ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست مشاوره برای خرید مودم - Linksys یا Level One

movaghat123
10-04-2011, 01:24
سلام من ADSL یک مگ از پارس دارم الان هم مودمم زایکسل هست.
میخاستم یک مودم وایرلس بگیرم که رفتم برای Linksys WAG 320N که قیمتش حدود 200 تومن بود ولی مشکل اینه که حتی شرکت ساخت سیستم هم جنس هاش چینیه! هر جا رفتم آمریکایی پیدا نکردم. فقط مونده خرید از Amazon. ولی توی همین مدت با شرکت Level One هم آشنا شدم که چندین جا گفتن الان بهترین مارک بازاره. مدلی هم که پیشنهاد دادن Level One WBR - 6601 بود. این مودم ها حداقل میدونم آلمانی اصل هستن. 5 سال گارانتی و 2 سال هم تعویض دارن! مثل اینکه خیلی از خودشون مطمئن هستن! الان بین این دو تا موندم Linksys چینی یا Level One اصلی؟ البته شما با فرض اینکه آمریکاییش رو بتونم گیر بیارم راهنمایی کنید.
لطفا اگه اطلاع دارید درست راهنمایی کنید و از روی تعصب هایی که روی مارک های مودم خودتون دارید نظر ندید!
برای اطلاع دقیق تر هم میتونید فایل PDF مربوط به همون مارک رو ببینید:

Level One WBR 6601

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLevel One WBR 6600

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLevel One WBR 6022

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLevel One WBR 6020

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLinksys WAG 320N

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLinksys WAG 160N

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLinksys WAG 120N

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

0037
10-04-2011, 23:01
من هم شرایط شما رو دارم ، نیاز دارم که وایرلس باشه و برد مناسبی هم داشته باشه ، خودم به این نتیجه رسیدم که level 1 بخرم چون از مدلهای جدید لینک سیس کمتر کسی راضی بوده ، فقط چون شهرستان هستم هیچ جا رو پیدا نکردم که WBR-6601 رو اینترنتی بفروشن یا اصلاً قیمتی ازش بدستم بیاد ، شما اگر آخرش قرار شد همین مدل رو بخری ممنون میشم زحمت خرید یکیشو برای منم بکشی