PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال کردن تصویر در تصویر در LA40C550J1R SAMSUNG

Abolfazl3007
08-04-2011, 06:28
سلام

من یه تلویزیون lcd سامسونگ LA40C550J1R دارم . یعنی تازه خریدم .

'گزینه تصویر در تصویر تو منو خاموش هست و هر کاری میکنم روشن نمیشه ؟؟؟؟ چطوری باید روشنش کنم ؟؟ در ضمن چند تا سوال دیگه داشتم اگه میشه جواب بدبد :

بر روی کنترل تلویزیون من دکمه ضبط کردن (ریکورد) وجود داره . این دکمه چه استفاده ای داره ؟؟ چون هر جا که میزنمش میزنه NOT AVAIBLE ???

این ANYNET چیه ؟؟اگه میشه یه توضیح مختصر میدید ؟؟؟

میزان مصرف برق این LCD چقدر هست ؟

t_tanhayam
08-04-2011, 10:15
سلام

من یه تلویزیون lcd سامسونگ LA40C550J1R دارم . یعنی تازه خریدم .

'گزینه تصویر در تصویر تو منو خاموش هست و هر کاری میکنم روشن نمیشه ؟؟؟؟ چطوری باید روشنش کنم ؟؟ در ضمن چند تا سوال دیگه داشتم اگه میشه جواب بدبد :

بر روی کنترل تلویزیون من دکمه ضبط کردن (ریکورد) وجود داره . این دکمه چه استفاده ای داره ؟؟ چون هر جا که میزنمش میزنه NOT AVAIBLE ???

این ANYNET چیه ؟؟اگه میشه یه توضیح مختصر میدید ؟؟؟

میزان مصرف برق این LCD چقدر هست ؟

-دوست عزيز pip توي ورودي ها فعال ميشه نه زمانيكه دارين شبكه ميبينيد
-قابليت pvr يا ركورد در بعي ريجن ها وبعضي مدل ها وجود داره نه مدل شما
-anynet هم مربوط ميشه به اتصال دستگاههاي مرتبط به برند سامي و كنترل هماهنگ اونها مثل Dvd player و سينماي خونگي
la40c550 نزديك 185 وات مصرف داره

Abolfazl3007
08-04-2011, 16:06
مرسی دوست عزیز یه چند تا راهنمایی دیگه هم میخواستم

تبدیلی وجود نداره که بشه سیم AV که از ماهواره میاد ( 3 فیش معمولی ) بهش زد از اونور به پورت hdmi وصل کرد ؟؟ که انجوری بشه ماهواره با تصویر بزرگ دید و تی وی رو با تصویر کوچیک ؟ چون ماهوارمون قدیمیه HDMI نداره .

رکورد فیلم ها تو فلش ذخیره میشه ؟
مصرف برق lcd با led چقدر فرق داره ؟؟

t_tanhayam
08-04-2011, 21:24
مرسی دوست عزیز یه چند تا راهنمایی دیگه هم میخواستم

تبدیلی وجود نداره که بشه سیم AV که از ماهواره میاد ( 3 فیش معمولی ) بهش زد از اونور به پورت hdmi وصل کرد ؟؟ که انجوری بشه ماهواره با تصویر بزرگ دید و تی وی رو با تصویر کوچیک ؟ چون ماهوارمون قدیمیه HDMI نداره .

رکورد فیلم ها تو فلش ذخیره میشه ؟
مصرف برق lcd با led چقدر فرق داره ؟؟

-فيش هايي با اين عنوان وجود داره منتها نه در ايران والبته كارايي خاصي هم نداره از نظر من
منتها تبديل هايي وجود داره كه خروجي هاي متفاوتي رو بهتون ميده
- اگه منظورتون با Hdtv هست كه مدل هاي مالزيايي و مونتاژ و عموما ريجن هاي اسيايي اين قابليت رو ندارند
-تفاوت داره بستگي به مدل اندازه و...

amirreza1362
11-04-2011, 11:36
سلام به دوستان عزیز
منم همین تلویزیون رو دارم و چند تا سوال
1- اول اینکه تو ساپورت زیر نویس مشکل دارم یعنی بعضی رو از حروف هارو نمی اندازه
2- میخوام تلویزیون رو اپدیت کنم فایلش رو گرفتم ریختم رو فلش دقیقا همون کاری که گفته بود کردم ولی اپدیت نشد در ثانی این اپدیت به چه دردی میخوره؟؟ امکاناتی بهش اضافه میکنه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

t_tanhayam
11-04-2011, 11:51
سلام به دوستان عزیز
منم همین تلویزیون رو دارم و چند تا سوال
1- اول اینکه تو ساپورت زیر نویس مشکل دارم یعنی بعضی رو از حروف هارو نمی اندازه
2- میخوام تلویزیون رو اپدیت کنم فایلش رو گرفتم ریختم رو فلش دقیقا همون کاری که گفته بود کردم ولی اپدیت نشد در ثانی این اپدیت به چه دردی میخوره؟؟ امکاناتی بهش اضافه میکنه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

-شما زبان منوهاتون فارسي هست ؟
با اپديت فريمور اتفاق خاصي نميوفته
-ممكن ورژني كه روي hdtv تون هست اخرين ورژن باشه واسه همين اپديت نميشه

amirreza1362
11-04-2011, 16:18
-شما زبان منوهاتون فارسي هست ؟
با اپديت فريمور اتفاق خاصي نميوفته
-ممكن ورژني كه روي hdtv تون هست اخرين ورژن باشه واسه همين اپديت نميشه
بله زبان منو فارسی هست

t_tanhayam
11-04-2011, 19:54
بله زبان منو فارسی هست

دوستان زيادي اينجا هستند كه مشكلي ندارند با زير نويس من فكر ميكنم مبوط به زير نويس باشه نه Hdtv

EHSAN7864
06-05-2012, 09:19
با عرض سلام من خودم یه LCD سامسونگ مدل LA40C550J1R دارم تابستون 90 خریدم ولی الان حدود 3 ماهه که خرابه یعنی وقتی روشن می کنی بعد از 2_3 ثانیه بعد تصویرش میره ،صدا داره ولی تصویرش قطع میشه چه کار باید منم؟
یه کاری هم هست وقتی بالافاصله بعد از روشن شدن دو بار سریع دکمه E.SAVING از پایین کنترل رو میزنم و مزارمش روی LOW یه چند دقیقه وبعضی وقت ها چند ساعت درست میشه ولی دوباره خراب میشه... یه مشکل بزرگی که داره اینه که وقتی چند تا تنظیمات دلخواه رو تغییر میدی و بعد یک بار خاموش روشن میکنی تمام اون تنظیمات بهم میریزه لطفا یک کمک اساسی به من بکنید..
با تکشر.

1379823
13-05-2014, 14:32
سلام تصویر در تصویر تلویزیون ماروشن نمی شه اگه راحلی دارین درسایتون بزارین باتشکر:n12::n12::n12::n12:

matinpour
13-05-2014, 14:48
سلام تصویر در تصویر تلویزیون ماروشن نمی شه اگه راحلی دارین درسایتون بزارین باتشکر:n12::n12::n12::n12:

دوست عزیز
قابلیت تصویر در تصویر زمانی فعال می شود که شما از طریق کابل hdmi به تلویزیون متصل می شوید و بعد از مسیر زیر
منو ---->سیستم--->تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
ودر سری f در منوی تصویر pip را روشن کنید
آن وقت می توانید همزمان یک شبکه تلویزیونی و یک برنامه دیگر را که از طریق کابل hdmi به دستگاهی وصل هستید تماشا کنید.