مشاهده نسخه کامل
: تست و بنچمارک فقط SSDـها
با توجه به اینکه به مرور زمان در کشور ما نیز هارد های اس اس دی جذابیت پیدا می کنند به نظرم رسید که تاپیک مستقلی درباره عملکرد این هاردها ایجاد شود و بدین ترتیب کاربران بتوانند انتخاب بهتری داشته باشند. در این راستا از دو نرم افزار استفاد شده است. که می توانید با لینک مستقیم دانلود کنید.
1- as ssd benchmark دانلود نرم افزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- atto disk benchmark دانلود نرم افزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته مهم: حتما قبل از گذاشتن نتایج تست بگویید که آیا در بایوس حالت AHCI فعال است یا نه. بیشتر مادربوردهای قدیمی مثل مادربورد من این قابلیت را ندارند اما در صورت وجود این قابلیت و فعال کردن آن غالبا عملکرد هاردهای SSD بهتر خواهد و سرعت رید و رایت بهتری خواهند داشت اما آنچه در هارد های اس اس دی اهمیت بیشتری دارد سرعت دسترسی پایین است که از این جهت فعال بودن این قابلیت تاثیر چندانی ندارد.
برای شروع نتایج هارد خود را در اینجا بیان می کنم. و همانطور که گفتم قابلیت AHCI وجود ندارد و فعال نیست. ADATA 64 GB S599
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aaxhA/ssd%20test%201%200.PNG?psid=1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vjnxiahuj9ChAieDYuvAU4IQXrKCnWEiMVgW_MA/ssd%20test%201.PNG?psid=1
Hadi-Hashemi
13-04-2011, 21:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
با توجه به اینکه در سایت OCZ سرعت این هارد دیسک رو در خواندن و نوشتن 285MB/s نوشته سرعت من در نوشتن حدود 56MB/s و در خواندن حدود 165MB/s هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوستان اطلاعی دارن لطفا کمک کنن.
سیستم: لپتاپ
مدل: HP dv3 - 4100st
با تشکر
Intel X25-M 80GB Gen2
TRIM ON
AHCI ON
آخرین Secure Erase : حدود 9 ماه پیش
سلام به همه دوستان
با توجه به اینکه در سایت OCZ سرعت این هارد دیسک رو در خواندن و نوشتن 285MB/s نوشته سرعت من در نوشتن حدود 56MB/s و در خواندن حدود 165MB/s هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نتیجه تستون بد نیست، با AS SSD هم حتما تست بگیرید (تست Random Access با HDTune Pro هم تست خوبیه) . اون سرعتی که در سایتشون می نویسن تست انتقال فایل با حجم بالاست که اصلا ارزشی نداره.
از مدیر انجمن می خوام این تاپیک رو در صورت امکان مهم کنند چون آینده رو به هاردهای ssd هستش. ضمنا آقای stream یه تستم از هارد vertex 2 هم بزارید
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
آقاي هاشمي نتايج تست شما خوبه و به نظر مشکلي در اون نيست و فکر مي کنم براي شما ahci هم فعاله که اگر اين طور نيست در نصب بعدي ويندوز حتما فعالش کنيد.
سلام به همه دوستان
با تشکر
لینک های دیگه در مین هم دارند از سرعت استفاده میکنند به همین خاطر پهنای باند کمتری به هارد میزسه
و سرعت میاد پایین
برای مقایسه حالت ide و حالت ahci به دو تست زیر بروی هارد اس اس دی اینتل g2 دقت نمائید
حالت ahci
حالت ide
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iYbijoM23/intel%20gen2%20set%20to%20ide.PNG?psid=1
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دیگه در مین هم دارند از سرعت استفاده میکنند به همین خاطر پهنای باند کمتری به هارد میزسه
و سرعت میاد پایین
منظورتون را متوجه نمی شم کمی توضیح دهید
منظورتون را متوجه نمی شم کمی توضیح دهید
ببخشید من فکر کردم دسکتاپ هست نه لپ تاب
ولی فکر کنم تو لپ تاب هم همینطور باشه
مثلا گرافیک و سایر قسمت های دیگه یک سرعتی رو میگیرند و به هارد سرعت کمتری میرسه
Hadi-Hashemi
13-04-2011, 22:55
با تشکر از دوستان - کم کم داره حالیم میشه چی به چیه
حالت AHCİ تو ویندوز فعاله ولی تو BİOS چیزی به این اسم ندیدم
حالا فقط یه سوال: این عددهای برتامه ATTO چیو نشون میدن؟ کم باشه بهتره یا زیاد؟
اینم از آخرین تستم یه نمه تغییر کرده
سرعت خواندن و رایت با اندازه های متفاوته هر چی بیشتر باشه بهتره.
Hadi-Hashemi
14-04-2011, 15:50
:thumbsup: از همه دوستان کمال تشکر را دارم :thumbsup:
ضمنا نمیدونم چرا تشکر ندارم شاید بخاطر تازه وارد بودنمه :41:
satrianism
07-05-2011, 22:32
چرا سرعت انتقال اطلاعات در دو حالت ide و ahci در هاردهای ساتا اینترنال فرقی نمیکنه؟؟:41:
این تفاوت فقط در هاردهای اس اس دی تاثیر گذاره نه تو هاردهای معمولی اگر اس اس دی داری اما تفاوت نکرده بنچ مارکهاش رو بزار
rasoolasa
30-03-2016, 17:26
Samsung SSD 850 EVO
عکس اولیو یه سیتم قوی تست کردم با ساتا 3
عکس دومی با یه سیستم معمولی که ساتا 1 یا 2 بود فکنم
ظرفیتهای 850evo 120 250 512 به بالا همشون سرعتاشون تو یه مایه هستن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.