PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید اسکنر

scar_h
07-04-2011, 18:41
سلام دوستان

من میخوام یدونه اسکنر بخرم تا حدود قیمت 200 تومن ، 50 تومن بالا پایین مهم نیست .

توی 95 % اوقات میخوام برگه سیاه سفید اسکن کنم و نیازی به اسکن نگاتیو ندارم .

اولین و مهم ترین اولویت اسکنر میخوام که سریع باشه
دوم اینکه جنسش خوب باشه و خراب نشه

مورد آخر هم اینکه کیفیت اسکنش پایین نباشه

حالا شما به من چه مدلی پیشنهاد میکنین؟

mehran gorji
08-04-2011, 12:46
سلام دوستان

من میخوام یدونه اسکنر بخرم تا حدود قیمت 200 تومن ، 50 تومن بالا پایین مهم نیست .

توی 95 % اوقات میخوام برگه سیاه سفید اسکن کنم و نیازی به اسکن نگاتیو ندارم .

اولین و مهم ترین اولویت اسکنر میخوام که سریع باشه
دوم اینکه جنسش خوب باشه و خراب نشه

مورد آخر هم اینکه کیفیت اسکنش پایین نباشه

حالا شما به من چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
عزیزم شما اگر اسکنر پر سرعت میخوای باید hp scanjet 5590 رو بخری.حدود 400 تومن هم شیت هم فلت.
اما اگر برای سیاهسفید میخوای 100 تومن میتونی hp scaner 2710 نگاتیو هم داره.

scar_h
08-04-2011, 15:23
مدل hp 5590 که شما گفتین به دلیل قابلیت دریافت خودکار کاغذ سرعت اسکنش زیاده ولی چون اسنادی رو که من اکثرا اسکن میکنم کتاب هست و یا به صورت برگه نمیشه اون ها رو درآورد فک نکنم این مدل به درد من بخوره .

من خودم یه مدل توی اینترنت پیدا کردمCanon CanoScan LiDe 110 که زده بود سرعت اسکن سیاه سفید 5.6 ثانیه . فقط توی جنس و کیفیتش موندم که خوب هست یا نه ؟

دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم .

mehran gorji
09-04-2011, 09:31
مدل hp 5590 که شما گفتین به دلیل قابلیت دریافت خودکار کاغذ سرعت اسکنش زیاده ولی چون اسنادی رو که من اکثرا اسکن میکنم کتاب هست و یا به صورت برگه نمیشه اون ها رو درآورد فک نکنم این مدل به درد من بخوره .

من خودم یه مدل توی اینترنت پیدا کردمCanon CanoScan LiDe 110 که زده بود سرعت اسکن سیاه سفید 5.6 ثانیه . فقط توی جنس و کیفیتش موندم که خوب هست یا نه ؟

دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم .

جز اسکنر های معمولی و مشابه است سرعت اسکن شما بستگی به مقدار dpi داره مثلا اگه با 75 dpi بزنی شاید تا 4 ثانیه هم رفت.اما کانن lide یا plustek برای کار زیا توصیه نمیشود اگه میتونی 2710 رو بخر که تا اخر به دردت بخوره.
این نظر منه.

scar_h
09-04-2011, 23:55
سلام

نظرتون راجع به hp g3110 و g4050 hp چیه؟

ببینید من یدونه از این پرینتر سه کاره ها دارم که اسکن هم میکنه مدلش هم c4283 هست ولی چون سرعتش پایین میخوام یدونه اسکنر بخرم . پولش هم اصلا مهم نیست چقدر میشه فقط یه چیزی باشه که سریع باشه جنسش هم بد نباشه.

به نظر شما سرعت این اسکنر های پیشنهاد شما و خودم از این که دارم میتونه بالاتر باشه در صورتی که با همین کیفیتی که این اسکن میکنه اونها هم اسکن کنن یا اینکه فرقی نداره ؟
حالا شما چی پیشنهاد میدین

خیلی ممنون

mehran gorji
10-04-2011, 10:12
سلام

نظرتون راجع به hp g3110 و g4050 hp چیه؟

ببینید من یدونه از این پرینتر سه کاره ها دارم که اسکن هم میکنه مدلش هم c4283 هست ولی چون سرعتش پایین میخوام یدونه اسکنر بخرم . پولش هم اصلا مهم نیست چقدر میشه فقط یه چیزی باشه که سریع باشه جنسش هم بد نباشه.

به نظر شما سرعت این اسکنر های پیشنهاد شما و خودم از این که دارم میتونه بالاتر باشه در صورتی که با همین کیفیتی که این اسکن میکنه اونها هم اسکن کنن یا اینکه فرقی نداره ؟
حالا شما چی پیشنهاد میدین

خیلی ممنون
زیاد فرقی نمیکنه.همون 3110 رو بخر عالیه.پشیمون نمیشی.
4050 کیفیتش بالاتره.6 تا نیز رنگ رو میگیره.برای عکاسی حرفه ای خوبه