senaps
07-04-2011, 23:52
سلام
الان اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه اقای میگفت با استفاده از vps میتونه تا 25 مگ در ثانیه هم دانلود کنه!!
من یه سوال داشتم:
اگر من،برا استفده شخصی،وی پی اس بگیرم،میتونم کاری کنم که هم استفاده ی چیز پی ان داشته باشه،و هم استفاده به عنوانی چیزی که سرعت دانلودم رو بالا ببره؟!
من اینترنت 512 کیلوبایتی دارم که سرعتش به ندرت از 60 کیلوبایت در ثانیه بالاتر میره!!
ایا استفاده از این اقای vps ،سرعت من رو بالاتر میبره؟!
برای استفاده ی شخص خودم و حالا مثلا یکی دو نفر دیگه،یه همچین مشخصاتی برا سرور مناسبه:
64 MB برای رم!
192 MB رم باسترلبل یا یه همچین چیزی!! Burstable RAM
ترافیک ماهانه 75 گیگ!:5:
سی پی یو Xeon e5335 8x Core
100MB/s برای اپلینک هاست یا سرعتش!!
و همینا دیگه!!!
برا خودم هم باشه،با توجه به هزینه های کنوینم برای دانلود و اضافه پرداخت به شرکت اینترنت و ... مناسبه باز!!
یه همچین سیستمی،سرعت اینترنت منو بالا تر میبره؟ چقدر؟ تا چه حد و اینکه راه انداختنش برای چیز پی ان و دانلود از اینترنت چقد کار داره؟!!!
مثلا من بخوام لینکی که با اپلود فا،مستقیم کردم رو باهاش دانلود کنم؟:27:
هر کی جواب درست حسابی بده،اگر جا داشت یه ماه اول کارو میدم اونم دانلود کنه!:40:
الان اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه اقای میگفت با استفاده از vps میتونه تا 25 مگ در ثانیه هم دانلود کنه!!
من یه سوال داشتم:
اگر من،برا استفده شخصی،وی پی اس بگیرم،میتونم کاری کنم که هم استفاده ی چیز پی ان داشته باشه،و هم استفاده به عنوانی چیزی که سرعت دانلودم رو بالا ببره؟!
من اینترنت 512 کیلوبایتی دارم که سرعتش به ندرت از 60 کیلوبایت در ثانیه بالاتر میره!!
ایا استفاده از این اقای vps ،سرعت من رو بالاتر میبره؟!
برای استفاده ی شخص خودم و حالا مثلا یکی دو نفر دیگه،یه همچین مشخصاتی برا سرور مناسبه:
64 MB برای رم!
192 MB رم باسترلبل یا یه همچین چیزی!! Burstable RAM
ترافیک ماهانه 75 گیگ!:5:
سی پی یو Xeon e5335 8x Core
100MB/s برای اپلینک هاست یا سرعتش!!
و همینا دیگه!!!
برا خودم هم باشه،با توجه به هزینه های کنوینم برای دانلود و اضافه پرداخت به شرکت اینترنت و ... مناسبه باز!!
یه همچین سیستمی،سرعت اینترنت منو بالا تر میبره؟ چقدر؟ تا چه حد و اینکه راه انداختنش برای چیز پی ان و دانلود از اینترنت چقد کار داره؟!!!
مثلا من بخوام لینکی که با اپلود فا،مستقیم کردم رو باهاش دانلود کنم؟:27:
هر کی جواب درست حسابی بده،اگر جا داشت یه ماه اول کارو میدم اونم دانلود کنه!:40: