ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک بحث پیرامون مشکلات و پیژگی های Dell Xps L501X

...ALI...
06-04-2011, 23:52
سلام به دوستان
این تا پیک رو زدم که بنونیم پیرامون مسائل مربوطه به این سری لپ تاپ لا هم حرفی بزنیم
می دونین که این سری لپ دل برای کارهای سخت و بازی طراحی شده که از همون اولین سری دارای مشکلاتی از جمله داغ شدن داشته
باز اگر کسی تظری داره ممنون می شم بنویسه و یا مشکل
ضمنن این لپ تاپ رو من چند وقت هست که دارم تا حدودی راضی یم ازش ولی بی عیب نیست متاسفانه!

gildroy
07-04-2011, 09:40
خب این لپ تاپ در مجموع لپ تاپ خوبیه. کانفیگ فوق العاده ای داره ولی مشکلش اینه که به عکس اکثر لپ تاپ های دل و به خصوص سری latitude بدنه ی چندان قدرتمندی نداره. به خصوص در بخش رویی و محافظ display ضعیفه و این باعث می شه که صفحه آسیب پذیر باشه.
البته مشکل داغ کردن هم هست ولی قابل تحمله!!!
مسأله ی دیگه هم اینه که این سری خیلی جدیده و این باعث شده که قطعات مربوط به اون به راحتی پیدا نشه.
فعلاً چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه. ولی این تاپیک نباید توی بخش بحث و تبادل نظر باشه؟

...ALI...
07-04-2011, 15:00
راستش من باش مشکل داشتم به همین دلیل اینجا زدم .
ببینید وقتی کار می کنم و چیزی کپی می کنم بی اندازه هاردش سنگین کار می کنه تا جایی که افت شدید سرعت داریم!!

gildroy
10-04-2011, 21:22
عجیبه!
من این مشکل رو ندارم. همیشه اینطوره؟ یا فقط در مواقع خاصی؟ در کپی کردن یک فایل بزرگ به جای چندین فایل کوچک هم همین حالت رو داره؟

...ALI...
03-05-2011, 00:08
عجیبه!
من این مشکل رو ندارم. همیشه اینطوره؟ یا فقط در مواقع خاصی؟ در کپی کردن یک فایل بزرگ به جای چندین فایل کوچک هم همین حالت رو داره؟
گاهی
سیستم سخت بالا می یاد
گاهی چراغ هاردش بی اندازه یکنواخت روشن می مونه...!!!

amin_pwa
03-05-2011, 08:46
شاید ویروس باشه بهتر اول با یه انتی ویروس اپدین بررسی کنیش .

Iran.pars
06-03-2015, 13:19
کسی ویندز واسه این لبتاپ سراغ داره؟
Home prem OA SEA

Iran.pars
18-03-2015, 18:50
گاهی
سیستم سخت بالا می یاد
گاهی چراغ هاردش بی اندازه یکنواخت روشن می مونه...!!!
من که تا حالا باش هیچ مشکلی نداشتم جز داغیش که تا الانم با اینکه بازی های سنگین روش نصب کردم هنگی تو کارش نبوده
این چراغ هاردش که گفتی کجاست؟!

Iran.pars
07-04-2015, 21:27
این لبتاب خیلی داغ میکنه تاحالا کسی بازش کرده سرویسش کنه و خمیر سیلیکونشو عوض کنه؟!
اگرم این کارو کرده آیا تاثیری داشته؟!