مشاهده نسخه کامل
: باز خوانی اطلاعات پاک شده(فوری)
aylar677
07-04-2011, 09:18
سلام
دوستام من تازه عضو این انجمن شدم و مشکلی که برام پیش اومده اینه که من یه فولدری رو از درایوd پاک کردم الان میخوام recoveryکنم اما بلد نیستم با یه شخص هم در این مورد صحبت کردم گفت باید پشت لب تاپ رو باز کنه ولی گارانتی اون هنوز تموم نشده میخواستم بدون ایا میشه بدون باز کردن لب تاپ این مشکل رو حل کرد ؟
باید هرچه سریع این مشکل رو حل کنم مسئله حیاتی هست کمکم کنید.
ریکاوری کردن با نرم افزار انجام میشه و طرف میخواسته هارد رو مستقیم به کامپیوتر خودش وصل کنه برای ریکاوری کردن
شما میتونید تو لپ تاپ خودتون برنامه های ریکاوری اطلاعات رو نصب کنید و شانس باهاتون یار باشه و روی اون سکتورهایی که فایلهاتون بوده چیزی مجدد اضافه نشده باشه میتونید برگردونید.
ولی راه بهتر این هست که هارد رو به کامپیوتر دیگه ای وصل کنید و به عنوان یک External Storage ریکاوری کنید .
توی پارتیشن D به هیچ عنوان فایلی اضافه نکنید و تا انجام دادن ریکاوری اصلا از هارد لپ تاپ استفاده نکنید .
پیشنهاد من برنامه getdata back for ntfs هستش، چند بار نجاتم داده؛ اگه با برنامه ای فایل رو که پیدا کردی خواستی save کنی توی درایوی به غیر از D سیو کنید
gerami415
29-05-2011, 23:52
با سلام . با نرم افزارAcronis.Disk.Director.Home.v11.0.216-DOAدمقدار 4 گیگ از درایو D کم کردم و وقتی که به درایو F اضاف کردم کل اطلاعات F پاک شد با توجه به این که بک اپ هم نداشتم لطفا راهنمایی فرمایید چه کنم تا اطلاعات برگرده وایا ریکاوری با همان نرم افزار میشه انجام داد که اطلاعات با همان حالت که جمع بندی کرده بودم برگرده ؟.لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارند کمک کنند ممنون
تاپیک مربوطه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.