مشاهده نسخه کامل
: slow motion کردن فیلم
سلام
دوستان یه سوال دارم
من فیلم رو میخواهم slow motion کنم که فقط قسمتی از فیلم slow motion بشه
مثلا تو خیابون داره سوژه راه میره و همه چیز slow motion میشه و فقط خوده سوژه حرکت طبیعی داره
خودم با موشن ترک هرکاری کردم نشد
دوستان اگه راه حلی دارن کامل و مرحله به مرحله بگن که بشه پیادش کرد
ممنون
p30worldapm
06-04-2011, 15:37
یعنی سوژه از فیلم جلو می زنه؟ یعنی اگه دوربین همراه کاراکتر حرکت می کنه، حرکت دوربین کند بشه و سوژه چون سرعتش زیاده از کادر می ره بیرون!
hosein0251
06-04-2011, 21:07
می تونی freeze کنی .
ولی اگه بخوای هر دو پویا باشن فقط باید پرده سبز کار کنی.
چون تا یکم تغیر ایجاد کنی تو ماسک . تصویر دیفورم می شه
دوست عزیز شما یا به گفته ی استاد گرامی hossein0251 باید از پرده ی سبز استفاده کنی که البته من پیشنهاد نمیکنم
چون در مرحله ی match moving احتمالش زیاده که دچار مشکل بشید
پیشنهاد بنده اینه که دستی rotoscope کنید که این مشکل براتون پیش نیاد. برای این کار هم rotobrush ورژن 5 میتونه خیلی کمکتون کنه
پ.ن : اگر مشکلی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم :11:
منظورم اینه مثلا یه فیلم داریم از صحبت کردن یه نفر و پشت سرش هم خیابونه
من میخوام همه چیز slow motion بشه و فقط لبهای این آدم با سرعت معمولی پخش بشه
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
سوال دوم اینکه میدونم چطور فریز کنم اما مشکل اول اینه که کامل ثابت میشه نه slow motion و دوم اینکه چطور میشه یه قسمت از صحنه رو فریز کرد.مثلا پنکه ای که کنار تصویر هست رو ثابت کرد اما بقیه چیزها به حرکتشون ادامه بدن
منظورت کلیپ جدید تهی هست؟
فکر کنم ماسک شده باشه
فکر کنم ماسک شده باشه
آره همونو میگم
ماسک چی؟
چی ماسک شده؟
چطور باید انجام داد
آره همونو میگم
ماسک چی؟
چی ماسک شده؟
چطور باید انجام داد
آقا من تمام چیزی که درباره ریاضیات میدونم اینه که اعداد 1 تا 10 رو شکسته پکسته و نا مرتب میتونم بشمرم. میشه به من انتگرال گرفتن یاد بدید؟:46:
hosein0251
24-04-2011, 15:07
فکر کنم ماسک شده باشه
دوست من ایده اصلی تو اون کار اینطوری بوده که خواننده حرکات اجرای خیلی سریع و تندی جلوی دوربین با FPS بالا داشته و بعد تو ادیت slow موشن و همینطور lip Sync شده که البته lip sync ضعیفی داشته ولی ایده جالبی بوده .
اما چون شما می خوای تو خیابون این تکننیک رو اجرا کنی هم باید دوربین Frame rate بالاتر از 60 حداقل داشته باشی و هم خیلی کار مشکلی هست توجیه کردن بازیگرها که کی سریع حرکت کنه و کی آروم !!
roto brugsh بیشتر تو روتوسکپی و keying استفاده میشه و باز هم قضیه deform بک گراند هست که اگر از rotobrush استفاده بشه بایستی قبل از آن object removal صورت بگیره که مشکل دوتا میشه .
در هر صورت برای slow motion کردن لبهای خود بازیگر حتما باید بازیگر تند اجرا کنه کارش رو .
بقیه دیگه بستگی به خودت داره .
موفق باشی دوست عزیز
از دوست عزیزم parkor تشکر می کنم . لطف داری .. :11:
برای رفع مشکل matchmovie میشه از نشانه گذاری در سطح پرده کمک گرفت .
imanshirani
25-04-2011, 15:43
شما میتونید با چند تا دابلیکیت و rotoscope اون کار به راحتی انجام بدید نیاز هم نیست خود کارکتر این کار انجام بده ( مگه اخه رباط ):11:
pro_translator
12-05-2011, 14:40
یه سوال بیربط که گفتم توی همین تاپیک بپرسم بهتره تا بخوام یه تاپیک مجزا بزنم...
اگه کلیپ Dr. Dre ft. Snoop Dogg & Akon - Kush رو دیده باشین میبینین که کاراکترها حرکت میکنن و اجسام و شخصیتهای پشتشون همه ثابت هستن... دوربین حرکت میکنه و با کاراکترها راه میره و پشت سرشون هم مثلا یه لیوان محتوا (!!!) در حال ریختنه... کارگردانیشو Joseph Kahn کرده... یا میآد بیرون و نشون میده که جلوی ساختمون هلیکوپتر و هواپیما ثابت ایستادن... اینها چطوری ممکنن؟ با چه نرمافزارهایی و چه تکنیکهایی؟ اینها رو همهشو یک نفر انجام میده؟!
اینجا یه چیزهایی نوشته ولی توضیح درستی نداده...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: اگه موزیک ویدیوی طفره نرو از زانیار رو دیده باشین میبینین که خودش توی کلیپ چند جای مختلف توی یک صحنه هست... یا با خودش ورقبازی میکنه... یا به خودش یه لیوان محتوا (!!!) میده... این یکی چطوریه؟! این رو هم یه نفر میسازه؟!
hosein0251
12-05-2011, 16:08
این تکنیک رو هم میشه با پرده سبز و هم ثابت نگه داشتن دوربین و استفاده از ماسک عملی کرد .
تو اکلیپ اولی حتما از پرده سبز اسستفاده شده . چون عملا روتوسکوپی هم به این تمیزی نمیشه در آورد . فقط پرده می منونه .
تو کلپ زانیار هم همینطور . تو بعضی جاها دوربین ثابته و بعضی جاها هم پرده سبز ( زیاد ) استفاده شده .
pro_translator
12-05-2011, 19:14
این تکنیک رو هم میشه با پرده سبز و هم ثابت نگه داشتن دوربین و استفاده از ماسک عملی کرد .
تو اکلیپ اولی حتما از پرده سبز اسستفاده شده . چون عملا روتوسکوپی هم به این تمیزی نمیشه در آورد . فقط پرده می منونه .
تو کلپ زانیار هم همینطور . تو بعضی جاها دوربین ثابته و بعضی جاها هم پرده سبز ( زیاد ) استفاده شده .
ممنون که جواب دادی دوست عزیز...:46:
خوب نمیدونم ماسک چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ اول رو دیدی؟ به نظرت ممکنه؟ چه جوری دوربین حرکت میکنه و پشت اجسام هم دیده میشه؟!
بعد همهی این کارا رو After Effect انجام میده؟!
همه رو هم یه نفر میکنه؟! هزینهاش چقدر میشه؟! تو ایران هم میتونن این کار رو بکنن؟!
hosein0251
12-05-2011, 23:11
بله چرا نمیشه .
در مورد حرکنت دوربین هم با استفاده ا زتکنیک matchmovie حرکمت دوربین رو ردیابی کرد و هر بک گراندی رو گذاشت .
البته با ابزارهای خیلی پیشرفته .
افتر نرم افزار کامپوزیت هست . قطعا برای چنین کاری باید از نرم افزارهای کمکی دیگه ای هم کمک گرفت .
مثلا boujou , , ....
pro_translator
13-05-2011, 17:42
بله چرا نمیشه .
در مورد حرکنت دوربین هم با استفاده ا زتکنیک matchmovie حرکمت دوربین رو ردیابی کرد و هر بک گراندی رو گذاشت .
البته با ابزارهای خیلی پیشرفته .
افتر نرم افزار کامپوزیت هست . قطعا برای چنین کاری باید از نرم افزارهای کمکی دیگه ای هم کمک گرفت .
مثلا boujou , , ....
خیلی ممنون که جوابهامو میدی دوست عزیز... ولی نگفتی همهی اینکارها رو یه نفر میکنه؟ یه نفری ممکنه؟ هزینهاش حدودا چقدر میشه؟!
با پلاگین CameraTracker نمیشه match moving رو توی After Effect انجام داد؟
hosein0251
13-05-2011, 22:23
خواهش می کنم .
همه این کارها رو میشه یک نفذه هم انجام داد البته زمان و حوصله زیادی رو می طلبه که هر کسی نداره .
بله با این پلاگین خوب هم می تونید انجام بدید . (داخل خود افتر افکت )
pro_translator
14-05-2011, 18:26
خواهش می کنم .
همه این کارها رو میشه یک نفذه هم انجام داد البته زمان و حوصله زیادی رو می طلبه که هر کسی نداره .
بله با این پلاگین خوب هم می تونید انجام بدید . (داخل خود افتر افکت )
ممنون از پاسخهات دوست عزیز...:11: جبران میکنم...:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.