مشاهده نسخه کامل
: خرید یک کیس و کولر با بودجه 150
HOOSEIN 105
06-04-2011, 22:32
سلام خدمت دوستان.
قصد خرید سیستم دارم و 150 تومن رو به خنک کننده و کیس اختصاص دارم.
دوستان اگه میشه یه کیس و یه کولر مناسب معرفی کنند که جمعا بشه 150 تومن.
البته من خودم خیلی کیس X3 رو دوست دارم ولی انگار نمیشه بهش کولر وصل کرد.
دوستان باز اگه کولر مناسبی هست که میشه روی سی پی یو نصب کرد که نیاز به باز کردن فن بزرک کاور نباشه معرفی کنند.
البته کولر رو واسه سی پی یو I5 2500K میخواستم .
بهتون کیس دراگون یا فالکون را از برند گرین پیشنهاد میکنم و در مورد کولر هم تونیک تور 120 اکتسرمه = 135 تومان هزینه اتون میشه
اگر کیس گرین x3 رو هم خیلی خوشتون اومده میتونید بخرید + کولر Noctua nh-c12 که هم کولر حرفه ایی هست و هم مسیر کولینک اش از سمت پردازنده به سمت درب کیس هست و نیاز هم نیست فن درب سمت چپ x3 رو ور دارید = در مورد انتخاب این دو هزینه اتون از 150 ده هزار تومان فراتر میره
pasargadd
07-04-2011, 11:43
cooler:tuniq tower extreme=44
orbit:60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali*Reza
07-04-2011, 14:24
پیشنهاد من :
Case : Green Falcon : 90.000
Cooler : Zalman CNPS10X Performa : 60.000
HOOSEIN 105
07-04-2011, 23:49
بهتون کیس دراگون یا فالکون را از برند گرین پیشنهاد میکنم و در مورد کولر هم تونیک تور 120 اکتسرمه = 135 تومان هزینه اتون میشه
اگر کیس گرین x3 رو هم خیلی خوشتون اومده میتونید بخرید + کولر Noctua nh-c12 که هم کولر حرفه ایی هست و هم مسیر کولینک اش از سمت پردازنده به سمت درب کیس هست و نیاز هم نیست فن درب سمت چپ x3 رو ور دارید = در مورد انتخاب این دو هزینه اتون از 150 ده هزار تومان فراتر میره
خیلی ممنون دوست من.
همون کیس فالکون رو میخرم با کولر تونیک
دیگه قید x3 رو زدم.ولی عجب زیبا بودش
خیلی ممنون دوست من.
همون کیس فالکون رو میخرم با کولر تونیک
دیگه قید x3 رو زدم.ولی عجب زیبا بودش
فالکون واقعا کیس خوبی هست از نزدیک دیدم اش تو رنج زیر 100 تومان این کیس بعلاوه دراگون و اینفینتی واقعا عالی هستند .
اگر تهران هستید یک ادرس میدم از نمایندگی گرین خدمت اتون که از همه جای تهران ارزان تر میده محصولات گرین رو برید از انجا تهیه کنید (در مرکز کامپیوتر ایران)
HOOSEIN 105
08-04-2011, 16:40
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
فالکون واقعا کیس خوبی هست از نزدیک دیدم اش تو رنج زیر 100 تومان این کیس بعلاوه دراگون و اینفینتی واقعا عالی هستند .
اگر تهران هستید یک ادرس میدم از نمایندگی گرین خدمت اتون که از همه جای تهران ارزان تر میده محصولات گرین رو برید از انجا تهیه کنید (در مرکز کامپیوتر ایران)
سلام.
دوست من من از همونجا میخوام سیستم بخرم.این نمایندگی گرین طبقه بالاس یا همکفه؟؟
خیلی ممنون
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
سلام.
دوست من من از همونجا میخوام سیستم بخرم.این نمایندگی گرین طبقه بالاس یا همکفه؟؟
خیلی ممنون
طبقه دوم سیستم پردازان نوین نماینده اصلی گرین در مرکز کامپیوتر ایران
دوستان مطمئنید Falcon از نظر جای کولر مشکلی نداره؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.