ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد سفتراکس

Max.Pain
10-04-2011, 11:00
سلام

می خواستم بدونم سفتراکس با پنی سیلین هر کدوم در کدام دسته عفونت ها استفاده میشن؟

در واقع تفاوتشون و اینکه کدوم قوی تر هستن.

سوال دوم اینکه روی ویال سفتراکس نوشته برای تزریق عضلانی در 3.6 سی سی آب مقطر حل شود اما با این مقدار محلول تزریق خیلی دردناکی رو شاهد خواهیم بود (خودمم تجربه کردم!!!)
چند روز پیش که برای تزریق آمپول رفتم پرستاره با حدود 2 سی سی یا کمتر آب مقطر محلول رو آماده کرد. می خواستم بدونم این کار اشکالی نداره؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا روی ویال نوشته 3.6 ؟!

ممنون

Life24
10-04-2011, 11:35
من یک سری عفونت داشتم رفتم دکتر یک پنی سیلین زد
چند روز بعد دوباره کله شدم
رفتم یک سفتراکس داد زدم
ماشالله چقدر هم بزرگ بود
زدیم فرداش خوب شدیم
خیلی قوی هست ظاهرا

morsadr
10-04-2011, 11:49
سلام

می خواستم بدونم سفتراکس با پنی سیلین هر کدوم در کدام دسته عفونت ها استفاده میشن؟

در واقع تفاوتشون و اینکه کدوم قوی تر هستن.

سوال دوم اینکه روی ویال سفتراکس نوشته برای تزریق عضلانی در 3.6 سی سی آب مقطر حل شود اما با این مقدار محلول تزریق خیلی دردناکی رو شاهد خواهیم بود (خودمم تجربه کردم!!!)
چند روز پیش که برای تزریق آمپول رفتم پرستاره با حدود 2 سی سی یا کمتر آب مقطر محلول رو آماده کرد. می خواستم بدونم این کار اشکالی نداره؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا روی ویال نوشته 3.6 ؟!

ممنون

سفتریاکسون یک سفالوسپورین نسل 3 می باشد و باپنی سیلین تفاوت دارد .
شاید مقایسه آنتی بیوتیک ها و اینکه بگیم کدام قوی تره خیلی درست نباشه ولی با توجه به طیف اثر دارو شاید بشه گفت که سفتریاکسون قوی تر باشه .
در مورد استفاده درست از داروها بهتره که به دستورات سازنده عمل بشه .در غیر اینصورت احتمال کاهش اثر دارو وجود دارد