مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد ادیوس
Tom Clancy's
09-04-2011, 18:35
سلام دوستان :10:
من تا حالا با ادیوس کارنکردم.یه کلیپ میخوام بسازم چنتا سوال دارم که اگه کمک کنید ممنون میشم
1-چه طور میتونم یه متن طولانی رو به قسمت title اضافه کنم؟
میخوام زیرنویس متحرک داشته باشم.برای حرکت دادن از افکت Slide استفاده میکنم اما فقط متنی رو نمایش میده که تو قسمت ساخت title تو صفحه قرار داره:13:
2-چه طور میتونم به یه قسمت مشخص از کلیپ افکت بلور اضافه کنم؟
3-و در آخر Export Movie این برنامه کجاست؟؟؟ :31::31:
ورژن 5.5
export movi اين نرم افزار با زدن f11 است و وقتي اف 11 رو زدي نوع خروجي و اكسپورت اگه با اديوس 6 كار ميكني تيك مارك اين و مارك اوت رو بزن كه همون قسمت رو رندر بگيره
شما براي بلور دادن هم مشكلي نداري ان قسمت رو با كات جدا كن حرف c صفحه كليد بعد از نيو بلورها استفاده كن بلور رو توش پيدا ميكني فقط يك مشكل نيو بلوره اينه كه كركش كار نميكنه و زود از بين ميره موقتا زمان سيتم رو بيار عقب جواب ميده
متن طولاني هم راستش بايد اول با فارسي نويس مريم يا فارسي نويس نسل جوان بنويسي و در قسمت تايتر نرم افزار پيس كني و يك موشن حركتي اگه اشتباه نكنم بهش بدي كه از پايين به بالا بره البته مال اديوس 6 كمي پيچده و سخت شده ولي قبلياش اسونه اگر هم انگليسه كه همونجا با فونت ريز بنويس ديگه؟!
Tom Clancy's
10-04-2011, 07:04
ممنون دوست عزیز
ولی مشکل زیرنویس حل نشد
شما متوجه شدین منظور من چی بود؟؟
من با همون فارسی نویس مریم کار میکنم.اما وقتی که متن از اون قسمتی که تو تایتلر هست بیشتر میشه دیگه بقیشو نشون نمیده.فقط همونایی که معلوم هستند رو نشون میده
برای حرکت دادن از افکت استفاده میکنم.جور دیگه ای میتونم تایتل رو حرکت بدم؟
Tom Clancy's
10-04-2011, 10:44
خودم مشکلات رو حل کردم :20:
راستی با F11اکسپورت نکرد تو قسمت Print File بود اکسپورتش :18:
باز هم ممنون
f11 معادل همون گزينه است عزيز جان حالا مشكلت رو حل كردي به ما هم بگو فونتها رو ريز تر كردي احتمالا؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.