ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل دائمی مشکل استفاده از «اندروید مارکت» برای کاربران ایرانی!



Mig33
05-04-2011, 20:32
فارنت: اگر یادتان باشد درست از زمانی که توسعه سیستم عامل دوست‌داشتنی اندروید شرکت گوگل بالاتر رفت و به میان کاربران ایرانی تلفن‌های همراه هوشمند راه یافت، مشکل دسترسی به اندروید مارکت همواره یکی از مشکلات مطرح کاربران ایرانی بوده و گوگل به بهانه‌ای واهی مانع از دسترسی کاربران ایرانی به این فروشگاه انلاین شده است.
صرف‌نظر از استفاده از راه‌حل تغییر آی.‌پی برای استفاده از اندروید مارکت که اکنون دیگر تقریبا کارایی ندارد، استفاده از برنامه‌های نوشته شده مشابه اندروید مارکت گوگل، مشکلاتی از جمله آلوده بودن و مشکل‌دار بودن برخی از برنامه‌ها، عدم هماهنگی با تمام تلفن‌های همراه و .. را به دنبال داشته است.
تقریبا از نیمه های سال گذشته شاهد حضور نسخه کاملا فارسی سیستم‌عامل اندروید موسوم به فارسی‌تل بر روی برخی گوشی‌های هوشمند عرضه شده در بازار بودیم که حاصل کار چندین ماهه چند جوان ایرانی بود.
اکنون شرکت عرضه‌کننده فارسی‌تل برای حل دائمی مشکل «اندروید مارکت» کاربران فارسی‌زبان اندروید برنامه کاملا فارسی و محلی «بازار» را عرضه کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه بازار در واقع از ابتدای عرضه فارسی‌تل در آذر ۸۹ با این سیستم عامل همراه بوده که در ادامه و با گسترش فارسی‌تل این برنامه کم‌کم رنگ استقلال به خود گرفته و در نسخه‌های بعدی آن قابلیت کار با سیستم عامل‌هایی به غیر از فارسی‌تل به آن اضافه شده است.
نسخه جدید این برنامه (نسخه ۰٫۹۲) با استفاده از بیش از ۲۰۰ داوطلب بر روی بیش از ۴۰ نوع مختلف تلفن همراه و تبلت مجهز به سیستم عامل‌های اندروید بالاتر از نسخه ۱٫۶ آزمایش شده و به خوبی اجرا شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسخه جدید این برنامه بسته به زبان گوشی شما از هر دو زبان انگلیسی و فارسی پشتیبانی می‌کند و اکنون در این برنامه شما قادر به دریافت انواع برنامه‌های رایگان موجود در اندروید مارکت هستید و حتی می‌توانید برنامه رایگان مورد درخواست خود را به این شرکت اعلام دارید.
برنامه‌هایی ایرانی از قبیل متروی تهران، وقت شعر، قبله‌نما، اوقات شرعی، در کنار گلچینی از برنامه‌های رایگان مارکت گوگل هم‌اکنون در بازار موجود هستند. تعداد دیگری برنامه کاربردی ایرانی نیز در حال آماده‌سازی هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دریافت این برنامه که به صورت کامل از سوی فارنت مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته، می‌توانید به اینجا مراجعه کرده و پس از نصب آن بر روی گوشی از امکانات آن بهره ببرید. در صورت هر گونه سوال می‌توانید آن را در قسمت نظرات مطرح کرده و پاسخ آن را دریافت کنید.

برای دانلود برید اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pesal2ak
08-04-2011, 12:10
کسی اینجا از این نرم افزار استفاده کرده؟!
چند درصد از مارکت روش قابل دسترسه؟
به نظرم بیشتر جو سازی میاد....!

Mig33
10-04-2011, 12:57
از نرم افزار applanet هم میتونید استفاده کنید ..... میگن پولی ها رو هم دانلود میکنه من تست نکردم
اینم لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
10-04-2011, 13:57
من اصلا جرات نمیکنم از این مارکتهای ایرانی استفاده کنم.شایدم اشتباده میکنم.

من applanet و balck market رو ترجیح میدم.خیلی خوب هستن.

Immunology
10-04-2011, 14:04
فک کنم 30-40 برنامه بیشتر نداشته باشه...

Mig33
11-04-2011, 19:52
hamed1297
درخواست از گوگل برای اجازه دسترسی کاربران ایرانی به آندروید مارکت
برای درخواست از گوگل این پیج در فیسبوک ساخته شده.دوستان میتونن با لاک کردن صفحه کمک کنن که به این شکل درخواستمون رو به گوش شرکت برسونیم.
با تشکر از همگی دوستان
دوستانی که علاقه به همکاری دارن میتونن این لینک رو توی امضای خودشون قرار بدن.

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mig33
18-04-2011, 17:17
این سایت هم به شکل آزمایشی کارشو آغاز کرده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید