ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال در مورد فن COOLER MASTER V8

salavan
05-04-2011, 16:52
سلام

1- صداش در چه حدیه؟

2- الان مصرف سیستم من 480 وات هست (طبق وارد کردن مشخصات سیستم توی سایت کولر مستر) این فن چند وات نیاز داره؟

پاورم 550 وات کولر مستر GT هست.

فکر نکنم کم بیاره ولی مصرفش رو میخام بدونم

3- :20: من کیسم مگنوم 2 هست اگر دیده باشید در کیس یک لوله ای داره که تا نزدیک فن CPU میاد تا هوا خارج بشه. این رو بذارم جای فن اصلی سی پی یو گیر نمی کنه به اون :31:

ممنون

saeed_136915
05-04-2011, 17:07
سلام من خودم V8 دارم ازش راضیم :
1- صداش خیلی خیلی کمه (17db )
2- فکر نکنم فن مصرف زیادی داشته باشه درحد دو سه وات فکر کنم
3- این رو نمی دونم ولی اگه کیستون عرضش کم باشه چون فن بزرگه نمیزاره درش بسته بشه.

salavan
05-04-2011, 17:19
سلام من خودم V8 دارم ازش راضیم :
1- صداش خیلی خیلی کمه (17db )
2- فکر نکنم فن مصرف زیادی داشته باشه درحد دو سه وات فکر کنم
3- این رو نمی دونم ولی اگه کیستون عرضش کم باشه چون فن بزرگه نمیزاره درش بسته بشه.
این عکس رو یکی از بچه تو چند تا تاپیک بالاتر از سیستمش گرفته بود که به نظر میاد این V8 خیلی تا نزدیک درب کیس میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیس من اینه مشخصاتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو مشخصاتش نوشته قابلیت نصب کولرهای پردازده تا ارتفاع 170 میلی متر یعنی قطعا جا میشه (160 میلی متره) ولی این لوله فکر فکر کنم بخوره بهش.

خدا کنه بشه لوله رو از در جدا کرد

saeed_136915
05-04-2011, 17:25
من کیسم اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که عرضش 2 سانت از کیس شما بیشتره ولی فکر نمیکنم بین در کیس و فن 2 سانت فاصله باشه یعنی فاصلشون درحد میلی متره!!!

salavan
05-04-2011, 17:38
من کیسم اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه عرضش 2 سانت از کیس شما بیشتره ولی فکر نمیکنم بین در کیس و فن 2 سانت فاصله باشه یعنی فاصلشون درحد میلی متره!!!

کیس خرییه .چند خریدید؟ کی و از کجا (برای ارزیابی قیمت فقط می خوام بدونم)

در ضمن ممنون ازت کمکتون

saeed_136915
05-04-2011, 17:41
کیس خرییه .چند خریدید؟ کی و از کجا (برای ارزیابی قیمت فقط می خوام بدونم)

ماه قبل 90 تومن . از تبریز

salavan
05-04-2011, 18:00
کاش منم اینو می گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1navid
05-04-2011, 18:52
سلام عزیز لوله کانال درکیس رو میشه جدا کرد مشکلی نداره اگر هم نتونستی می تونی ببریش چو جنسش pvc راحت بریده میشه
ولی اگه دوست داری بودجه هم داری کیست رو عوض کن چون کیست کولینگ نیست فن cpu هم بزاری زیاد نمی تونی بازده بالایی داشته باشه چون محیط داخل کیست گرمه خواستی کیس بخری رو برند های خارجی بیشتر فکر کن coolermaster - antec - thermaltec
اینم کیس منه

salavan
05-04-2011, 22:36
سلام عزیز لوله کانال درکیس رو میشه جدا کرد مشکلی نداره اگر هم نتونستی می تونی ببریش چو جنسش pvc راحت بریده میشه
ولی اگه دوست داری بودجه هم داری کیست رو عوض کن چون کیست کولینگ نیست فن cpu هم بزاری زیاد نمی تونی بازده بالایی داشته باشه چون محیط داخل کیست گرمه خواستی کیس بخری رو برند های خارجی بیشتر فکر کن coolermaster - antec - thermaltec
اینم کیس منه

سلام

شما اینantec 900 رو چند خرید ؟ از کجا

به نظر این X3 با توجه به قیمتش که حدود 70 هست و حتی از بقیه جهات بهتر میاد از antec 900

البته این برداشتم بود با توجه به فن ها و تهویه گفتم

1navid
05-04-2011, 22:46
107 خریدم از پاساژ ایران
دقیقا منم به خاطر تهویه میگم تو x3 خوب کولر جا نمیشه دکمه هاش کیفیت مناسبی نداره فنهاش بلبرینگی نیست فن بغلش کارایی بالایی نداره چون موقع کولر نصب کردن مزاحم میشه
مهمترینش x3 کیس کوچیکیه خوب توش قطعات حرفه ای جا نمیشه ولی انتک بزرگتره اگه x3 رو از نزدیک ببینی میفهمی منم اول می خواستم x3 بگیرم