مشاهده نسخه کامل
: پاور green یا acbel?
GHAGHALEELEE
10-04-2011, 22:24
سلام
بچه ها بین پاور green و acbel کدو بهتره؟میشه دلیل بهتر بودنش رو هم بگید؟قیمت acbel بالاتره.
مرسی
.:PAR3A:.
10-04-2011, 22:54
گرین در حال حاضر بهترین انتخابه... توی خیلی موارد از کولر مستر هم بهتر بوده... AcBel فکر می کنم گارانتی ایرانش یه پول گنده به فروشنده ها داده که بگن AcBel ، ولی به هر حال گرین خیلی بهتره...
happyfeat
11-04-2011, 09:19
سلام
بچه ها بین پاور green و acbel کدو بهتره؟میشه دلیل بهتر بودنش رو هم بگید؟قیمت acbel بالاتره.
مرسی
از لحاظ کیفیت acbel از برند های معروف در پاور هستش و کیفیت خیلی خوبی داره اما بحث قیمت که میشه اصلا نمی ارزه با تفاوت قیمت هایی که داره و به نظر من برای خرید گرین با قیمت مناسب تر گزینه بهتری هستش
amd>intel
11-04-2011, 10:36
انرمكس يا كولر مستر بگرين گرين هم شد برند پاور .البته ACBEL هم عاليه
happyfeat
11-04-2011, 11:09
انرمكس يا كولر مستر بگرين گرين هم شد برند پاور .البته ACBEL هم عاليه
اگه سودش برای فروشنده ها نصرفه خوب نمیشه برند پاور . هر چی سودش بیشتر باشه واسه فروشنده اون برند براش بهتره:41::13:
کولر مستر با اون قیمت های فوق العاده گرونش ......:18:
Dj_aghamajid
11-04-2011, 11:13
گرین تو ایران ساخته میشه بخاطر همین ارزونتره! ولی ACbel و .... وارداتی هستند و کیفیتشون از گرین بهتره!
ولی گرین هم خوبه!
happyfeat
11-04-2011, 11:19
گرین تو ایران ساخته میشه بخاطر همین ارزونتره! ولی ACbel و .... وارداتی هستند و کیفیتشون از گرین بهتره!
ولی گرین هم خوبه!
خیلی از پاور های گرین oem شرکت هایی مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs هستند و تو ایران تولید نمیشن
Hessam_7800gtx
11-04-2011, 11:20
منم گرین رو پیشنهاد میدم چون علاوه بر قیمت و کیفیت مناسب گارانتی عالی هم داره
ولی گرین هم خوبه!
دوست عزیز میشه در رابطه با این حرفتون مدرک بیارید؟! (بحث جالبیه)
برند Green فقط یک شرکت OEM هست و با شرکت های بزرگ مثل Seven Team - Highpower کار میکنه و دقیقا این شرکت ها همون شرکت هایی هستند که پاور های معروف برای شرکت هایی مثل Cooler Master - OCZ ..تولید میکنند...
matin_vv
11-04-2011, 13:29
من همین چند روز پیش کیس فالکون رو خریدم، روش نوشته Designed in Taiwan, Made in China
به هیج وجه ایرانی نیست! فقط اسمش مثلاً ایرانیه.
گرین بگیر ایسیبل مارک خوبیه ولی گرونه
بعضی از مدل های گرین تو ایران تولید میشه ولی اصل گرین تایوانیه
Dj_aghamajid
11-04-2011, 16:54
دوست عزیز میشه در رابطه با این حرفتون مدرک بیارید؟! (بحث جالبیه)
برند Green فقط یک شرکت OEM هست و با شرکت های بزرگ مثل Seven Team - Highpower کار میکنه و دقیقا این شرکت ها همون شرکت هایی هستند که پاور های معروف برای شرکت هایی مثل Cooler Master - OCZ ..تولید میکنند...
اگه منظورتون کیفیت بود، بله مدرک نمیخواد چون من خودم از نزدیک مورد هایی ز خرابی و نویز بالا در بعضی مدلها دیدم که خود شرکت آینده سیما هم این مورد رو تایید کرد!
ولی در کل گرین یه شرکت بین المللیه! و تو ایران هم خط تولید داره! و اینجا اون افت کیفیت اتفاق میفته! وگرنه همون محصول توی مثلا امریکا یا ... کیفیت مطلوب داره!
تو ایران هم خط تولید داره! و اینجا اون افت کیفیت اتفاق میفته! وگرنه همون محصول توی مثلا امریکا یا ... کیفیت مطلوب داره!
برای همین میشه لطفا منبعی ارائه بدید؟!
Dj_aghamajid
11-04-2011, 18:02
احوال آقا عرفان!
شما تن تن مدرک میخواید، آدم میترسه!
آدرس کارخونه رو که نمیخوای! سیرجان و تهران ظاهرا هست!
ولی در کل هرمحصول خارجی تو ایران تولید بشه، میخواد ماشین باشه و یا کولر و یخچال و پاور و مانیتور و .... حتما دقتی در حد استاندارد های کارخونه اصلی نخواهند داشت!
شاید هم بنده اشتباه میکنم!
احوال آقا عرفان!
شما تن تن مدرک میخواید، آدم میترسه!
آدرس کارخونه رو که نمیخوای! سیرجان و تهران ظاهرا هست!
ولی در کل هرمحصول خارجی تو ایران تولید بشه، میخواد ماشین باشه و یا کولر و یخچال و پاور و مانیتور و .... حتما دقتی در حد استاندارد های کارخونه اصلی نخواهند داشت!
شاید هم بنده اشتباه میکنم!
ممنون!
آخه معمولا این گفته ها شایعه هست مثلا همون سوختن AMD که سال ها در بازار گفته میشه...
این ها هم در ایران تولید نمیشن همون طور که گفته شد از کارخانه های Seventeam هستن اکثرا... و High Power.
و البته این پاور های جدید Gold واقعا قدرتمند هستند.
جالبه پاور Green 1000B-Gold فکر میکنم دقیقا OCZ Z1000M هست!!! پاوری که جوایز بسیار معتبری گرفته و خیلی مواقع تامز هاردور در تست های قطعات دیگه (مثل CPU) ازش استفاده میکنه!(اگه اشتباه میکنم بگید!)
Dj_aghamajid
12-04-2011, 18:54
تا جایی که من شنیدم مدلهای ارزونش همینجا سرهم میشه!
یعنی قطعاتش رو وارد میکنن و به اصطلاح در ایران تولید میکنن!
نسبت اختلاف قیمت تو مدلهای پایین گرین با برندهای دیگه بیشتر به چشم میخوره!
اگه منظورتون کیفیت بود، بله مدرک نمیخواد چون من خودم از نزدیک مورد هایی ز خرابی و نویز بالا در بعضی مدلها دیدم که خود شرکت آینده سیما هم این مورد رو تایید کرد!
ولی در کل گرین یه شرکت بین المللیه! و تو ایران هم خط تولید داره! و اینجا اون افت کیفیت اتفاق میفته! وگرنه همون محصول توی مثلا امریکا یا ... کیفیت مطلوب داره!
عزیز من شما برید تحقیق کنید...
کی میگه شرکت آینده سیما و Green در خارج کشور هم محصول دارند؟ مدرکی دارید؟ اصلا اینطور نیست.
ببینید نویز بالا فن ها شرکت Green ربط به نوع PSU و کیفیت ساخت نداره..فن برای خنک کردن هست و نشانه کیفیت ساخت نیست!
سایر شرکت ها برای جلب مشتری به صورت دستی مقدار RPM فن ها رو کاهش میدند در نتیجه گرما متساعد شده از پاور بیشتر میشه و در نتیجه کارایی کاهش پیدا میکنه.
گرین هم یک شرکت کاملا ایرانی هست که فقط در ایران محصولات خودش رو عرضه میکنه .
+
پاور ها این شرکت مستقیما از Taipei وارد میشند و فقط در ایران برچسب ها مورد نظر + در جعبه قرار گرفته میشند و به فروشگاه ها عرضه میشند.
و البته این پاور های جدید Gold واقعا قدرتمند هستند.
جالبه پاور Green 1000B-Gold فکر میکنم دقیقا OCZ Z1000M هست!!! پاوری که جوایز بسیار معتبری گرفته و خیلی مواقع تامز هاردور در تست های قطعات دیگه (مثل CPU) ازش استفاده میکنه!(اگه اشتباه میکنم بگید!)
بله درسته.
مدل GP535W هم دقیقا یکی از مدل ها OCZ Fatality هست و اگر شما برد رو از داخل پاور جدا کنید و با یک مدل Fatality شرکت OCZ مقایسه کنید هیچ تفاوتی ندارند.
موفق باشید.
Dj_aghamajid
12-04-2011, 21:25
بله. ظاهرا حق با شماست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.