ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جوان مبتکر سمنانی آنتی ویروس ایرانی طراحی کرد

F_14_TOMCAT
10-04-2011, 23:04
سمنان - خبرگزاری مهر: جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد و شورای عالی انفورماتیک نیز آنتی ویروس ایرانی "شید" را به لحاظ فنی تائید کرده است.

آرمان نیری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید، علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده است.

وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.

این مبتکر سمنانی افزود: در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.

به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.

نیری ادامه داد: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.

آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند و برای طراحی این آنتی ویروس، سه سال وقت و ده میلیون تومان هزینه کرده است.

آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است.

خبرگزاری مهر

+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_mehdifar
03-05-2011, 07:54
ببخشید تاریخ این خبر مربوط به چه زمانی هست؟

_LOVE_CODER_
08-05-2011, 07:53
ببخشید تاریخ این خبر مربوط به چه زمانی هست؟

تقریبا یک ماه پیش

hassan232
08-07-2011, 17:33
سلام
کسی می تونه یه مقایسه ی معتبر از این ضد ویروس با ضد ویروس های رایج بگذاره؟
ممنون میشم.
یاعلی(ع)

ALt3rnA
09-07-2011, 07:48
چند سال پیش یه نفر تو همین پیسی بود که یه آنتی ویروس ساخت :-؟
این نمیشه دومین انتی ویروس ایرانی پس

_LOVE_CODER_
09-07-2011, 08:31
چند سال پیش یه نفر تو همین پیسی بود که یه آنتی ویروس ساخت :-؟
این نمیشه دومین انتی ویروس ایرانی پس
درسته قبل از ایشون هم کسانی جسته گریخته به کار انتی ویروس نویسی با موتوری که خودشون توسعه داده بودن دست زده بودن

این انتی ویروس که به اسم ایرانی هست در اصل اصلا انتی ویروس نیست !
بلکه یک رابط یا پوسته هستش که بر روی موتور جستجوی انتی ویروس های دیگه سوار شده

اصلی ترین بخش یک انتی ویروس قسمت موتور جستجو + دیتابیسش (که ویروس ها درونش تعریف شدن که هر روز هم از طریق سایت سازنده به روز میشه) هست که این نرم افزار برای این قسمتش از انتی ویروس های دیگه استفاده می کنه (فکر کنم Avest و NOD32 بود)

اگر به خواهیم از دید یک برنامه نویس حرفه ای به این کار نگاه کنیم یک کار ساده هستش فقط یک رابط کاربری ارزش مادی نداره
اگر از دید قوانین بین المللی به این برنامه نگاه کنیم یک نوع دزدی از نرم افزار دیگران محسوب میشه

نکته جالبش اینجاست کسانی که اینقدر از این پروژه به عنوان اولین انتی ویروس ایرانی حمایت می کنند هیچ چیزی از نرم افزار و قوانینش نمی دونند اگر می دونستند(به دلایل بالا) هیچ وقت این حرف ها رو نمی زدند

در پایین هم این نکته رو بگم نوشتن یک انتی ویروس کار بسیار سنگینی هست در حد نوشتن یک سیستم عامل !

البته قصد بنده زیر سوال بردن کار ایشون نیست فقط می خوام واقعیت رو بدونید:11:

H A M A S
09-07-2011, 08:41
انتی ویروس gdata هم از موتور بیت دیفندر و اویرا استفاده میکنه
ولی به هر حال تلاشش قابل تقدیره

Penryn
09-07-2011, 09:05
البته قصد بنده زیر سوال بردن کار ایشون نیست فقط می خوام واقعیت رو بدونید:11:
خووووب که توی سر مال و صاحب مال زدی بعدش میگی قصدم زیر سوال بردن کارش نیست!!؟؟:16:

milad_takjoo
09-07-2011, 10:35
بعد شرکت های صاحب این موتور هابه ایشون گیر نمیدن؟

Golestan64
09-07-2011, 17:24
واقعا سیاست ایرانی ها جای بسی تقدیر داره
تمام نرم افزارها و سیستم عامل ها و . . . رو -- میکنن و به صورت رایگان در اختیار مردم و نهادها و بانکها و شرکتها میزارن اونوقت میان و یه کار خیلی مزخرف رو به قیمت 6500 میفروشن

HORROR
22-07-2011, 12:05
یعنی شما میگی واسه وصل کردن 2 تا موتور آنتی ویروس طرف 10 ملیون خرج کرده... مگه کار ساده ای نیست پس چرا اینقدر خرج کرده؟؟!!
به هر حال زحمت کشیده و حالا بدیش اینه ما خارجی ها رو کاری نداریم ولی ایرانی ها رو قبول نداریم. !

مهرسا1
22-07-2011, 12:36
جوری که تو سایت خودش زده بود نوشته بود از همه آنتی ویروس ها قوی تره حتی از ناد32 و کاسپر و غیره به نظرتون درسته یا تبلیغه؟

alivw71
22-07-2011, 19:24
من دارم استفاده میکنم انتی ویروس خوبیه 4 ماه پیش دانلود کردم . از دو موتور انتی ویروس قدرتمند ناد 32 و کاسپر استفاده میکنه
و مشکل استفاده از رم رو حل کرده.
البته منم میتونستم اینو درست کنم .
با vb یه دونه انتی ویروس ساختم فقط ویروس کزم قیز رو نوشتم تا شناسایی کنه . با کمک چند تا دانشجوی برنامه نویس.

VAHID
22-07-2011, 19:56
دوستان که استفاده کردن ایا سرعت سیستم رو پایین میاره یا نه؟
من الان مک افی دارم خداییش عالیه

Hamed Shams
23-07-2011, 14:10
من دارم استفاده میکنم انتی ویروس خوبیه 4 ماه پیش دانلود کردم . از دو موتور انتی ویروس قدرتمند ناد 32 و کاسپر استفاده میکنه
و مشکل استفاده از رم رو حل کرده.
البته منم میتونستم اینو درست کنم .
با vb یه دونه انتی ویروس ساختم فقط ویروس کزم قیز رو نوشتم تا شناسایی کنه . با کمک چند تا دانشجوی برنامه نویس.
از دو موتور Avira و NOD32 استفاده میکنه نه کاسپر!