مشاهده نسخه کامل
: کمک و راهنمایی
baby27784
08-04-2011, 23:16
سلام
رفقا من چند تا مشکل دارم که امیدوارم دوستان بتوانند کمک کنند:
1-ایکون dvd writer و dvd rom توی my computer یکدفعه ناپدید شدند.توی device maneger هم نیستند.
2-حرارت کلی سیستم بالاست.مخصوصا دمای cpu که در حالت عادی با دور فن 2700 روی 69 هست.به تازگی 2 تا ماژول 1 gig رم اضافه کردم که دمای اونها هم بالا میره.تهویه هم مشکلی نداره.ویروس هم ندارم.
فقط اینم بگم که چون فن فابریک cpu خراب شد یه فن از یه سینک دیگه که داشتم جاش انداختم.
3-مشکل صفحه ابی هم دارم.
ویندوز 7
مشکل اول برید رو my computer راست کلیک کنید manage و disk managment رو بزنید
ببینید اونجا درایو ها هست یا نه که میتوندی از اونجا بگردونید ولی اگه نشد این مشکل از ویندوز میتونه باشه و اگه با تعویض ویندوز هم درست نشد و نمیشناخت و نتونستید ویندوز عوض کنید باید اتصالات درایو کابل و برقش و اگه ide هست و دوتا خروجی گرفته جامپرهاشو چک کنید برای ساتا هم علاوه بر تست اتصالات تنظیمات ستاپ رو هم براش انجام بدین تا بشناسه
وگرنه درایو ها ایراد دارن که یاعث میشن تو ستاپ شناسایی نشن و این ایراد تو بردشونه که فکر نکنم به اینجا بکشه
برای مشکل دوم حتما یک فن خوب و نو تهیه کنید 70 درجه در حالت بیکاری زیاده و عمر سی پی یو رو هم کم میکنه
برای مشکل بعدی که صفحه آبی میاد این هم میتونه به دلیل بالا بودن دمای قطعاتتون باشه که باید بیاد پایین
baby27784
09-04-2011, 00:02
در disk managment اثری از درایور دی وی دی رام و رایتر نیست بدون اینا چجوری ویندوز عوض کنم؟
دمای cpu رو من از بایوس میبینم cpu temprature این دما معتبره؟ یا باید با نرم افزار خاصی دما رو چک کنم؟
امروز یه بار دیگه فن رو باز کردم خمیر سیلیکون زدم بستم روشن کردم دیدم دما رو 90 هست!
در disk managment اثری از درایور دی وی دی رام و رایتر نیست بدون اینا چجوری ویندوز عوض کنم؟
دمای cpu رو من از بایوس میبینم cpu temprature این دما معتبره؟ یا باید با نرم افزار خاصی دما رو چک کنم؟
امروز یه بار دیگه فن رو باز کردم خمیر سیلیکون زدم بستم روشن کردم دیدم دما رو 90 هست!
اگه پستم رو کامل بخونید نوشتم اگه درایو اپتیکال شناخته نشه باید چی کار کرد اونکارا رو انجام بدین
مشکل از خمیر سیلیکون نبوده شما باید یه فن سی پی یو ی نو رو سیستم بزارین و سیستم رو خاک گیری کنید و سیستم تهویه ی کیس رو هم چک کنید که خوب باشه
baby27784
09-04-2011, 21:46
خب حالا بدون درایور اپتیکال چجوری ویندوز عوض کنم ؟
اون دمای 90 درجه که گفتم منظور وقتی بود که صبح pc رو روشن کردم همون موقع از تو بایوس این دما رو دیدم که تعجب کردم.اخه سیستم قبلش کار نکرده بود که بخواد داغ کنه!
حالا این دمایی که من با این شرایط خوندم صحیحه یا یا باید با نرم افزار خاصی دما رو چک کنم؟
خب حالا بدون درایور اپتیکال چجوری ویندوز عوض کنم ؟
اون دمای 90 درجه که گفتم منظور وقتی بود که صبح pc رو روشن کردم همون موقع از تو بایوس این دما رو دیدم که تعجب کردم.اخه سیستم قبلش کار نکرده بود که بخواد داغ کنه!
حالا این دمایی که من با این شرایط خوندم صحیحه یا یا باید با نرم افزار خاصی دما رو چک کنم؟
نه از تو بایوس صحیح نشون میده
دوست من اون کارهایی که گفتم برای شناسوندن درایو اپتیکال انجام بدی انجام دادی؟
دمای سی پی یو بالاست داخل ویندوز با نرم افزار hw monitor میتونید دما رو نگاه کنید
70 درجه هم باشه بالاست در حالت بیکاری
باید فن سی پی یو رو عوض کنید و تهویه ی کیس رو بهتر کنید
cyber861
14-04-2011, 23:10
دوسته عزیز پاورتون چی هست و چند واته؟
90 درصد برق کم میارید.اگه ضعیفه زودتر به فکره پاور خوب و قوی تر باشید که به شدت به قطعاتی که از 12
ولت تغذیه میشن آسیب میرسونه!(هارد-درایور ها-...)
baby27784
17-04-2011, 23:16
نه از تو بایوس صحیح نشون میده
دوست من اون کارهایی که گفتم برای شناسوندن درایو اپتیکال انجام بدی انجام دادی؟
دمای سی پی یو بالاست داخل ویندوز با نرم افزار hw monitor میتونید دما رو نگاه کنید
70 درجه هم باشه بالاست در حالت بیکاری
باید فن سی پی یو رو عوض کنید و تهویه ی کیس رو بهتر کنید
بله ولی نتونستنم درایور رو برگردونم.حالا موندم چجوری ویندوز عوض کنم.با فلش میشه؟
فن رو هم عوض میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
دوسته عزیز پاورتون چی هست و چند واته؟
90 درصد برق کم میارید.اگه ضعیفه زودتر به فکره پاور خوب و قوی تر باشید که به شدت به قطعاتی که از 12
ولت تغذیه میشن آسیب میرسونه!(هارد-درایور ها-...)
احتمال کمی میدم از پاور باشه ولی پاور 380 گرین دارم.
بله ولی نتونستنم درایور رو برگردونم.حالا موندم چجوری ویندوز عوض کنم.با فلش میشه؟
فن رو هم عوض میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
احتمال کمی میدم از پاور باشه ولی پاور 380 گرین دارم.
بله با فلش میشه ویندوز عوض کرد
از سی دی ویندوز یک ایمیج بگیرید بعد با نرم افزار ultar iso اونو تو فلش قرار بدید
بعد بوت رو بزارید رو فلش در نتیجه از طریق فلش میتونید ویندوز نصب کنید فایل بوت هم که داخل فلش هست و مشکلی نیست
اگه همونطور که گفتند با یه پاور دیگه هم چک کردید درست نشد برد درایو اپتیکال ایراد داره
که اگه وسایل کامل داشته باشین میتونم کمکتون کنم که تعمیرش کنید
مشخصات سیستمتون رو بگید...
baby27784
18-04-2011, 18:22
بله با فلش میشه ویندوز عوض کرد
از سی دی ویندوز یک ایمیج بگیرید بعد با نرم افزار ultar iso اونو تو فلش قرار بدید
بعد بوت رو بزارید رو فلش در نتیجه از طریق فلش میتونید ویندوز نصب کنید فایل بوت هم که داخل فلش هست و مشکلی نیست
اگه همونطور که گفتند با یه پاور دیگه هم چک کردید درست نشد برد درایو اپتیکال ایراد داره
که اگه وسایل کامل داشته باشین میتونم کمکتون کنم که تعمیرش کنید
رفیق مشکل 2 تا شد.این دیگه فلش رو هم نمیشناسه.با چند تا فلش تست کردم انگار نه انگار.
ولی مشکل گرما با عوض کردن فن و سینک فعلا برطرف شده.
با تشکر
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
مشخصات سیستمتون رو بگید...
رم 3 گیگ
سی پی یو 3000 intel pentum d 925 4 m cach
بردasus p5b
پاور 380 گرین
یه گرافیک داغون
رفیق مشکل 2 تا شد.این دیگه فلش رو هم نمیشناسه.با چند تا فلش تست کردم انگار نه انگار.
ولی مشکل گرما با عوض کردن فن و سینک فعلا برطرف شده.
با تشکر
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
رم 3 گیگ
سی پی یو 3000 intel pentum d 925 4 m cach
بردasus p5b
پاور 380 گرین
یه گرافیک داغون
شما یه کاری بکنید با یه رایتر که مطمئیند سالمه به همون پورت قبلی بزنید اگه نشناخت و با توجه به اینکه چندین فلش رو هم نشناخته ممکنه مین ایراد داشته باشه
حالا شما سیم یو اس بی جلوی کیس رو بکن و روی یه یو اس بی دیگه وصل کن
و یو اس بی های عقب هم ببین که از تو بایوس فعال باشند
اگه درست نشد و رایتر هم نشناخت اول از همه بایوس رو آپدیت کنید نشد فکر کنم ایراد از مین باشه
Majid ali poor
28-04-2011, 01:15
سلام . می خواستم بدونم چرا وقتی سی دی رایت می کنم روی دستگاه های دیگه خش دار پخش میشه ولی قبلا این اتفاق نمی افتاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.