ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب درایور صدا در سون ( درایور جدید هم دانلود کردم )

HadiOn
07-04-2011, 00:41
سلام دوستان
من وقتی که ویندوز 7 نصب کردم کارت صدام مشکل پیدا کرد . یعنی فقط اسپیکر ها رو می شناسه
مادر بردم GA-945PLM-S2 rev 3.9 هست . من درایورم رو از اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ویندوز سون 32 بیتی م دانلود کردم . ولی بازم تا نیمه های مراحل نصب می ره و بعد اررور میده

ممنون می شم راهنماییم کنید

jafarian
07-04-2011, 07:20
سلام دوستان
من وقتی که ویندوز 7 نصب کردم کارت صدام مشکل پیدا کرد . یعنی فقط اسپیکر ها رو می شناسه
مادر بردم GA-945PLM-S2 rev 3.9 هست . من درایورم رو از اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای ویندوز سون 32 بیتی م دانلود کردم . ولی بازم تا نیمه های مراحل نصب می ره و بعد اررور میده

ممنون می شم راهنماییم کنید

شما اول به وسیله این دونرم افزاری که لینک کردم دانلود کنید بعد اگه صداتون ناقص نصب شده اقدام به پاک کردنش کنیدبعدش بایوس سیستم خودتونم بتونید آپدیت کنید بعد نیست اگربایوس سیستمتون قدیمه اقدام به دانلود این برنامه کنید bios@ ازداخل صفحه مادربردتون بعد بایوس با اینbios@ آپدیت کنیددرمرحله آخرم درایورصدایی که دان کردین نصب کنید اگه بازم پیغام دادبه صورت دستی ازداخل دیوایس منیجرتعریفش کنید موفق باشین:20:

لینک دانلود پاک کردن صداازرجیستری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HadiOn
12-04-2011, 21:41
ممنون
همین کارهایی را که گفتید انجام دادم مشکلم حل شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HadiOn
04-07-2011, 09:50
سلام دوستان
من دوباره بعد از نصب وین 7 به این مشکل برخوردم و تونستم رفعش کنم . ولی این بار بعد از این که نرم افزار رو پاک کردم به device manager رفتم در قسمت system devices زیرشاخه ی realtek یا یه همچین چیزی رو پاک کردم . تا تونستم درایور رو به طور کامل نصب کنم .

موفق باشید

Ezraeil_mj
24-09-2011, 01:16
سلام
من اسپیکر 7.1 logitech z506 دارم روی ویندوز xp هر 7تا باند جواب میده اما ویندوز 7 که نصب میکنم 2تا بیشتر جواب نمیده
اگه امکان داره راهنماییم کنید
ممنون