ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پردازنده هاي سري i اينتل

IIVIIojtaba
07-04-2011, 10:09
سلام
چند وقته كه دنبال يه مطلب جامع و كامل راجه به cpu هاي سري i مي گردم اما پيدا نكردم
شايد اين مطلب تكراري باشه
راجع به انواع اونها و تفاوت اونها
سري 3 و 5 و 7 اونها
ياحق

IIVIIojtaba
07-04-2011, 18:20
سلام
چند وقته كه دنبال يه مطلب جامع و كامل راجه به cpu هاي سري i مي گردم اما پيدا نكردم
شايد اين مطلب تكراري باشه
راجع به انواع اونها و تفاوت اونها
سري 3 و 5 و 7 اونها
ياحق

نبود؟
كسي نيست؟

Erfan.
07-04-2011, 18:22
اگر کمی جزیی تر سوال بپرسید بهتر میشه جواب داد...

8613187
07-04-2011, 21:43
سلام

من هم سوال دارم

core i3 چند هسته ای هستش ؟
core i5 چند هسته ای هستش ؟
core i7 چند هسته ای هستش ؟

EXTREME
07-04-2011, 22:03
سلام

من هم سوال دارم

core i3 چند هسته ای هستش ؟
core i5 چند هسته ای هستش ؟
core i7 چند هسته ای هستش ؟
اگه nehalem باشه core i5 و core i7 4هسته ای هست
اگه westmere باشه corei3 دو هسته ای هست و core i5 هم دو هسته ای هست
برای لپ تابها با یه اسم رمز دیگه ای هست

8613187
07-04-2011, 22:09
اگه nehalem باشه core i5 و core i7 4هسته ای هست
اگه westmere باشه corei3 دو هسته ای هست و core i5 هم دو هسته ای هست
برای لپ تابها با یه اسم رمز دیگه ای هست

1 - این nehalem و westmere چی هستن ؟

IIVIIojtaba
08-04-2011, 18:11

سوال خوبیه اما بیشتر می خواستم راجع به ساختمان لونها و فرقشون با بقیه انواع سی پی یو ها بدونم
از نظر کارایی
نقاط ضعف و قوت

EXTREME
08-04-2011, 18:46
negalem معماری اصلی سری cori هست سری 9 و 8 و core i5 سری 7
westmere یک معماری هست که از همین خانواده هست که با پردازنده ی گرافیکی مجتمع هست و دو هسته این

8613187
08-04-2011, 19:44
negalem معماری اصلی سری cori هست سری 9 و 8 و core i5 سری 7
westmere یک معماری هست که از همین خانواده هست که با پردازنده ی گرافیکی مجتمع هست و دو هسته این

فقط فهمیدم که دو تا معماری جدید هستش
که W زیر شاخه ی N هست

EXTREME
08-04-2011, 23:34
فقط فهمیدم که دو تا معماری جدید هستش
که W زیر شاخه ی N هست
بله درسته منتها nehalem معماری جدید با فتاوری 45 نانومتریه که در اصطلاح گام tock هست و
westmer گام tick اینتل هست که با همون معماری منتها با فناوری جدید تر یعنی 32 نانومتری تولید شده

8613187
09-04-2011, 12:57
بله درسته منتها nehalem معماری جدید با فتاوری 45 نانومتریه که در اصطلاح گام tock هست و
westmer گام tick اینتل هست که با همون معماری منتها با فناوری جدید تر یعنی 32 نانومتری تولید شده

مرسی ممنون
این فن آوری یا معماری یا ... سندی بریج جریانش چیه ؟
جز کدوم معماری به حساب میاد ؟
سندی بریج همونیه که کار گرافیکی انجام میده دیگه درسته ؟

EXTREME
09-04-2011, 20:11
مرسی ممنون
این فن آوری یا معماری یا ... سندی بریج جریانش چیه ؟
جز کدوم معماری به حساب میاد ؟
سندی بریج همونیه که کار گرافیکی انجام میده دیگه درسته ؟
سندی بریج درواقع ترکیبی از معماری nehalem و معماری netburst که همون معماری pentium4 هست میباشد اگه شما تو معماری سندی بریج نگاه بکنید میبینید که رمز گشاهای x86 که درابتدای خط لوله قرار گرفته دقیقا همون کاری رو انجام میدن که در پنتیوم 4 بود دستورات رو که دریافت کردند ترجمه میکنند و وارد حافظه ی کش میکنند و اگه دستور تکراری بهشون رسید از دستورات داخل حافظه ی کش استفاده میشه و رمزگشا دیگه اون دستور رو ترجمه نمیکنه که دقیقا در پنتیوم 4 استفاده شده
سندی بریج هم دارای پردازنده ی گرافیکی مجتمع هست منتها با پردازنده ی گرافیکی مجتمع سری westmere یک سری تفاوت هایی داره اولا تو سندی بریج پردازنده ی گرافیکی مجتمع با سی پی یو کاملا یک پارچه شده
که در وستمر راحت میتونید جدا بودن رو ببینید
در سندی بریج قابلیت توربو گرافیک از سی پی یو کاملا جدا شده این باعث میشه که حتی وقتی گرافیک در پردازش بالایی قرار میگیرد هنوز سی پی یو داره از همون فرکانس عادی خودش استفاده میکنه و یا حتی در حالت idle هست و از سی پی یو کاری کشیده نمیشه
خود اینتل گفته قدر پردازش گرافیک مجتمع این نسل در پردازش فیلم اچ دی و بازی دو برابر گرافیک های مجتمع نسل قبل هست
سندی بریج گام تاک اینتل هست یعنی معماری جدید
و گام بعدی یعنی تیک lyv bridge که از همون معماری معماری سندی بریج استفاده میکنه ولی از فناروی جدیدتره 22 نانومتری استفاده مکینه که هنوز وارد بازار نشده

8613187
10-04-2011, 10:02
سندی بریج درواقع ترکیبی از معماری nehalem و معماری netburst که همون معماری pentium4 هست میباشد اگه شما تو معماری سندی بریج نگاه بکنید میبینید که رمز گشاهای x86 که درابتدای خط لوله قرار گرفته دقیقا همون کاری رو انجام میدن که در پنتیوم 4 بود دستورات رو که دریافت کردند ترجمه میکنند و وارد حافظه ی کش میکنند و اگه دستور تکراری بهشون رسید از دستورات داخل حافظه ی کش استفاده میشه و رمزگشا دیگه اون دستور رو ترجمه نمیکنه که دقیقا در پنتیوم 4 استفاده شده
سندی بریج هم دارای پردازنده ی گرافیکی مجتمع هست منتها با پردازنده ی گرافیکی مجتمع سری westmere یک سری تفاوت هایی داره اولا تو سندی بریج پردازنده ی گرافیکی مجتمع با سی پی یو کاملا یک پارچه شده
که در وستمر راحت میتونید جدا بودن رو ببینید
در سندی بریج قابلیت توربو گرافیک از سی پی یو کاملا جدا شده این باعث میشه که حتی وقتی گرافیک در پردازش بالایی قرار میگیرد هنوز سی پی یو داره از همون فرکانس عادی خودش استفاده میکنه و یا حتی در حالت idle هست و از سی پی یو کاری کشیده نمیشه
خود اینتل گفته قدر پردازش گرافیک مجتمع این نسل در پردازش فیلم اچ دی و بازی دو برابر گرافیک های مجتمع نسل قبل هست
سندی بریج گام تاک اینتل هست یعنی معماری جدید
و گام بعدی یعنی تیک lyv bridge که از همون معماری معماری سندی بریج استفاده میکنه ولی از فناروی جدیدتره 22 نانومتری استفاده مکینه که هنوز وارد بازار نشده

داش مهرداد دستت درد نکنه که وقت گزاشتی واقعا لطف کردی

این cpu هم سندی بریج Intel® Core™ i7 2630QM هستش دیگه ؟
مگه چیپست های این مدل cpu نباید سری هفت باشه ولی چیپست این cpu اینه Intel® HM65 Express Chipset ، چیپست های مشکل دار نیست ؟

حالا این که این cpu های 2000 , 3000 البته اگه اشتباه نگم ، چقدر تو کار گرافیکی برای مثال بازی ، میان کمک کارت گرافیک ؟
یعنی میشه بعنوان یک کمک پردازنده برای کارت گرافیک به حسابشون اورد ؟

تو معماری 22 نانومتری چه شود

داش مهرداد دیگه ببخشید بد گفتم ، بازم شرمنده که هی سوال میکنم

EXTREME
10-04-2011, 12:12
داش مهرداد دستت درد نکنه که وقت گزاشتی واقعا لطف کردی

این cpu هم سندی بریج Intel® Core™ i7 2630QM هستش دیگه ؟
مگه چیپست های این مدل cpu نباید سری هفت باشه ولی چیپست این cpu اینه Intel® HM65 Express Chipset ، چیپست های مشکل دار نیست ؟

حالا این که این cpu های 2000 , 3000 البته اگه اشتباه نگم ، چقدر تو کار گرافیکی برای مثال بازی ، میان کمک کارت گرافیک ؟
یعنی میشه بعنوان یک کمک پردازنده برای کارت گرافیک به حسابشون اورد ؟

تو معماری 22 نانومتری چه شود

داش مهرداد دیگه ببخشید بد گفتم ، بازم شرمنده که هی سوال میکنم
آره این سی پی یو سندی بریج هست کلا چیپست هایی که برای این سی پی یو هست شامل p67و h67 و h61 و b65 میباشد تا الان
نه سری 7 نیست
پردازنده ی گرافیکی مجتمع سندی بریج رقیب جدی برای گرافیک های سطح متوسط بازار به حساب میاد
شماره ی مدل سی پی یو ها حتما با 2 شروع میشه به معنی نسل دوم سی پی یو های اینتل
بله گرافیک مجتمع این سری از سی پی یو های اینتل کمک خوبی میتونه برای گرافیک باشه
وقدرتی دوبرابر گرافیک های مجتمع نسل قبلی اینتل رو برای شما فراهم میکنه
البته اینتل قراره یک قابلیتی رو گرافیک های مجتمع سی پی یو های سندی بریج قرار بده که برای حفظ حقوق تولید کنندگان فیلم هست که اگه شما با این گرافیک کار کنید فیلم orginal رو فقط میتونید ببنید
واین گرافیک مجتمع به شما اجازه ی دیدن فیلم غیر اصلی رو نمیده البته معلوم نیست که اینکار عملی میشه یا نه
چیپست های مشکل دار مربوط به سری b2 میشد که اونم همش ایراد نداشت بعضی هاشون مثل اینکه ایراد داشته ولی در سری b3 آخر هر مدل مادربور اومده به طور کامل مشکلات چیپست که در در گاه 2تا 5 ساتا بود به طور کامل حل شده

8613187
10-04-2011, 14:26
آره این سی پی یو سندی بریج هست کلا چیپست هایی که برای این سی پی یو هست شامل p67و h67 و h61 و b65 میباشد تا الان
نه سری 7 نیست
پردازنده ی گرافیکی مجتمع سندی بریج رقیب جدی برای گرافیک های سطح متوسط بازار به حساب میاد
شماره ی مدل سی پی یو ها حتما با 2 شروع میشه به معنی نسل دوم سی پی یو های اینتل
بله گرافیک مجتمع این سری از سی پی یو های اینتل کمک خوبی میتونه برای گرافیک باشه
وقدرتی دوبرابر گرافیک های مجتمع نسل قبلی اینتل رو برای شما فراهم میکنه
البته اینتل قراره یک قابلیتی رو گرافیک های مجتمع سی پی یو های سندی بریج قرار بده که برای حفظ حقوق تولید کنندگان فیلم هست که اگه شما با این گرافیک کار کنید فیلم orginal رو فقط میتونید ببنید
واین گرافیک مجتمع به شما اجازه ی دیدن فیلم غیر اصلی رو نمیده البته معلوم نیست که اینکار عملی میشه یا نه
چیپست های مشکل دار مربوط به سری b2 میشد که اونم همش ایراد نداشت بعضی هاشون مثل اینکه ایراد داشته ولی در سری b3 آخر هر مدل مادربور اومده به طور کامل مشکلات چیپست که در در گاه 2تا 5 ساتا بود به طور کامل حل شده

مرسی مهرداد جان ممنون

میگم من که میخوام لپ تاپ بگیرم صبر کنم تا قیمت لپ تاپ بیاد پایین برم یه لپ تاپ با این ویژگی بگیرم :31:

Intel® Core™ i7 2630QM
DDR3 1333 MHz
USB 3.0
Blu-Ray

که هم cpu جدید باشه هم usb
یعنی نرم مدل های قدیمی بگیرم که به فرض usb2 باشه

EXTREME
10-04-2011, 14:34
مرسی مهرداد جان ممنون

میگم من که میخوام لپ تاپ بگیرم صبر کنم تا قیمت لپ تاپ بیاد پایین برم یه لپ تاپ با این ویژگی بگیرم :31:

Intel® Core™ i7 2630QM
DDR3 1333 MHz
USB 3.0
Blu-Ray

که هم cpu جدید باشه هم usb
یعنی نرم مدل های قدیمی بگیرم که به فرض usb2 باشه
بله لپ تاب های با این سری وارد میشن
من خودم بیشتر دوست دارم خرج دسکتاب بکنم تا لپ تاب

8613187
10-04-2011, 14:57
بله لپ تاب های با این سری وارد میشن
من خودم بیشتر دوست دارم خرج دسکتاب بکنم تا لپ تاب

اخه از بس این پشت نشستم دیگه کمر درد و چشم دردو مانیتور هم crt هست دیگه بدتر

یه چیز باشه واسه تنوع بریم رو فرش و قابلیت حمل از این اتاق یا اون اتاقش راحت باشه (واسه تنوع)

IIVIIojtaba
13-04-2011, 16:48
يه مقاله هست راجع به تفاوت cpu هاي سري i كه گفتم شايد به درد بخوره و اونو توي چند بخش مي زارم
ياحق

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ---------

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

شماره 1
پردازنده‌هاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار معرفی شده‌‌اند كه پردازنده‌هاي سريCOREi7 پيشرفته‌ترين آنهاست و از سوکت‌های 1136 پینی LGA1366 استفاده می‌کنند و پردازنده‌های CORE i5 از سوکت‌های 1156 پینی LGA1156 استفاده مي‌کنند. پردازنده‌هاي جديد اينتل كه در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپ‌تاپ‌ها نصب شده‌‌اند از تكنولوژي‌هاي جديدي بهره‌مندند. پردازنده‌هاي سري CORE i7 چهار هسته‌اي و پردازنده‌هاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هسته‌اي هستند؛ ولي سرعت بيشتري دارند.
شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت پردازندهایی که بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.
يكي از تكنولوژي‌هاي خاصي كه در پردازنده‌هاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث مي‌شود عكس‌ها و رنگ‌ها طبيعي‌تر و قوي‌تر نمايش داده شوند.

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

شماره 2
فناوری Hyper-Threadingنيز راه‌حلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هسته‌ها است که باعث شده در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فن‌آوری، سیستم عامل می‌تواند به عملکردهای چند وظیفه‌ای خود به آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازنده‌هایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را در یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین
Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازنده‌هاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي سرعت بيشتري به پردازنده مي‌دهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش می‌دهد. همچنين عملکرد این قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده از اين تكنولوژي باعث مي‌شود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايل‌هاي سنگين را از بخش‌هاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت مي‌كند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این تکنولوژی می باشند. سرزمین رایانه
تفاوت پردازنده‌هاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هسته‌اي و دو پردازنده ديگر دو هسته‌اي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 مي‌تواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازنده‌هاي سري CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني مي‌كنند و در نهايت پردازنده‌هاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني مي‌كنند. یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3 گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در بالاترین سطح به 1350 مگاهرتز برسد

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

شماره 3
بطورکلی سرعت اين سری از پردازنده‌ها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازنده‌هاي نسل جديد نه تنها سرعت بالاتري دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و بهبود توان پردازشی نسبت به سری‌های قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از ويژگي‌هاي اين پردازنده‌هاست.

mohsenmsi
28-04-2011, 15:37
با سلام ممکنه راهنمایی کنین به کدوم تاپیک برای شماره مادربردهای سری b3 و مهتر قیمت این مدل مادر بردها مراجعه کنم؟ ممنون:46:

salam_iran57
16-05-2011, 09:50
با سلام ممکنه راهنمایی کنین به کدوم تاپیک برای شماره مادربردهای سری b3 و مهتر قیمت این مدل مادر بردها مراجعه کنم؟ ممنون:46:
سلام
لپ تاپ > بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها >ایراد در چیپست های Sandy Bridge