مشاهده نسخه کامل
: فریز داشتن تصویر حین بازی
سلام
کارت گرافیک من 5770 هست و سیستمم هم قوی هستش همچنین ویندوزم 7 ، 32 bit هست .چند روزه وقتی دارم pes 11 بازی می کنم تصویر یه مقدار کند شده و انگار لرزش داره در حالیکه قبلا خیلی تصویر خوب و روان بود . نمیدونم مشکل از چیه .تنظیماتش رو هم دست نزدم و خود به خود این طوری شده
میشه راهنمایی کنید؟
pasargadd
08-04-2011, 10:14
اخرین درایوو نصب کردین؟
دمای قطعاتتون چقدره؟
منظورتون درایور کارت گرافیکه؟ اونو از روی سی دی نصب کرده بودم.
دما رو چطوری باید بفهمیم؟
ممنون
pasargadd
08-04-2011, 10:46
درایو جدید نصب کنین مشکلتون حل مشه.
این درایو جدیدترین برای ویندوز سون 32bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایو قبلیو پاک کنین و اینو نصب کنین.
پاورتون چیه؟
hossein_gorgan
08-04-2011, 10:53
منم همچین مشکلی رو دارم.الته من لپ تاپ دارم.و pes2010 بازی میکنم.مدل کارت گرافیکم هم ati radeon hd 5470 هست.
اینو چکار کنم؟
درایو جدید نصب کنین مشکلتون حل مشه.
این درایو جدیدترین برای ویندوز سون 32bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایو قبلیو پاک کنین و اینو نصب کنین.
پاورتون چیه؟
ممنون این کار رو هم کردم ولی درست نشد
ضمنا من ویندوز ایکس پی هم دارم که توی اون این مشکل رو ندارم و این مشکل رو روی ویندوز 7 دارم
thermaltake هست
pasargadd
08-04-2011, 12:56
ممنون این کار رو هم کردم ولی درست نشد
ضمنا من ویندوز ایکس پی هم دارم که توی اون این مشکل رو ندارم و این مشکل رو روی ویندوز 7 دارم
thermaltake هست
این درایو 60mb هست دانلود کردین و نصب کردین؟
چند واته؟بقیه قطعاتتون چیه؟
این درایو 60mb هست دانلود کردین و نصب کردین؟
چند واته؟بقیه قطعاتتون چیه؟
بله دانلود کردم و نصبش کردم .500 وات
رم 4 گیگ که البته ویندوزم 32 بیته
corei5 2.8 Ghz
من چند روز پیش eset smart security نصب کردم ولی بعدش بازی کردم خوب بود و با این برنامه مشکل نداشت .منتها از فردای اون روز این طوری شد :41:
نمیدونم از چیه
pasargadd
08-04-2011, 13:40
پیشنهاد میکنم 64bit نصب کنین چون فقط تو 64 میتونین از 4gb رم استفاده کنین.
بهتره یکبار اسکن ویروس کنین.
وسط بازی بیاین بیرون برین به روی صفحه راست کلیک کنین بعد برین تو کاتالیست از قسمت سمت چپ پرفرمنس اونجا دمارو زده.
در کل بهتره فقط یک ویندوز داشته باشین و اونم سون 64bit بعد اخزین درایوو نصب کنین.این جوری وقتی سیستم clean باشه بهتر میشه نظر داد.
بله دانلود کردم و نصبش کردم .500 وات
رم 4 گیگ که البته ویندوزم 32 بیته
corei5 2.8 Ghz
من چند روز پیش eset smart security نصب کردم ولی بعدش بازی کردم خوب بود و با این برنامه مشکل نداشت .منتها از فردای اون روز این طوری شد :41:
نمیدونم از چیه
مشکل کند بودن تو بازی علتهای مختلف داره ویندوز خراب ویروسی بودن سیستم آپدیت نبودن درایور گرافیک و ضعیف بودن سیستم
و سخت افزاری هم بالا بودن دمای قطعات پاور ضعیف و ایراد داشتن هارد
در موقع بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و پروسس های دیگرو هم غیر فعال کنید و مجددا امتحان کتید
مشکل کند بودن تو بازی علتهای مختلف داره ویندوز خراب ویروسی بودن سیستم آپدیت نبودن درایور گرافیک و ضعیف بودن سیستم
و سخت افزاری هم بالا بودن دمای قطعات پاور ضعیف و ایراد داشتن هارد
در موقع بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و پروسس های دیگرو هم غیر فعال کنید و مجددا امتحان کتید
انتی ویروس رو پاک هم کردم ولی نشد :41:
V Sync رو در بازی On کنید.
V Sync رو در بازی On کنید.
میشه بیشتر توضیخ بدید ممنونم
گزینه wait for vsync اگه منظورتونه فعاله
گزینه wait for vsync اگه منظورتونه فعاله
شما گفتید تو اکس پی این مشکل رو ندارید و فقط تو سون این مشکل رو دارید
پس مشکل شما سخت افزاری نیست
یا مشکل از ویندوز سونه یا درایور گرافیک در سون باید آپدیت بشه که درست نصب نکردید نرم افزار های مربوط به بازی رو هم نصب کنید در سون و ورژن diretx رو آپدیت کنید
روی آیکون بازی راست کلیک کنید و peroperties تب compitiliy رو بزنید و بزارید رو xp sp3 ببینید چی میشه
شما گفتید تو اکس پی این مشکل رو ندارید و فقط تو سون این مشکل رو دارید
پس مشکل شما سخت افزاری نیست
یا مشکل از ویندوز سونه یا درایور گرافیک در سون باید آپدیت بشه که درست نصب نکردید نرم افزار های مربوط به بازی رو هم نصب کنید در سون و ورژن diretx رو آپدیت کنید
روی آیکون بازی راست کلیک کنید و peroperties تب compitiliy رو بزنید و بزارید رو xp sp3 ببینید چی میشه
خیلی ممنون این کار رو هم کردم ولی درست نشد
ditrctx رو از کجا باید بفهمم چه ورژنی نصبه؟
خیلی ممنون این کار رو هم کردم ولی درست نشد
ditrctx رو از کجا باید بفهمم چه ورژنی نصبه؟
سیستمتون چند گیگ رم داره
مقدار حافظه ی مجازی تو ویندوز سون چنده ؟
از یه کرک دیگه برای این بازی اونم آخرین کرکش استفاده کنید ببینید درست میشه؟
سیستمتون چند گیگ رم داره
مقدار حافظه ی مجازی تو ویندوز سون چنده ؟
از یه کرک دیگه برای این بازی اونم آخرین کرکش استفاده کنید ببینید درست میشه؟
4 گیگ منتها ویندوزم 32 بیته
2.99 گیگ
4 گیگ منتها ویندوزم 32 بیته
2.99 گیگ
آخرین کرک رو برای بازی دانلود کنید من با بازی gears of war همین مشکل رو داشتم تو اکس پی و ویستا
روون بود ولی تو سون تیک دار بود و آخرین کرکشو گرفتم درست شد البته فکر نکنم مشکل شما در این مورد باشه چون خودم pes11 تو سون بازی کردم مشکلی نداشته
مقدار حافظه ی مجازی چنده
به نظر من یه سون 64 بیتی نصب کنید بهتره
moslem47
08-04-2011, 23:59
ببین این به کارت میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این به کارت میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون این کار رو هم کردم ولی نشد
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
آخرین کرک رو برای بازی دانلود کنید من با بازی gears of war همین مشکل رو داشتم تو اکس پی و ویستا
روون بود ولی تو سون تیک دار بود و آخرین کرکشو گرفتم درست شد البته فکر نکنم مشکل شما در این مورد باشه چون خودم pes11 تو سون بازی کردم مشکلی نداشته
مقدار حافظه ی مجازی چنده
به نظر من یه سون 64 بیتی نصب کنید بهتره
2.99
سون 64 بیت داشتم خیلی اذیت می کرد یه دفعه سرعت اینترنت افت میکرد اعصاب خردی بود :41:
ممنون این کار رو هم کردم ولی نشد
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
2.99
سون 64 بیت داشتم خیلی اذیت می کرد یه دفعه سرعت اینترنت افت میکرد اعصاب خردی بود :41:
این که مقدار حافظه ی رم هست نوشتید حافظه ی مجازی چنده؟
اگه اونم همینقدره بکنیدش 4
این که مقدار حافظه ی رم هست نوشتید حافظه ی مجازی چنده؟
اگه اونم همینقدره بکنیدش 4
ممنونم ازتون تو قسمت سیستم نوشته
installed memory :4gb (2.99gb usable)
منظورتون کجا هست؟
ممنونم ازتون تو قسمت سیستم نوشته
installed memory :4gb (2.99gb usable)
منظورتون کجا هست؟
رو my computer راست کلیک کنید و peroperties و گزینه ی advance system setting رو انتخاب کنید
تب advance و درقسمت performance گزینه ی setting روبزنید و مجددا تب advance دکمه ی change و مقدار حافظه ی مجازی رو زیاد کنید ببینید درست میشه یا نه
رو my computer راست کلیک کنید و peroperties و گزینه ی advance system setting رو انتخاب کنید
تب advance و درقسمت performance گزینه ی setting روبزنید و مجددا تب advance دکمه ی change و مقدار حافظه ی مجازی رو زیاد کنید ببینید درست میشه یا نه
ممنونم 3063 زده و زیاد هم نمیشه
ممنونم 3063 زده و زیاد هم نمیشه
مدل سی پی یو تون چیه؟
برای چی با سون 64 بیتی اذیت میشین؟
مدل سی پی یو تون چیه؟
برای چی با سون 64 بیتی اذیت میشین؟
چون یه دفعه سرعت اینترنت افت می کنه انگار واسه خودش داره دانلود می کنه !!! در حالیکه دانلود نمیشه
core i5 هست
pasargadd
10-04-2011, 18:34
چون یه دفعه سرعت اینترنت افت می کنه انگار واسه خودش داره دانلود می کنه !!! در حالیکه دانلود نمیشه
core i5 هست
همونطور که گفتم شما فقط با نصب ویندوز سون 64bit و فرمت کل هارد همچنین نصب درایوهای جدید میتونین مشکلو پیدا کنین چون سیستم clean است و همه چیز مشخصه.
در مورد اینترنت هم بعد از نصب ویندوز اپدیت میشه و به خاطره همین سرعت کم میشه که باید اپدیتشو خاموش کنین.
core i5 هست
شما نباید با ویندوز سون 64 بیتی مشکلی براتون پیش بیاد من تعجبم چرا میگید 64 بیتی مشکل بوجود میاره
سی پی یو تون هم 64 بیتیه و مشکلی نداره
یک دلیل دیگری هم که پهنای باند اینترنت میاد پایین وجود تروجان و ویروسه چون تروجان و ویروس از اینترنت استفاده میکنند و سرعت اینترنت پایین میاد
نمیشه همین ویندوز رو به 64 بیت تبدیل کنم یعنی اپدیت کنم بدون این که برنامه ها پاک بشه؟ یا حتما باید درایو فرمت شه؟
نمیشه همین ویندوز رو به 64 بیت تبدیل کنم یعنی اپدیت کنم بدون این که برنامه ها پاک بشه؟ یا حتما باید درایو فرمت شه؟
نه ربطی نداره 64 بیت شدن به آپدیت کردن ویندوز ربطی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.