ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میشه Cash مربوط به ISP رو ریست کرد؟

a6l3i
05-04-2011, 19:18
سلام دوستان

هرچی تاپیک ها رو گشتم جای این سوال رو پیدا نکردم!

من از اینجا (آلمان) سایت رو که آپلود میکنم ، تو تهران تغییرات رو نمی بینن و چند ساعت طول میکشه (اونها ADSL شاتل دارن). ایران که بودم یه نفر یه دستوری میزد توی منوی Run و میگفت باهاش کش ISP رو خالی میکنه و درجا درست میشد.
چنین چیزی درسته؟ راه حلی داره؟

ممنون . . .

linktaz
05-04-2011, 20:07
سلام دوستان

هرچی تاپیک ها رو گشتم جای این سوال رو پیدا نکردم!

من از اینجا (آلمان) سایت رو که آپلود میکنم ، تو تهران تغییرات رو نمی بینن و چند ساعت طول میکشه (اونها ADSL شاتل دارن). ایران که بودم یه نفر یه دستوری میزد توی منوی Run و میگفت باهاش کش ISP رو خالی میکنه و درجا درست میشد.
چنین چیزی درسته؟ راه حلی داره؟

ممنون . . .

دوست عزيز.به دوستانتون توي ايران بگيد بعد ازتايپ آدرس سايت يك علامت سوال هم در انتهاي آن بذارن تا اخرين تغييرات شما رو ببينند
[

kourosh_sos
05-04-2011, 22:13
لطفا آدرس سایت رو اینجا بزارید تا ما هم امتحان کنیم.

a6l3i
06-04-2011, 13:55
ممنون علامت سوال کار کرد. جالب بود!!:11:

1- این چی کار میکنه؟ واس چی در حالت عادی این کار رو نمیکنن؟
2- الآن هربار که اون رو برمیداریم درجا برمیگرده به همون حالت. پس بهتر نیست تو تمام لینک های داخلی سایت ، یه ? اضافه کنم تا افراد که به صفحاات هدایت میشن خودبخود آخرین تغییرات رو ببینن؟ مشکلی نداره؟

neopersia
06-04-2011, 16:06
سلام

فکر نمیکنم این کش ISP باشه چون کش ISP معمولاً برای DNS ها و IP سرور مشکل ساز میشه. مگر اینکه ISP برای خودش پراکسی اضافه کرده باشه و اونجا کش اضافه کرده باشه که فکر نمیکنم همچین کاری رو انجام بدن چون خیلی مشکل ساز خواهد شد. معمولاً این مشکل رو کش مرورگر ایجاد میکنه.
اگر صفحه از طرف سرور قابل کش شدن معرفی بشه مرورگر اون صفحه رو ذخیره میکنه و دفعات بعد هم همون رو شنون میده. این اتفاق معمولاً برای صفحات استاتیک میافته چون صفحات داینامیک معمولاً هدرهای مروبط به کش توسط بعضی توابع که زیاد هم استفاده میشن دستکاری میشه
بعضی مواقع هم بعضی مرورگرها سرخود بعضی درخواستها رو کش میکنند. مثلاً اپرا این کار رو انجام میده اما با یک رفرش ساده مشکل حل میشه. اینترنت اکسپلورر هم برای درخواستهای ای جکس کش در نظر میگیره

راه حل این نوع کش برای کاربر استفاده از Ctrl+F5 هست. البته بهتره که در سرور هدر مروبط به کش درست ست بشه تا این مشکل کلاً پیش نیاد

علامت سوال آخر آدرس به این دلیل مشکل رو برطرف میکنه که توسط مرورگر و همه پراکسی های بین راه صفحه رو به عنوان یک منبع جدید معرفی میکنه بنابراین از کش لود نمیشه

2- الآن هربار که اون رو برمیداریم درجا برمیگرده به همون حالت. پس بهتر نیست تو تمام لینک های داخلی سایت ، یه ? اضافه کنم تا افراد که به صفحاات هدایت میشن خودبخود آخرین تغییرات رو ببینن؟ مشکلی نداره؟
این علامت سوال هم کش میشه و دفعه بعد از کش لود میشه! اگر از این بخواهید استفاده کنید باید بعد از علامت سوال یک مقدار تصادفی رو برای هر لینک در هر بار لود شدن اضافه کنید!

DaRiOuShJh
12-04-2011, 13:21
ممنون یاسر جان
متا تگتون رو هم یه نگاهی بندازید ببینید کی به کی خالی میکنه کش مرورگر رو

a6l3i
12-04-2011, 23:15
علامت سوال آخر آدرس به این دلیل مشکل رو برطرف میکنه که توسط مرورگر و همه پراکسی های بین راه صفحه رو به عنوان یک منبع جدید معرفی میکنه بنابراین از کش لود نمیشه
این علامت سوال هم کش میشه و دفعه بعد از کش لود میشه! اگر از این بخواهید استفاده کنید باید بعد از علامت سوال یک مقدار تصادفی رو برای هر لینک در هر بار لود شدن اضافه کنید!

سایتم 100% استاتیکه و همونطور که گفتی شاید احتمال کش شدنش رو بیشتر کنه.
من تو تمام لینک ها ، ؟ رو اضافه کردم. خوشبختانه هر تغییری که اینجا میدم (مثلا عوض کردن یک کلمه تو سایت) ، با یه F5 یا حداکثر Ctrl+F5 همکارا تو تهران میبینن. ولی اگه علامت سوال رو بردارن ، با Ctrl+F5 که سهله ، با خالی کردن تمام History و مابقی کش ها ، تغییرات رو نمیبینن.

البته نمیدونم ؟ چقدر ممکنه سرعت رو کم کنه (مخصوصا با سرعت های ایران) ؟ چون اینجور که فهمیدم دیگه از روی کش نمیخونه و اگه اینجوری باشه باید هربار کدها و عکسا رو تو هر صفحه لود کنه که شاید زمان لود رو ببره بالا!! ممکنه چنین تاثیر منفی ای بذاره؟ یا زباد محسوس نیست؟

ممنون یاسر جان
متا تگتون رو هم یه نگاهی بندازید ببینید کی به کی خالی میکنه کش مرورگر رو
من تو متاتگ ها برای خالی کردن کش اصلا کدی نذاشتم ، چون سایت کلا استاتیکه گفتم لازم نمیشه. البته تو این مدت هم بخاطر تغییر دادن محتوای سایت ، این موضوعات پیش اومده و مجبورم کاری کنم که همکارا تو تهران درجا تغییزات رو ببینن و نظر بدن.
Service Provider ای که هاستینگ و دامین رو ازشون داریم تو این زمینه دل پری از شاتل داشتن و میگن این معضل شاتله.