ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ناشی راهنمایی میخواد

rn_mohsen
10-04-2011, 23:12
آقایان اساتید
عرض شود من از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم ایتبز که نرم افزار تخصصی عمرانه و یه لپ تاپ نیاز دارم مناسب کار با اون
متاسفانه دقیقا معلوم نیست چه جور سخت افزاری به درد کار ما میخوره و بیشتر با آزمون و خطا پیش میریم
به هر حال به نظر میاد مهمترین پارامتر کلاک سی پی یو باشه و تعداد هسته ها چندان مهم نیست، از تاثیر بقیه پارامترهای سی پی یو هم اطلاع ندارم فقط این که اینتل به تر از ای ام دی جوابگو بوده.رم و هارد و خصوصا گرافیک هم تقریبا تاثیری در کار ندارند.در بین لپ تاپ ها هم تا حال ایسر خیلی جالب جواب داده یعنی یه سیستم نسبتا ارزون قیمت ایسر خیلی بهتر از انتظار ظاهر شده لذا بیشتر به این برند علاقه مندم.طبیعیه که قیمت هم خیلی مهمه
حالا چی پیش نهاد می کنید؟
امیدوارم بین دوستان کسی پیدا بشه که سوال من در تخصصش باشه

pooriya_hp
11-04-2011, 17:44
اول دوست من بهتره شما : " عنوان تایپک رو بهتر مطرح میکردید + بودجه تون رو مشخص می کردید "
---------
دوم اینکه acer 5742G مدل مناسبی می تونه باشه !!

Mr.Mazmamfi
12-04-2011, 17:01
acer 5742g بهترین گزینس

rn_mohsen
12-04-2011, 18:46
خیلی ممنونم که جواب دادید
همین که دو نفر از دوستان 5742g رو پیش نهاد کردند کافیه تا مطمئن بشم به ترین انتخابه
از بابت اسم بد تاپیک منو ببخشید، اینم بگذارید به حساب ناشی بودن من
از بابت قیمت سقفی مشخص نیست ولی حدود قیمت مدل پیش نهادی خیلی عالیه
ولی آقایون ممکنه بیشتر توضیح بدند که چرا این مدل رو پیش نهادمی کنند؟آیا می تونم مدلی پیدا کنم که به جای این که برای تعداد هسته ها هزینه کرده باشم کلاک بالاتری داشته باشه؟

pooriya_hp
12-04-2011, 22:48
این مدل از مدل های واقعا خوب ( نسبت به قیمتش ) در بازار هست !! و من خودم شخصا برای چندتا از اقوام این مدل رو خریداری کردم و خدا رو شکر همشون هم راضی بودند !!
---------
intel بیشتر روی کلاک (زمان بندی ) + ترید (رشته) مانور داره تا روی هسته (برعکس amd )

در کل i3 + i5 cpu خوبی هستند !! ( در این مدل تعبیه شده اند ، در کانفیگ های مختلف )

rn_mohsen
12-04-2011, 23:56
راه نمایی خیلی خوبی بود
باز ممنونم