ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با بلوتوث

V E S T A
05-04-2011, 17:07
سلام

لپ تاپ من هیچ فایلی رو با بلوتوث نمیگیره هیچ فایلی هم نمیتونم به لب تاپم سند کنم..Device رو شناسایی

میکنه ولی زمان سند کردن مشکل پیدا میکنه

قبلا خیلی راحت میتونستم فایل سند کنم و مشکلی نداشت ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا بلوتوث رو آنیستال کردم و دوباره از سایت سونی درایور رو دانلود و نصب کردم ولی بازم درست نشد.

زمانی که گوشیم از طریق بلوتوث به لب تاپم کانکت میشه

این ارور میاد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم زمان کانکت شدنم تو Device Manager نشون داده میشه

وقتی هم خود ویندوز برای فیکس کردن سرچ میکنه این پیغام میاد :

مشکلش چیــــــــــــه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از کنترل پنل و Device manager درایورو آنیستال کردم ..ولی بازم امکان ترنسفر کردن فایل هست.در ضمن بعد از آنیستال کردن، خود ویندوز سرچ میکنه و دوباره همون موقع نصبش میکنه ..

چه جوری کاملا بلوتوث رو آنیستال کنم ؟ که بتونم دوباره نصبش کنم..

غیر از درایور بلوتوث که از سایت سونی دانلود کردم و حجمش هم 32 مگ بود لازمه چیز دیگه ای هم نصب کنم یا نیار به دانلود درایور دیگه ای هست ؟

join me
05-04-2011, 22:56
تو دوایس منجر قسمت نتورک ادابتور بلوتوٍث رو حذف کردین ؟؟؟ اگه با موبایل قصد دریافت یا ارسال دارین تو قسمت دوایس موبایل هم بلوتوث نصب شده از قبل رو حذف کنید / این کار رو هم امتحان بعد نصب بلوتوث از دوایس منجر درایور بلوتوث رو ارتقا بدین تا خود 7 درایور جدیدتری رو نصب کنه / منم همچین مشکلی دارم که با این روش های خودت و من گفتم حل میشه /

V E S T A
06-04-2011, 12:44
تو دوایس منجر قسمت نتورک ادابتور بلوتوٍث رو حذف کردین ؟؟؟ اگه با موبایل قصد دریافت یا ارسال دارین تو قسمت دوایس موبایل هم بلوتوث نصب شده از قبل رو حذف کنید / این کار رو هم امتحان بعد نصب بلوتوث از دوایس منجر درایور بلوتوث رو ارتقا بدین تا خود 7 درایور جدیدتری رو نصب کنه / منم همچین مشکلی دارم که با این روش های خودت و من گفتم حل میشه /

سلام

بله نتورک آدابتور بلوتوث رو هم حذف کردم و لی بعد از نصب دوباره بلوتوث بازم همون مشکل رو دارم:41:

از گوشی هم دوایس رو حذف کردم ..

ویندوز بعد از سرچ کردن درایور جدیدی پیدا نمیکنه .

تو قسمت device manager قسمت هایی که با علامت ! نشون داده شده رو وقتی آپدیت میکنم این پیغام میاد:

...:41:

وقتی فایلی رو میخوام از گزینه send to بفرستم این ارور میاد

قبلا این مشکل نبود نمیدونم یهو چرا اینجوری شده ..:9::9::9:

saeed_136915
06-04-2011, 13:34
سلام گوشیتون ویندوز موبایل نیست؟

V E S T A
06-04-2011, 14:04
سلام گوشیتون ویندوز موبایل نیست؟

سلام

نه .. من قبلا میتونستم راحت فایل منتقل کنم بین گوشی و لب تاپ الان نمیشه :41:

از شایت سونی یه آپدیت مربوط به بلوتوث رو دانلود کردم : Bluetooth Device Firmware upgrade (DFU) Wizard

ولی نصب نمیشه و رو این مرحله توقف میکنه :

منظورش چیه ؟

saeed_136915
06-04-2011, 14:21
شما توی استارت منو services.msc رو تایپ کنید و اینتر بزنید. بعد ببینید Bluetooth Support Service شروع شده یا نه

V E S T A
06-04-2011, 15:16
شما توی استارت منو services.msc رو تایپ کنید و اینتر بزنید. بعد ببینید Bluetooth Support Service شروع شده یا نه

بله جلوی Bluetooth Support Service نوشته started