ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاب مخصوص بازی

Johan lopez
08-04-2011, 17:04
دوستان من می خوام یه لپ تاپ بگیرم که به درد بازی هایی مثل کرایسس بخوره و اونا رو با گرافیک high بالا بیاره مانیتورش بزرگ باشه یا Vaio باشه و یا MSI قیمتش حدود 1 تا 2.1 میلیون باشه:31:

pooriya_hp
08-04-2011, 18:10
دوست عزیز برای بازی روی لپ تاپ اصلا حساب نکن !!

هم از نظر طراحی و هم از نظر سخت افزار !!

با بودجه شما هم گزینه مناسبی وجود نداره !!

باید بودجه تون رو بیشتر کنید ...

که از ASUS سری G و همچنین msi و یا hp سری Envy و یا alienware

در کل نظر من خرید ps3 یا x360 هست !!

که شما راحت بتونید بازی کنید ... ( با وجود بازی های انحصاری که واقعا محشر هستند )

موفق باشی

Johan lopez
09-04-2011, 14:24
دوست عزیز برای بازی روی لپ تاپ اصلا حساب نکن !!

هم از نظر طراحی و هم از نظر سخت افزار !!

با بودجه شما هم گزینه مناسبی وجود نداره !!

باید بودجه تون رو بیشتر کنید ...

که از ASUS سری G و همچنین msi و یا hp سری Envy و یا alienware

در کل نظر من خرید ps3 یا x360 هست !!

که شما راحت بتونید بازی کنید ... ( با وجود بازی های انحصاری که واقعا محشر هستند )

موفق باشی
با این بودجه کجا پیدا نیمشه من یکی از گزینه هام MSI-GX640 با قیمت 1.700 بود.یعنی هیچ لپ تاپی که به درد بازی بخوره و قیمتش تا دو میلیون و صد هزار تومان باشه نیست .

pooriya_hp
09-04-2011, 15:57
دوست من شما اخه چرا انقدر دارید هزینه می کنید اونم برای هیچ و پوچ !!

اصلا لپ تاپ برای بازی طراحی نشده و پشتش هم بشینید می بیندی که لذتی نداره !!

الان هم خدا رو شکر دیگه پلتفرم pc داره نابود میشه و اکثر بازی های روی xbox و ps3 عرضه میشن !!

از طرفی قیمت کنسول و همچنین بازی های انحصاری رو هم در نظر بگیر ... !!

خلاصه گفتنی ها رو گفتم !!

موفق باشی

Johan lopez
09-04-2011, 18:25
دوست من شما اخه چرا انقدر دارید هزینه می کنید اونم برای هیچ و پوچ !!

اصلا لپ تاپ برای بازی طراحی نشده و پشتش هم بشینید می بیندی که لذتی نداره !!

الان هم خدا رو شکر دیگه پلتفرم pc داره نابود میشه و اکثر بازی های روی xbox و ps3 عرضه میشن !!

از طرفی قیمت کنسول و همچنین بازی های انحصاری رو هم در نظر بگیر ... !!

خلاصه گفتنی ها رو گفتم !!

موفق باشی
اولا xbox داشتم که سه چراغه شد و بدبختم کرد
دوما من برای بیرون یه لپ تاپ میخوام که سرگرمم کنه و گرنه من از تو خونه از کامپیوترم راضی هستم وتا حالا کم هم نیاورده اما Xbox و PS3 گرافیک آن چنانی ندارند و هر کدام یک مشکلی دارند مثلا برای Xbox سه چراغه شدنه که اگه باهاش زیاد بازی به دلیل گرما بوردش می سوزه و در مورد Ps3 بازی های بشدت گران که اگه 4 تا بازی بگیری پول کل دستگاهو دادی

pooriya_hp
09-04-2011, 19:02
xbox : مشکل 3 چراغه شدن در بردهای جاسپر کاملا رفع شده

ps3 : با اومدن -- کامل - قیمت بازی ها هم فوق العاده کاهش پیدا کرده

گرافیک Console : دوست من کنسول برای بازی طراحی شده و طبعا از pc خیلی بهتر عمل میکنه !!

برای نمونه : metro 2033 رو شما اگه بخواهید با کیفیت Full hd یعنی رزولیشن 1920x1080 اجرا کنید نیاز به یه سیستم خیلی قوی دارید اما در کنسول xbox به راحتی و با بالاترین کیفیت اجرا میشه !!

موفق باشید

Johan lopez
09-04-2011, 19:33
xbox : مشکل 3 چراغه شدن در بردهای جاسپر کاملا رفع شده

ps3 : با اومدن -- کامل - قیمت بازی ها هم فوق العاده کاهش پیدا کرده

گرافیک Console : دوست من کنسول برای بازی طراحی شده و طبعا از pc خیلی بهتر عمل میکنه !!

برای نمونه : metro 2033 رو شما اگه بخواهید با کیفیت Full hd یعنی رزولیشن 1920x1080 اجرا کنید نیاز به یه سیستم خیلی قوی دارید اما در کنسول xbox به راحتی و با بالاترین کیفیت اجرا میشه !!

موفق باشید
این مشکل کاملا حل نشده و فقط مقاومت برد در برابر گرما زیاد شده و اگه شما هم مثل من وقتی یک بازی می خرید و یک سره پاش هستید تا ببریش آخر مطمئن باش تو بازی اول سه چراغه می شه بعدش
بعدش شما با کمی سرچ کردن تو اینترنت می تونی فیلم های تفاوت گرافیک در کنسول های متفاوت رو ببینی و متوجه تفاوت بشی

pooriya_hp
09-04-2011, 19:54
من خودم X360 دارم ... تا 12 ساعت هم بازی کردم که هیچیش هم نشده !!
+
من خودم مخالف این موضوع هستم !!

--------------
خواهشا این بحث رو در انجمن کنسول ها مطرح کنید
===
ممنون

Xilevens
09-04-2011, 21:06
اولا كه اين حرف كه پلتفرم PC براي بازي داره رده خارج ميشه خنده دار ترين حرفي بود كه شنيدم
دوما با اين بودجه شما نميتوني همچين لپتاپي تهيه كنيد
سوما كي ميگه لپ تاپ واسه بازي نيست؟
خودتون داريد ميگيد alienware
البته تا حدودي هم درسته چون اين دستگاهها لپ تاپ نيستن به نوعي جايگزين دستكتاپ هستن
هم كنسول ها هم پي سي هر كدوم مشكلات خودشونو دارن
پي سي ها بعد يه مدت ضعيف ميشن چيزي كه تو كنسول ها خيلي خيلي كمه يعني پيسي مناسب بازي شايد بشه گفت هر ساله عوض ميشه
كنسول ها در عوض بعد يه مدت گيم پلي عوض ميشه و گيم پلي هاي قديمي رو ساپورت ميكنن
و ...
با اين حال شما اگه به يه وسيله همراه نياز داريد و بودجتون همين قدره
دو مدل كنسول دستي سوني و ننتندو گزينه هاي خيلي خوبي هستن
ننتندو مدل جديد كه سه بعدي بدون نياز به عينك هست
پي اس پي گو هم كه ته كنسوله خداييش

1navid
09-04-2011, 22:32
عزیزم مشکل 3 چراغه شدن کاملا حله بعد اومدن جاسپر دیگه مشکل پیش نیومده حتما شما فالکون داشتی یه سری قبلش رو
رو مادربرد جاسپر به غیر از افزایش مقاوت خیلی تغییر هایه دیگه هم انجام شده gpu عوض شده چیپست عوض شده و نقشه مدار تغییر کرده
ولی در مورد لپ تاپ می تونی یه لپ تاپ از برند ایسوس و ام اس آی بگیری ولی نباید انتظار گرافیک high رو تو کریسیس داشته باشی یه سر به بنچ مارک ها بزن ببین این بازی چه سیستمی واسه این رزولیشن می خواد البته شما با صفحه 15 اینچی لپ تاپتون زیاد فرق های با مدییوم رو احساس نمی کنی
در کل بگم بهت واسه این که درک کنی چرا نمی شه لپ تاپ اینقدر قوی باشه شما یه کیس می خری با وزن زیاد و سایز بالا و پر از فن ولی لپ تاپ شاید یک سوم وزن کیس رو هم نداشته باشه ولی کلا توش اگه مدل گیم باشه تو هیدسنگ داره همه قطعات هم mobility هستند که کوچیکند خوب پس کارایی کم تری دارند
میتونی رو خرید psp هم فکر کتی مدل جدیدش امسال میاد کیفیتش هم بالاست
در جواب به دوستمون که گفت پی سی بر افتاده : دادش من مگه همچین چیزی می شه شما به این خاطر می گی که اول بازی ها واسه کنسول هامیاد ؟ چون تعداد کسایی که تو جهان کنسول دارند و باهاش فقط بازی می کنند ( کارایش همینه) بیشتر از کسایی که pc دارند و باهاش بازی می کنند. بازیی که واسه کنسولها ساخته میشه بدون مشکل رو کنسول هااجرا میشه و ولی بر عکس هر بازیی جدید ی که واسه pc میاد باید سخت افزار جدید هم می خواد( از دردسر های pc هست )
من خودم xbox هم دارم واسه بازی بیشتر اون رو ترجیح می دم چون مشکل نصب و کرک و اینا نداره

ninja3000sh
09-04-2011, 22:52
خرید لپ تاب برای بازی یکی از اشتباهات هستش.:13:
اصلا لپ تاب برای بازی ساخته نشده.حال کاری ندارم که برندها دارن روی سری لپ تابهای گیمینگ خود کار میکنن.(بالاخره باید یه فکری به جیب خود هم بکنن:31:)
با وجود کنسولهایی مثل ps3 و xbox 360و .... چه لزومی داره لپ تاب رو برا بازی بخری.
به هر حال اگه زیاد اصرار داری که حتما لپ تاب باشه میتونی روی g73 ایسوس فکر کنی که با گارانتی دیجیتال 2.380 تومن به فروش میرسه.
مدل:g73 jw.

m9780d
10-04-2011, 10:44
فکر کنم این تاپیک باید به بخش بازی یا کنسول های بازی منتقل بشه:31:
لپ تاپی که گرافیک بالا داشته باشه زیاده تو این رنج اما لپ تاپ ذاتا برای بازی یست
n53sn دو گیگ گرافیک داره اما هیچ وقت نمی تونه جای یک کنسول رو بگیره

airmaxwisp
10-04-2011, 11:03
فکر کنم این تاپیک باید به بخش بازی یا کنسول های بازی منتقل بشه:31:
لپ تاپی که گرافیک بالا داشته باشه زیاده تو این رنج اما لپ تاپ ذاتا برای بازی یست
n53sn دو گیگ گرافیک داره اما هیچ وقت نمی تونه جای یک کنسول رو بگیره

سلام... حرفتون درسته ولی من یه لب تاپ ایسر با مشخصات زیر دارم.. واقعا کارت گرافیک فوق العاده ایی داره و تا حالا با هچی بازی مشکل نداشتم...

CPU:Core i5 2.53 Up To 2.8Ghz 3Mb Cache
RAM:4Gb DDR3 1066Mhz
GRAPHIC CARD: GT 540M 1GB Dedicated Up To 2Gb
HARD:640GB
LED:1366*768

واقعا گرافیک قوی داره:31: هنوز براش درایور رسمی عرضه نشده:27:

یا حق:20:

1navid
10-04-2011, 16:07
گرافیکش قوی نیست عزیز جان :41:

Johan lopez
13-04-2011, 07:15
من خودم X360 دارم ... تا 12 ساعت هم بازی کردم که هیچیش هم نشده !!
+
من خودم مخالف این موضوع هستم !!

--------------
خواهشا این بحث رو در انجمن کنسول ها مطرح کنید
===
ممنون
بحث من مربوط به کنسول ها نیست

---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------

دو مدل كنسول دستي سوني و ننتندو گزينه هاي خيلي خوبي هستن
ننتندو مدل جديد كه سه بعدي بدون نياز به عينك هست
پي اس پي گو هم كه ته كنسوله خداييش
پی اس پی که گرافیک بازی هاش حال آدمو خراب می کنه از بس افتضاح هست
دوم من تو خونه PC دارم که از لحاض گرافیکی بسیار بالاست من برای بیرون یه لپ تاپ میخوام

---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------

در جواب به دوستمون که گفت پی سی بر افتاده : دادش من مگه همچین چیزی می شه شما به این خاطر می گی که اول بازی ها واسه کنسول هامیاد ؟ چون تعداد کسایی که تو جهان کنسول دارند و باهاش فقط بازی می کنند ( کارایش همینه) بیشتر از کسایی که pc دارند و باهاش بازی می کنند. بازیی که واسه کنسولها ساخته میشه بدون مشکل رو کنسول هااجرا میشه و ولی بر عکس هر بازیی جدید ی که واسه pc میاد باید سخت افزار جدید هم می خواد( از دردسر های pc هست )
من خودم xbox هم دارم واسه بازی بیشتر اون رو ترجیح می دم چون مشکل نصب و کرک و اینا نداره

کرک و انجور چیزا میخواد و مشکل دار هستند چون این نسخه ها اصل نیستن و اگه Xbox شما کپی خور نباشه از PC بدتر هم میشه

Johan lopez
13-04-2011, 07:22
خواهشا دوستان در مورد کنسول ها بحث نکنید
من یه لپ تاپ میخوام نه یه Xboxیا ps3
من یه لپ تاپ برای بیرون میخوام
شما مثلا حساب کنید تو جاده ی تهران به شمال هستم چه جوری با Xbox یا PS3 می تونم بازی کنم
پس لطفا در مورد Xbox و ps3 بحث نکنید

Xilevens
13-04-2011, 22:37
اولا گفتم psp go نه psp شما رو چه حساب ميگي كيفيت نداره
دوما واسه بازي ارزونترين مدل واسه لپ تاپ مربوط به گيم MSI هست كه اونم نسبت به بودجه شما بالاست
همين

1navid
14-04-2011, 00:29
عزیز بودجت پایینه اگه بکنیش 3میلیون می شه چند تا مدل بهت معرفی کرد

avator20002000
16-04-2011, 16:34
تا3 تومن؟؟؟؟!!!
تا 2.5 هم بسه!
اینجا مگه انجمن لپ تاپ نیست؟؟؟چرا یه عده هی میگن کنسول بخر.خوب حتما خودش خواسته لپ تاپ بگیره!
تا الانم که یه مدل خوب معرفی نکردید!
چندتا بزارید حداقل دلمون خوش باشه!
کنسولم کی گفته ارزون واستون در میادو از این جور چیزا!داش من وقتی کنسول می خری می خوای کیفشو ببری 5 برابر قیمت خود کنسول باید یک تلویزیون خوب بگیری که بتونی باهاش پرواز کنی.حالا اگه بخوای 3دی هم ببینی که دیگه سر به فلک می کشه!قید بازی های mmorpg هم باید بزنی.بگزریم!
asus g73 jw or jh or sw هر کدومو گرفتی بگیر خوبه.g53 هم هست.