مشاهده نسخه کامل
: كسي مي تونه اين قالب رو براي من درست كنه (طراحي كند)
hassan-2005
29-05-2006, 19:15
سلام
راستش من قالب يه وبلاگ رو ديدم و ازش خوشم اومد براي همين اون رو از توي سورس باز كردم و تغييراتي رو توي اون دادم
اما متاسفانه وقتي اون مي خواستم اپلود كنم با پيغام خطايي روبرو مي شم كه مي گه اين كدها مربوط به بلاگفا نيست
ميخواستم از شما دوستان عزيز خواهش كنم هر كه مي تونه اين قالب رو براي من درست كنه(طراحي كند)
اين هم آدرس وبلاگ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي
باي
hassan-2005
05-06-2006, 15:07
سلام
راستش من قالب يه وبلاگ رو ديدم و ازش خوشم اومد براي همين اون رو از توي سورس باز كردم و تغييراتي رو توي اون دادم
اما متاسفانه وقتي اون مي خواستم اپلود كنم با پيغام خطايي روبرو مي شم كه مي گه اين كدها مربوط به بلاگفا نيست
ميخواستم از شما دوستان عزيز خواهش كنم هر كه مي تونه اين قالب رو براي من درست كنه(طراحي كند)
اين هم آدرس وبلاگ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي
باي
hassan-2005
09-06-2006, 00:03
سلام
مرسي
باي
*NashenaS*
09-06-2006, 00:15
سلام
مرسي
باي
دوست من سلام...
1- ایا این وبلاگی که ادرسش رو گزاشتی مال شماست یا وبلاگی هست که می خای قالبش رو بر داری؟
2- کدی که می خای بزاری کدومه؟
موفق باشی. :)
ادغام سه تاپيك.
آقاي hassan-2005 يك تاپيك براي رسيدن به جواب كافيست. لطفا كمي صبور باشيد.
سلام دوست من . من اون وب لاگ و قالب رو نگاه کردم بهترین کار اینه که شما با خود طراح قالب مکاتبه کنید. ببینید دوست من برای درست کردن یه وب لاگ فقط یه فایل نیست که همه کار رو بکنه بلکه با در کنار هم قرار گرفتن چندین فایل و ... درست می شه . البته در بلاگفا چون این محیط درست شده است شما فقط با همین یک فایل کار رو درست می کنید. ولی ایا شما مطمئن هستید که این قالب که کدش در اون وب لاگ هست مخصوص بلاگفاست؟
اگر که بدون هیچ تغییری اون رو در وب لاگتون قرار دادید و مشکلی نداشت پس ایراد از کدتون هست . شما کدی رو که تغییر دادید رو اینجا قرار بدید تا اگه اشکالی توش هست دوستان تصحیح کنند.
در ضمن به این ادرس هم مراجعه کنید و به بخش موبل تایپ و بخش وبلاگش سر بزنید که مطالب مفیدی برای شما داره.
انجمن پرشین تولز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید .
سلام خوبيد
شما كدتون رو بديد . من تبديل ميكنم واستون به بلوگفا :biggrin:
hassan-2005
09-06-2006, 14:40
مرسي از تمام دوستان
دلداده وصل
03-11-2006, 01:31
سلام ...
خوب مگه حالا هر کی از هر چی خوشش اومد باید صاحبش باشه ...
گیر دادین به وبلاگ ما ؟
گیر ندین ... برا خودتون میگم ... دوستانه !!!
عواقب داره هااااااااااااا
بنده می تونم کمکتون کنم فالب شبیه به این بسازین ولی قالب وبلاگ خودم رو شرمنده ام .... نمی تونم تقدیم کنم !!!
hassan-2005
08-11-2006, 17:51
دوست عزيز
سلام
من قالبتون رو ورداشتم
چه جوري هم بماند
خب ديگه هم براي ما ادعات نشه
باشه
مرسي از قالب زيبايي كه طراحي كردي
باي
كي اينجا بلده با كدهاي html كار كنه
منم به حالي به قالب وبلاگم بدم
فقط مي خواهم حرفه اي باشه
يه بنده خدايي هي روش آزمون و خطا مي رفت ادعا مي كرد بلد بود
يه ندا بدين ممنون ميشم
ندا رو به صورت پيغام خصوصي بدين
hassan-2005
12-11-2006, 00:45
شما هم توي اين گير و دار دارين نرخ تعيين مي كنيد
دلداده وصل
18-11-2006, 00:28
سلام ...
بنده هیچ ادعایی ندارم ... شما هم اگر ادعایی ندارید آدرس وبلاگتون رو بدید تا ببینم اولآ چطوری برداشتین (چون اصولآ اینکاره به نظر نمیای) و ثانیآ اون عواقبی رو که دوستانه خدمتتون عرض کردم هدیه کنم !!!
hassan-2005
18-11-2006, 23:57
واي چقدر ترسيدم!!
پس اين آدرس رو ياداشت كن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه؟
ها!ها!ها!
منتظرتم
باشه؟
حالا چی میگی؟
دلداده وصل
19-11-2006, 00:25
سلام ...
فکر می کنم شما صبح که تو آیینه هم نگاه می کنی با خودتم کل کل می کنی !!!! باهات درستم حرف می زنن فکر می کنی کوری خوندن!!!
چون اولآ که به نظر میاد کسی ازین قالب خوشش بیاد که اهل تصاویرش باشه ... اگه باشه هم حتمآ باید بدونه که اگه صاحب چیزی راضی نباشه مکافاتش چیه ... ما که راضی نیستیم ولی خب کار خودمونو می کنیم و کار ما هم چطورش بماند !!!
دلداده وصل
19-11-2006, 00:39
سلام مجدد ...
وبلاگ رو دیدم جالب بود آدرس وبلاگ هم با کمی دخل و تصرف مثل آدرس وبلاگ منه ...
حالا یه چیزی پست کن توش که بدونم کارت درسته و کدها رو قاتی پاتی نکردی ... !
چون اینطور که به نظر میاد اسم پستی که توش برات کامنت گذاشتم الهی هست ولی از خود پست که خبری نیست کامنت ها رو هم که تعدادش رو اضافه نمی کنه !
3 تا پست داری که نه اسم فرستنده و نه تاریخ و زمان و متنش مشخصه، عکس بالای هر پست هم که جای خودش نیست ...
کمک خواستی بنده در خدمتم ! (باز فکر نکنی دارم کل کل می کنم ... جدی میگم !)
hassan-2005
21-11-2006, 11:08
با سلام
من اولا ايجوري هم كه شما ميگيد نيستم
شما طوري از كلمات استفاده كردين كه نمي شد بي جواب گذاشت
در كل از اين كه تند رفتم من رو ببخش
راستي اين وبلاگ هم حذف خواهد شد (دليلش هم مشخصه)!!!
اميدوارم كه من رو حلال كرده باشي؟
مرسي
باي
راستي اگه تونستي(وقت داشتي) برام يه قالب توي همين زمينه طراحي كن
با تشكر فراوان
دوستدار تو؟!!!!
دلداده وصل
22-11-2006, 02:39
سلام ... :)
باورم نمیشه ... ببخشید اگه بنده هم تند رفتم :blush: !!! بدونید که قصدی نداشتم .(راستی دلیل حذف چیه ؟نگرفتم !!!)
در رابطه با قالب هم حتمآ ... فقط باید کمی فرصت پیدا کنم چون سرم خیلی شلوغه و درسهام سنگین ! در اسرع وقت به کار شما رسیدگی می کنم . فقط دوست دارم بیشتر آشنا بشیم و اگر خواستم قالبی طراحی کنم با کمک خودتون باشه که تمام کاراش رو خودت بکنی ...
فعلآ ...
hassan-2005
23-11-2006, 18:55
با سلام
در مورد اين كه چرا بايد حذف بشه؟ اين كه شما راضي نيستين مي تواند محكمترين دليل باشه؟
بهر حال دوست عزيز وقت براي آشنايي زياد است
اميدوارم در درسهايت موفق و سربلند باشيد
با تشكر
دوستدار شما
دلداده وصل
24-11-2006, 01:05
سلام ...
خوشحالم که اقلآ تو این قضیه با یه آدم حسابی طرف شدم ....
امیدوارم که شما هم موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.