ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی سایت برای معرفی محصولات

yoosef_st
10-04-2011, 22:39
سلام.
من قصد دارم یه سایتی راه بندازم که توش یه سری محصولات بذارم برای معرفی و مشخصات بزارم و این حرفها، مشتری بیاد ببینه چجوریاست.
هیچی هم از طراحی سایت حالیم نیست! به نظرتون چکار کنم؟ راهی هست که در حد آماتور بتونم کار رو با یه سری قالب آماده شروع کنم یا برم سراغ یه طراح حرفه ای؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون:11:

DaRiOuShJh
12-04-2011, 12:58
برادر طراحی که کاره شما نیست
به نظرم بهترین کار اینه که یه سیستم مدیریت محتوی نصب کنی یا بدی بارت نصب کنن مثله wordpress یا جوملا و از قالب های رایگان هم روش استفاده کنی
سادست در این حد به مشکل نمیخوری

هیمنطور پیشنهاد من استفاده blogspot ]م هست که همه چی رایگان انجام میشه نیازی به هاست و ... هم نداره

yoosef_st
12-04-2011, 20:13
برادر طراحی که کاره شما نیست
به نظرم بهترین کار اینه که یه سیستم مدیریت محتوی نصب کنی یا بدی بارت نصب کنن مثله wordpress یا جوملا و از قالب های رایگان هم روش استفاده کنی
سادست در این حد به مشکل نمیخوری

هیمنطور پیشنهاد من استفاده blogspot ]م هست که همه چی رایگان انجام میشه نیازی به هاست و ... هم نداره
ببینم، Wordpress به جز اینکه یه برنامه برای مدیریت سایت و وبلاگه، یه فضا هم هست دیگه، نه؟
به نظرتون اونجا یه همچین سیستمی راه نندازم؟

arira
12-04-2011, 20:22
سلام.
من قصد دارم یه سایتی راه بندازم که توش یه سری محصولات بذارم برای معرفی و مشخصات بزارم و این حرفها، مشتری بیاد ببینه چجوریاست.
هیچی هم از طراحی سایت حالیم نیست! به نظرتون چکار کنم؟ راهی هست که در حد آماتور بتونم کار رو با یه سری قالب آماده شروع کنم یا برم سراغ یه طراح حرفه ای؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون:11:

شما اگه یه جستجو توی اینترنت بکنید زیاده برنامه های فروشگاه ساز و رایگان
در ضمن همونطور که گفته شد میتونید از CMS های رایگانی مانند Joomla و یا wordpress استفاده کنید
موفق باشید

DaRiOuShJh
12-04-2011, 22:50
ببینم، Wordpress به جز اینکه یه برنامه برای مدیریت سایت و وبلاگه، یه فضا هم هست دیگه، نه؟
به نظرتون اونجا یه همچین سیستمی راه نندازم؟

اره ولی فیل میشه معمولا
بهتره اگه بخوای بلاگ رایگان کار کنی blogspot بگیری
مطمئن تره برای ایران

شما اگه یه جستجو توی اینترنت بکنید زیاده برنامه های فروشگاه ساز و رایگان
در ضمن همونطور که گفته شد میتونید از CMS های رایگانی مانند Joomla و یا wordpress استفاده کنید
موفق باشید

درسته ولی خوب همه اینا فضا و ... میخوان
dmarket هم هست و ... فارسی هم چندتا هست
البته کار نکردم خبر ندارم چی طورن