مشاهده نسخه کامل
: mirror edge in quest
NINJA0098
08-04-2011, 15:14
سلام به همه.
راستش دیروز یه نمونه کار از هادی(hadi665) دیدم که یه تیکه از مراحل بازی mirror edge رو شبیه سازی کرده بود و تو سایت خود کوئست هم گذاشته بود.
دیدم خیلی بده که بقیه ی بچه ها اینو نبینن .
اگه کسی این بازیو بازی کرده باشه عین من فکش میچسبه زمین,نه به این خاطر که خیلی قشنگ شبیه سازی شده بلکه واسه این که تو این لول اصلا نور به کار نرفته و از یه افکتی استفاده کرده که اگه خودش لازم بدونه اینجا میگه . اونجوری که برا من توضیح داد خیلی تو performance بازی کمک میشه و بار پردازشی رو پایین میاره.
قابل توجه اونایی که ادعای کوئست دارن:whistle:
اینم لینک دانلود با حجم24.3 مگ(حتما دانلود کنید ارزشش رو داره):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی هم بود بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza Azimy_RW
08-04-2011, 15:18
دارم دانلود میکنم ... خیلی جالب باید باشه ...
e
قضیه چیه : دی
من اینو توی انجمن سه بعدی گزاشته بودم
یه سری از بچه ها اینو اونجا دیده بودن
اینم شات هاشه
-
بعدا یه توضیحی در مورد این light map ها میدم
همونطوری که نینجا گفت نور توی بازی بکار نرفته !
Reza Azimy_RW
08-04-2011, 16:02
یعنی نورپردازی رو با LightMap شبیه سازی کردی دیگه ؟ ولی چرا برایه بقیه چیزا تکسچر ندادی ؟ نیمه کاره موند ؟
دانلود نمیشه این پیامو میده :
Data Transfer Limit Reached
Dear Visitor, This website has reached the data transfer limit and is not available.
یعنی نورپردازی رو با LightMap شبیه سازی کردی دیگه ؟
دانلود نمیشه این پیامو میده :
Data Transfer Limit Reached
Dear Visitor, This website has reached the data transfer limit and is not available.
آره انگاری لینک مشکل داره
دارم توی رپید شیر آپلود میکنم
.
آره با مکس render to texture کردم
این لینک غیر مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه اینو برای بچه ها مستقیم کنه ؟
من به سلامتی دانلود کردم . جالب بود.
ehsan_wwe
09-04-2011, 09:51
یادش بخیر سر همین قضیه با یکی از افراد تیم سازندشم دوست شدیم :31: به اسم Viktor Kuropyatnik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا همونطور که تو همون سایت گفتم fantasy ;)
راستی لینکش
یادش بخیر سر همین قضیه با یکی از افراد تیم سازندشم دوست شدیم :31: به اسم Viktor Kuropyatnik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا همونطور که تو همون سایت گفتم fantasy ;)
راستی لینکش
احسان اینا که دیتا بیسشون مشکل داره !
این لینکو از قبل داشتی ؟
ehsan_wwe
10-04-2011, 14:37
دیرو پریرو سالم بود هادی جان
این لینکو از قبل داشتی ؟
این لینک همیشه تو خاطره ها میماند
سرچ کردم اوردمش:31:
سلام دوستان اين جا همه از گيم ميگن ولي من علاقه ام و رشته ام معماري يه چند وقت پيش يك سايت ديدم به اسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خيلي جالب بنظرم اومد . يه سري بهش حتما بزنين ميخواستم ببينم با اين quest ميشه يه هم چين كارهايي هم كرد؟ مقصودم ساختن يه هم چين سايتي ممكنه؟ ؟ بخاطر كم اطلاعيم معذرت ميخوام . ولي بعنوان يه دختر دانشجو فكر ميكنم خيلي بدرد آموزش معماري ميخوره اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.