ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه می خواید ویو بگیرید ،حتما بخونید.

shayan.mr
08-04-2011, 11:34
من یه ماه پیش یه گوشی wave 525 خریدم.لازم می دونم یه توضیحاتی در مورداین گوشی بدم.البته اگر قصد خرید ویو دارید بدونید که تمامی گوشی های این سری بجز wave 1 و wave 2 بقیه تمامی این مشکلات رو دارند.

برای این گوشی اصلا برنامه و بازی وجود نداره!!!باور کنید راست می گم.بهترین برنامه های که هست هم جاوا هستن و نه بادا.کلا سیاست سامسونگ فعلا این بوده که تمامی وقتش رو رو این دو گوشی بالا که گفتم بگذاره و هیچ کاری برای سایر گوشی های مجهز به بادا نکرده!

cpu این گوشی ضعیفه . !! نمیشه ازش چشم پوشی کرد.مثلا وقتی دارید اهنگ گوش می دید عملکرد کلی گوشی کند مییشه.(البته چند روز پیش خود یه خودد درست شد و دیگه وقتی اهنگ گوش میدم ،کند نمیشه. نمیدونم چرا و چه طور!!!

بعضی از دوستان می گن این گوشی برای کسانی که تازه می خوان تجربه داشتن یه اسمارت فون روداشته باشن خوبه .
به نظر من اشتباهه.چون باعث میشه ادم از هرچی اسمارت فون هست زده بشه.برای پیدا کردن یه برنامه برای gps گوشیتون باید یک ساعت توو اینترنت بگردین و اخر هم هیچی پیدا نکنید.

پس برنامه نداره!!
کیفیت صفحه نمایش و دوربین در حد مطلوبی نیست!البته توی این رنج قیمت میشه گفت که رقیب نداره و خیلی هم خوب هست.
بادا فعلا کار داره!!و سامسونگ قصد نداره گوشی های ارزون بادا رو به bada 1.2 اپگرید کنه!!حداقل تا الان که اینجوری بوده!

خوب نتیجه گیری من بعد از یک ما کار با این نوع گوشی:
به نظر من ادم 60 تا 70 تومن بیشتر پول بده و بره یه گوشی با سیستم عامل دیگه ای(به نظر من بهترینشون اندرویده) بگیره
همون زمانی رو که صرفه جویی میکنید تا یه نرم افزار پیدا کنید ،واقعا ارزش داره.
البته می تونید تو همین رنج قیمت گوشی های زیادی نوکیا داره که سیستم عامل دارن ولی خیلی از امکانات این گوشی رو ندارن(شاید برنامه و بازی های بهتر وبیشتری براشون باشه .(دقت کنید که گفتم شاید)من که اگه همین قدر پول داشته باشم باز م میرم و این گوشی رو می خرم.
راستی باید این نکته رو اضافه کنم که دو مدل وشی wave s8500,wave 8530 جز بهترین گوشی های موجود در جهان!!هستن و در صورتی که به بادا علاقه دارید این نوع گوشی ها رو بگیرید.
چد روز پیش رفتم و یه ویو 2 گرفتم 387تومان.خیلی گوشیه خوبیه و ارزش پول دادنو گرفتن رو داره.اگه می خواید گوشی تو این رنج بگیرید این رو هم مد نظر داشته باشید.

osmaan
12-04-2011, 19:29
البته اندورید هم برنامه های کاربردی زیادی نداره و خیلی از برنامه های میشه گفت تکرار هم دیگه هست

arian_pboy
13-04-2011, 13:54
كاملا مخالفم من هم حدود 6 ماهه كه wave 525 دارم كاملا ازش راضي هستم تا به حال با مشكل هنگ كردن و كم شدن سرعت كاركرد گوشي برخورد نكردم برنامه و بازي هاي خيلي زيادي براي اين مدل ها هست كه فقط مي تونيد از طريق سايت Samsungapps به هشون دسترسي داشته باشيد مسلما به خاطره اينكه عمر زيادي از bada نميگذره برنامه هاش به مراتب كمتره اما در مقايسه با مدت مشابه عرضه آندرويد برنامه هاي بيشتري داشته براي GPS برنامه هاي ارائه شده در همون سايت Samsungapps بد نيست فقط براي استفاده ازش بايد از اينترنت هم استفاده كني براي ديدن صفحات وب خيلي خوبه WiFi خوبي داره اگه گارانتي اصلي بگيريد به طور كامل زبان فارسي رو ساپورت مي كنه در قسمت تايپش هم مي تونيد از صفحه كليد كامل فارسي استفاده كنيد. كيفيت صفحه نمايش خوبي داره تاچ خيلي حساس و خوبي داره (خازني) صفحه نمايشش مولتي تاچ هم هست دوربينش در همون حد 3.2 هستش نبايد ازش انتظار يه دوربين 5 يا بيشتر رو كه داشته باشيد
در كل ميشه گفت كه گوشي خوبيه مخصوصا با توجه به قيمتي كه داره امكاناتي داره كه اگه بخوايم تو برندهاي ديگه دنبالش بگرديم بايد قيمتي بالا براش بپردازيم

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

كاملا مخالفم من هم حدود 6 ماهه كه wave 525 دارم كاملا ازش راضي هستم تا به حال با مشكل هنگ كردن و كم شدن سرعت كاركرد گوشي برخورد نكردم برنامه و بازي هاي خيلي زيادي براي اين مدل ها هست كه فقط مي تونيد از طريق سايت Samsungapps به هشون دسترسي داشته باشيد مسلما به خاطره اينكه عمر زيادي از bada نميگذره برنامه هاش به مراتب كمتره اما در مقايسه با مدت مشابه عرضه آندرويد برنامه هاي بيشتري داشته براي GPS برنامه هاي ارائه شده در همون سايت Samsungapps بد نيست فقط براي استفاده ازش بايد از اينترنت هم استفاده كني براي ديدن صفحات وب خيلي خوبه WiFi خوبي داره اگه گارانتي اصلي بگيريد به طور كامل زبان فارسي رو ساپورت مي كنه در قسمت تايپش هم مي تونيد از صفحه كليد كامل فارسي استفاده كنيد. كيفيت صفحه نمايش خوبي داره تاچ خيلي حساس و خوبي داره (خازني) صفحه نمايشش مولتي تاچ هم هست دوربينش در همون حد 3.2 هستش نبايد ازش انتظار يه دوربين 5 يا بيشتر رو كه داشته باشيد
در كل ميشه گفت كه گوشي خوبيه مخصوصا با توجه به قيمتي كه داره امكاناتي داره كه اگه بخوايم تو برندهاي ديگه دنبالش بگرديم بايد قيمتي بالا براش بپردازيم

A.IvI.I.N
13-04-2011, 15:50
منم كاملا مخالفم
3-4 ماه پيش يه wave 723 براي خواهرم گرفتم و انصافا با اين قيمت خيلي تميزه و از نظر سرعتي هم هيچ مشكلي نداره و برنامه و بازي كاربردي هم زياد براش اومده و البته تو اين زمينه خيلي جاي پيشرفت داره تا به باقي سيستم عامل ها برسه ولي بازم تو اين مدت خوب كار كرده و بادا 1.2 هم كه قراره بزودي براش بياد ديگه عالي ميشه.
الان خودمم يه wave s8500 دارم و 3 روز پيش به بادا 1.2 فارسي اپگريد كردم و تو اين 8-9 ماهي كه گرفتمش واقعا ازش راضيم و براي سامسونگ و بادا اينده خيلي خوبي پيش بيني ميكنم.

Mr.Vahid
13-04-2011, 22:05
به نظر منم این گوشی تو این قیمت عالیه خودم دارمش کلیم براش گیم و برنامه گرفتم دارم ازش استفاده میکنم حالشو میبرم

mg_mahyar
14-04-2011, 10:14
خوب به نظرم یه جورایی این نظر پست یک درسته.
کسی که انتظار ویو 1-2 رو از بقیه گوشی های بادا داره قطعا نا امید میشه ولی کسی که به چشم یک گوشی مجزا نگاهش می کنه قطعا راضی

arian_pboy
14-04-2011, 11:12
قطعا قدرت گوشي هاي ويو 1و2 از باقي گوشي هاي بادايي كه اومده بيشتره و مسلما قيمت خيلي بالاتري هم داره
مطالبي كه اين دوستمون درباره گوشي هاي بادا نوشته خواننده رو گمراه مي كنه و ميگه كه اين مدل گوشي ها با توجه به امكانات خوب و قيمت مناسبي كه دارن يه جورايي بدرد نخورن كه اينطور نيست
براي مقايسه گوشي ها بايد دوتا گوشي رو كه مشابه هم هستند رو با هم مقايسه كرد نه مثلا ويو 525 رو با ويو 1و2
بلاخره هركس با توجه به بودجه و كاربردي كه از گوشيش انتظار داره اقدام به خريد گوشي ميكنه كه مثلا در رنج قيمت 170 هزار تومن يا حتي بالاتر ويو 525 به نظر من بهترين انتخاب براي كسايي هست كه يه گوشي نيم هوشمند مي خوان و مي تونن با يه قيمت خيلي كم امكاناتي رو داشته باشن كه تو برنداي ديگه با قيمت هاي خيلي بالاتر امكان استفادش رو دارن

shayan.mr
15-04-2011, 18:37

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

البته من هم نگفتم هنگ می کنه !!!
گفتم که سرعتش کم میشه .من وقتی دارم اهنگ گوش می دم cpu حدود 67 درصدش پر میشه و کار کرد گوشی پایین میاد .این مشکل تو گوشی بابام که استاره و ماله خود سامسونگ هم هست ندیدم.
البته من تا به حال فقط وقتی که اهنگ گوش می دم با این مشکل مواجه شدم و تو برنامه ها ندیدم که سرعتش کم بشه.این هم کاملا محسوسه و یه جورای میره تو اعصابت!!!من با k750 هم این مشکل رو نداشتم!!!فکر می کنم نرم افزاری باشه و بشه حلش کرد!
بازی براش نیست ،نمی دونم چرا ؟
ولی در کل نمی تونی یه بازی بدرد به خور براش نام ببری!!یا برنامه کاربردی !!حداقل من که ندیدم..اگه دیدید لطفا نام ببرید.
برا بادا اون دو تا مدل که گفتم به اندازه کافی برنامه هست .و یا اون برنامه های که من می خواستم داشتن.
برا اینترنت خصوصا با اون زوم نشکونی خیلی بهتر از گوشی های سیمبیانه!تاچش خیلی خوبه .
منم انتظار 5 از دوربینش نداشتم.
در مورد قیمت هم من با شما هم عقیدم

shayan.mr
15-04-2011, 19:05
منم كاملا مخالفم
3-4 ماه پيش يه wave 723 براي خواهرم گرفتم و انصافا با اين قيمت خيلي تميزه و از نظر سرعتي هم هيچ مشكلي نداره و برنامه و بازي كاربردي هم زياد براش اومده و البته تو اين زمينه خيلي جاي پيشرفت داره تا به باقي سيستم عامل ها برسه ولي بازم تو اين مدت خوب كار كرده و بادا 1.2 هم كه قراره بزودي براش بياد ديگه عالي ميشه.
الان خودمم يه wave s8500 دارم و 3 روز پيش به بادا 1.2 فارسي اپگريد كردم و تو اين 8-9 ماهي كه گرفتمش واقعا ازش راضيم و براي سامسونگ و بادا اينده خيلي خوبي پيش بيني ميكنم.
هنوز که بادا1.2 براش نیومده.!!
واقعا گوشی های خوبی هستن من منکرش نمی شم .با این پولی که میدی امکانات خیلی خوبی دارن که اگه 50 -60 تومن بیشتر بدی و یه گوشی دیگه بگیری شاید این امکانات رو نداشته باشه .مدل مال شما دورببین خیلی خوبی هم داره.
منم دیشب برا خواهرم یه گوشی wave s8530 خریدم که واقعا عالیه.اگه بگم هیچ گوشی به پاش نمیرسه بی راه نگفتم.هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت.کلی نرم افزار مجانی براش هست و پولی هاش هم فکر می کنم به راحتی بشه روش نصب کردن اونم به روش spofee رو امتحان نکردم.(اگه بتونی راهنماییم کنی ممنونت هم میشم)البته تعدادشون به پای بقیه سیستم ها نمیرسه ام کیفیت و کارایشون خوب و راضی کنندست.
اگهه من از بادا ناراضی بودم نمی رفتم و یه گوشیه بدیگه با سیستم عامل بادا بگیرم.

به نظر منم این گوشی تو این قیمت عالیه خودم دارمش کلیم براش گیم و برنامه گرفتم دارم ازش استفاده میکنم حالشو میبرم
درست برنامه و گیم هست ام خیلی هاشون بی کیفیت اند و یه مشکلی که داره برنامه های پولی رو نمیشه با spoofer روش نصب کرد .اگه بلدید به من هم یاد بدیدو یا من رو راهنمایی کنید.

خوب به نظرم یه جورایی این نظر پست یک درسته.
کسی که انتظار ویو 1-2 رو از بقیه گوشی های بادا داره قطعا نا امید میشه ولی کسی که به چشم یک گوشی مجزا نگاهش می کنه قطعا راضی
به همین دلیل رفتم و یه ویو2 گرفتم .حیف که فقط می تونم باهش تو خونه کار کنم :41::41:
البته من از 525 راضی بودم و شاید یه چند وقت دیگه یه تبلت گرفتم.کی از اینده خبر داره....:46:

قطعا قدرت گوشي هاي ويو 1و2 از باقي گوشي هاي بادايي كه اومده بيشتره و مسلما قيمت خيلي بالاتري هم داره
مطالبي كه اين دوستمون درباره گوشي هاي بادا نوشته خواننده رو گمراه مي كنه و ميگه كه اين مدل گوشي ها با توجه به امكانات خوب و قيمت مناسبي كه دارن يه جورايي بدرد نخورن كه اينطور نيست
براي مقايسه گوشي ها بايد دوتا گوشي رو كه مشابه هم هستند رو با هم مقايسه كرد نه مثلا ويو 525 رو با ويو 1و2
بلاخره هركس با توجه به بودجه و كاربردي كه از گوشيش انتظار داره اقدام به خريد گوشي ميكنه كه مثلا در رنج قيمت 170 هزار تومن يا حتي بالاتر ويو 525 به نظر من بهترين انتخاب براي كسايي هست كه يه گوشي نيم هوشمند مي خوان و مي تونن با يه قيمت خيلي كم امكاناتي رو داشته باشن كه تو برنداي ديگه با قيمت هاي خيلي بالاتر امكان استفادش رو دارن

در مورد قیمت درست میگید اما من چونن به وقت هم اهمیت می دم خواست به دیگرانی هم که مثل من فکر میکنن
یه راهنمایی بکنم.ولی کاش این مطلب رو تو قسمت مشاوره برای خرید گوشی می ذاشتم.
گوشی خوبیه و بادا سیستم عامل خوبیه (بهتر از سیمبین)بجز اون مشکل کند شدن هنگام اهنگ گوش دادن مشکل بزرگ دیگه ای نداره.البته با توجه به قیمتشالبته امیدوارم که سامسونگ هرچه زود تر برا برنامه و بازی این نوع گوشی ها هم یه فکر و برنامه اساسی بگذاره.
اگه شما این مشکل کند شدن ضمن اهنگ گوش کردن با هندزفری رو دارید و یا ندارید و یا می دونید که چه جوری رفع میشه من رو در جریان بگذارید و راهنمایی کنید.ممنون.:11:

kevin
25-04-2011, 06:33
من یه نکته تو ذهنم هست که هنوز فرصت تست پیدا نکردم اونم اینه که با استفادا از یه رم کلاس 10 با ویو 525 موزیک اجرا کنم که ببینم سرعتش باز پایین میاد یا نه ؟ اگر کسی امتحان کرده بگه

seyyedi
08-05-2011, 08:58
دوستان سلام
بادا فرمت های مختلف صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه؟
مثل flv,mkv,avi, mpeg و غیره
علی علی

Punisher_2008
08-05-2011, 09:56
دوستان سلام
بادا فرمت های مختلف صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه؟
مثل flv,mkv,avi, mpeg و غیره
علی علی
سلام.
کدوم مدل؟
ویو 1 و 2 اره ساپورت میکنه. میتونی داخل کلوپشون اطلاعات بیشتری کسب کنی.
بقیه مدل هاش mp4.3gp ساپورت میکنند. و نباید سایز ویدیو از سایز ال سی دی بزرگتر باشه یعنی نباید از 240 در400 بیشتر باشه. با خود کایز راحت میتونی تبدیل کنی بدون افت کیفیت.
البته چند ماه دیگه بادا 2 عرضه میشه احتمال زیاد این مشکل برطرف بشه

mahyarSAMSUNG
10-05-2011, 18:34
پس خوبه ؟ ... آخه میخواستم واسه یکی مدل 723 یا 525 رو بگیرم ..

Punisher_2008
11-05-2011, 12:40
پس خوبه ؟ ... آخه میخواستم واسه یکی مدل 723 یا 525 رو بگیرم ..
سلام.
کدوم مدل رو می خوای بخری؟
من خودم اول قصد خرید ویو 533 رو داشتم ولی خیلی ها گفتند با اپرا مشکل داره رستارت میشه موقع استفاده از چند برنامه یا موزیک گوشی دادن عملکرد گوشی کند میشه حتی یکی گفته بود که موقع موزیک گوش دادن سی پی یو 63% اشغاله!!! البته یک چیزی هم هست.. بعضی ها گوشی که میخرن مشکل داره فکر میکنند گوشی بده..
چون من چند ویدیو از این گوشی دیدم سرعتش خوب بود..
اما میگن اپرا مشکل داره. ولی من از خیلی ها پرسیدم میگفتند به جز با اپرا مشکل هنگ و رستارت رو نداره..
در ضمن از خیلی ها داخل موبایلستان پرسیدم میگفتند موقع استفاده از چند برنامه مشکل سرعت ندارند و سرعتش خوبه..
نسخه 533 که صفحه کیلید داره واسه اینترنت و چت واقعا عالیه.
مثلا گوشی قبلی ایکس 8 بود یکی بود میگفت خیلی هنگ داره نخرید. در صورتی که هنگ نداشت!!
ولی در کل شنیدم گوشی خوبیه.
به هر حال م رفتم سراغ ویو 723 ..
خب از لحاظ سرعت سرعتش خیلی بالاست.. میتونید راحت چند برنامه رو اجرا کنی و با گوشی کار کنی موزیک بزاری و تو گوش بچرخی و مشکلی از این بابت نداره.. موزیک گوشی بده تو منو بچرخ اگه چک کنید سی پی یو 0% می زنه و یعنی اشغال نیست.. و در کل از لحاظ سرعت مشکلی نخواهید داشت.

ال سی دی همونطور که میدونی مثل ویو 533 و 525 و 578 که هنوز عرضه نشده 3.2 اینج هست وضوح 240 400 توانایی نشون دادن 256 هزار رنگ رو داره. مولتی تاچ هم داره وبگردی باهاش لذت بخشه. تاچ گوشی واقعا عالیه..
کفیت ال سی دیش عالی نیست ولی رضایت بخشه.. عکسها و پس زمینه ها شفاف هست و مشکلی از این لحاظ نداره..
صداش نسبتا بلند و با کیفیت هست یک اسپیکر مجزا پشت گوشی داره موزیک پلیر خیلی خوبه هر فرمتی که خواستم رو ساپورت کرده حتی بعضی از موزیک ها که داخل ایکس 8 کار نمی کرد اینجا کار کرد.

اما بخش ویدیو بر خلاف موزیک همونطور که گفتم عملکرد عالی نداره فرمت های mp4/3gp رو میخونه وضوح کلیپ ها نباید از 240 .400 بزرگرتر باشه یا برنامه کایز خودش راحت میتونی تبدیل کنی بدون افت کیفیت.البته در عوض حجمش همون زیاد میمونه..

دوربینش 5 مگاپیکسل هست. فوکوس خودکار داره. تشخیص لبخند. فلش هم داره . کیفیت عکساش خیلی خوبه..
تنظیماتش هم زیاده.
فیلم برداریش هم بد نیست وضوح qvga نرخ 15 فرم .. البته با امدن ورژن 2 احتمال خیلی زیاد این بخش ویدیو بهتر بشه.
پشت گوشی هم استیل هست و لنز دوربین یکمی فرو رفتگی داره که ازش تا حدودی مراقبت میکنه.

باطریش واقعا خیلی خوبه ..

سیستم عاملش همونطور که میدونی بادا 1.1 هست به دنبال ویو 1 و 2 سامسونگ اعلام کرده که واسه ویو723 هم ورژن 2 بادا رو عرضه میکنه..
بازی و برنامه باید از مارکت خودش دانلود و نصب کنید خیلی زیاد بازی و برنامه براش نیست چون سیستم عامل نو پا هست فکر کنم واسه ویو 723 حدود 180 بازی رایگان بود..
بازی هاش بدک نیست ..

البته این احتمال خیلی زیاده که واسه ویو 525 .533 هم بادا 2 عرضه کنه.

از لحاظ ارتباطی wifi gps و بولوتوث ورژن 3 رو هم داره.
از لحاظ شبکه های اجتماعی هم فیس بوک تویترز و.. رو داره خودش هم 2تا برنامه چت داره یکیش یاهو هست..
در ضمن جاوا رو راحت ساپورت میکنه برنامه چت برای جاوا فراوانه.
شتابسنج برای چرخش خودکار صفحه هم داره.موقع تماس مثل 5800 میتونی با برگردونند گوشی صدای زنگ قطع کنی.

90 مگابایت حافظه داخلی داره مموری هم میکرو اس دی میخوره تا 16 گیگ ساپورت میکنه..خودم 4گیگ استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره از لحاظ سرعت.

قیمتش با گارانتی حدود 240 تومان هست .
بدون گارانتی من فکر کنم 210 یا 205 تومان خریدم..
البته تو این رنج میتونید اندورید هم بگیری .. خواستی تو بخش مشاوره یک تاپیک باز کن دوستان راهنماییت کنند.
کلا بگو انتظارات چیه..
من که ازش راضی هستم و مشکلی باهاش ندارم.