ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در مودم SMC

tfarzadt
08-04-2011, 16:32
سلام

مودم من smc مدل7904WBRA4 هست
در تنظیمات مودم زمانی که از حالت 1483bridged استفاده میکنم دیگه نمیتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم
یعنی گوشی موبایل وایرلس رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه. در صورتی که وقتی از حالت PPPoE استفاده میکنم این مشکل رو ندارم و به راحتی از طریق وایرلس گوشی به اینترنت وصل میشم
چند وقتی میشه که isp که ازش استفاده میکنم حالت PPPoE رو برداشته (یعنی به این صورت نمیتونم به اینترنت متصل بشم) و مجبورم از حالت 1483bridged استفاده کنم
لطفا بنده مبتدی رو راهنمایی فرمایید
متشکرم

joe_satriani
08-04-2011, 17:10
با سلام
دوست عزيزم تمام مودم ها زماني كه به حالت Bridged ميرن وايرلسشون غير فعال ميشه
فقط بايد در حالت PPPoE از وايرلس استفاده كنيد

موفق باشيد.

soheil_star4
04-05-2011, 13:24
با سلام خدمت دوستان عزیز - من هم همین مدل را دارم موقعی که حالت pppoe را انتخاب میکنم فقط از وایرلس میتونم استفاده کنم - ورو pc اینترنتم فطع می شه - ولی تو موبایلم دارم با تشکر لطفا راهنماییم کنید

last.hope
01-06-2011, 19:05
با سلام
احتمالا firmware مودمتون ورژن قديميه برا همين وقتي وايراسشو فعلا ميكنيد در حالت 1483bridged كانكت نميشد .
بريد سايت smc و firmware مودمتونا آپديت كنيد راستي DHCP را هم در مودم Enable كنيد .
به نكته هايم كه تو سايت smc نوشته دقت كنيد كه مشكي براتون پيش نياد.(مثل چگونگي تعيين part )
راستي قطعي زياد مودم يا هنگ كردنشم به خاطر ورژن پايين firmware

موفق باشيد.

Lord_theOne
01-06-2011, 23:05
وقتی از حالت Bridge استفاده می کنی باید کانکشنی استفاده کنی اگر هم از طریق وایرلس استفاده می کنی وایرلس را کانکت می کنی بعدش کانکشن هم می سازی و کانکت می کنی
روی حالت PPPOE مودم خودش کانکت می شه یوز و پسورد بهش می دی داخل مودم خودش کانکت می کنه و هر سخت افزاری بهش وصل می شه بهش اینترنت می ده

ariya_2pm
04-10-2011, 10:53
سلام به همه دوستان
من مودمم smc7904 هستش از مخابرات اشتراک گرفتم اما مودمم تو حالت pppoe کانکت نمیشه و خطای no network access رو میده(w7) دوستان مشکل از چیه ؟؟خیلی کلافه شدم ازاینکه گوشیمو نمیتونم وصل کنم

EXTREME
04-10-2011, 11:42
سلام به همه دوستان
من مودمم smc7904 هستش از مخابرات اشتراک گرفتم اما مودمم تو حالت pppoe کانکت نمیشه و خطای no network access رو میده(w7) دوستان مشکل از چیه ؟؟خیلی کلافه شدم ازاینکه گوشیمو نمیتونم وصل کنم
مودم رو ریست کنید قبلش از تنظیمات مودم یک عکس بزارید اینجا

ariya_2pm
16-10-2011, 13:49
مودم رو ریست کنید قبلش از تنظیمات مودم یک عکس بزارید اینجا

سلام و سپاس:11:
مشکل از مخابرات و مودم بود که سازگاری نداشتن.
فروشنده مودم گفت مودم رو تعویض میکنم الان میخوام ارتقا بدم تا 100000ت،چی بگیرم خوبه؟
میخوام گوشیwi-fi و هم لپ تاپ بهش وصل شه و بشه بهش لینک دانلود داد که خود مودم دانلود کنه.اگه قیمتش کمی هم زیادتر بشه اشکلی نداره:13:
دوستان ممنون میشم از راهنماییتون:11:

EXTREME
16-10-2011, 21:51
سلام و سپاس:11:
مشکل از مخابرات و مودم بود که سازگاری نداشتن.
فروشنده مودم گفت مودم رو تعویض میکنم الان میخوام ارتقا بدم تا 100000ت،چی بگیرم خوبه؟
میخوام گوشیwi-fi و هم لپ تاپ بهش وصل شه و بشه بهش لینک دانلود داد که خود مودم دانلود کنه.اگه قیمتش کمی هم زیادتر بشه اشکلی نداره:13:
دوستان ممنون میشم از راهنماییتون:11:
من مودم smc رو با مخابرات تست کردم هیچ مشکل ناسازگاری نداشت کی به شما گفته از ناسازگاری مودم هست ؟