ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسترسی به ادمین اصلی در ویندوز ایکس پی (کمک کنید)

smd7m
29-05-2006, 11:32
با سلام
دسترسي به كليه قسمتهاي ادمين جاري من در دانشگاه غير فعال است و امكان دسترسي به user accounts نیز از طریق control panel وجود نداره و همچنین در ادمین جاری امکان نصب نرم افزاری هم وجود ندارد. و بطور کلی اکثر قسمتها از امنیت بالای برخوردار است. حالا می خوام به ادمین اصلی (administrator) راه پیدا کنم آیا ترفندی در این مورد وجود دارد.
آیا امکان اکتیو کردن user accounts در ادمین جاری هست.
و ...

nightmare
29-05-2006, 11:52
سلام .
دوست عزیز منظورت کدوم ادمین هست؟ ادمین سرور دانشگاهتون یاه ادمین Local ؟
راستی اگه منظورت سرور هست ، سیستم عاملش چیه؟
لطفا کامل تر توضیح بده...

smd7m
29-05-2006, 12:11
ویندوز ایکس پی
ادمین local
سرور نیست ... کامپیوتر من یکی از کامپیوترهای شبکه است.
من فقط می خوام بدون اینکه رمز administrator ریست بشه رمزش رو دربیارم و ببینم و با امکان نصب نرم افزار هم برای این کار وجود ندارد. به یک نرم افزار و یا ترفند نیاز دارم که بدون نصب اینکار رو انجام بده ....

nightmare
29-05-2006, 12:16
سلام دوست عزیز . من یه برنامه دارم که نصب نمی شه ، فقط توی cmd اجرا میشه و اطلاعات SAM File رو به صورت کد شده بهت نشون میده... این لینک دانلودش هست، در مورد دی کد کردن اون پسورد هم صبر کن تا ببینم چیزی برات پیدا می کنم یا نه....
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meissamgh
30-05-2006, 09:02
سلام من هم مشکل مشابه همین توی دانشگاهمون دارم ولی پسورد Local رو دارم و پسورد سرور رو می خوام

mehrdad.f
30-05-2006, 15:05
دوستان عزيز. من برنامه اي دارم كه بدون نصب و بدون اينكه كسي از فايلهاي sam اطلاعي داشته باشه يا اينكه اصلا بخواد به اونا دسترسي داشته باشه مي تونه پسورد ادمين را در بياره. ولي فقط كمي طول مي كشه.
اونو مي تونيد نو آدرس زير بگيريد.

nightmare
30-05-2006, 15:54
سلام من هم مشکل مشابه همین توی دانشگاهمون دارم ولی پسورد Local رو دارم و پسورد سرور رو می خوام

سلام دوست عزیز... آیا شما دسترسی به این سرور دارین ؟ یعنی بتونین پشتش بشینین و کار کنید...

jooya
30-05-2006, 17:19
دوستان من هم مشكل مشابهي دارم پسورد local رو دارم ولي ادمين سرور رو مي خوام و پشتش هم نمي تونم بشينم ولي remote desctop فعال است .

smd7m
31-05-2006, 18:11
nightmare عزيز من فايل pwdump2.zip را دانلود کردم ولی کاری انجام نمی ده ... منظورت اینه که فایل را از حافظه دامپ و خارج می کنه و امکان کپی و برداشت فایل وجود داره و یا یک سری کد به ما میده و باید دی کد بشه ... کمی بیشتر توضیح بده ؟
با تشکر

smd7m
31-05-2006, 18:13
user accounts من غیر فعال هست و دسترسی به آن امکانم نداره ... آیا راهی هست که فعالش کنم و یا تشخیص بدم که چه ادمینی هستم ...

nightmare
31-05-2006, 22:21
سلام دوست عزیز...
ببینید اون برنامه که دادم تحت cmd باز میشه و اطلاعات SAM File رو به صورت کد شده بهتون نشون میده اما برای دی کد کردنش مطلب جالب توجهی پیدا نکردم... اما
دوست خوبم شما گفتی نمی خوای پسورد ادمین ریست بشه درسته؟
برای ریست کردن اون ما اطلاعات Sam File رو ریست می کنیم.
من یه یرنامه دارم که شما بدون داشتن هیچ یوزر نام و پسوردی می تونید کاملا به صورت گرافیکی و با قدرت ادمین وارد ویندوز بشین (محیط ویندوز رو براتون شبیه سازی میکنه) ، به تمام درایو ها دسترسی داشته باشین، SAM File رو ریست کنید و کلی کار دیگه...
این برنامه حجمش خیلی زیاده (حدود 300 مگ) و من اون رو روی سی دی دارم.
اگه خواستید می تونید به من میل بزنید تا اگه تونستیم قراری با شما بذارم این برنامه رو بهتون بدم.
در ضمن برای مشکل ریست کردن SAM File شما می تونید از sam file اصلی یه کپی بگیری ، بعد که اونو با این برنامه ریست کردی و کاراتو انجام دادی اون sam file اولی رو برگردونی سر جاش...
dark_nightmare82 @ yahoo . com

mgholami
01-06-2006, 11:37
دوست خوبم اگه Cd-rom و Floppy نداشت چه بكنيم

nightmare
01-06-2006, 11:47
سلام دوست خوبم... حق با شماست . خیلی از جاها حتی دسترسی به سیدی رام و فلاپی رو محدود می کنند.
اما خوب می شه در صورتی که مادربورد بوت شدن از روی USB ها و Removable Device ها رو ساپورت کنه... اطلاعات اون سیدی رو (که Bootable هم هست) توی یدونه فلش مموری که با USB وصل میشه ریخت و سیستم رو تنظیم کرد که از روی اون بوت بشه... امروزه ام دیگه بیشتر سیستم ها USB دارن.
اگه درست یادم باشه یکی از دوستانم برنامه یی داشت که Device های USB رو Bootable میکرد... اگه پیداش کردم آپلود می کنم براتون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahramasrar2
01-06-2006, 19:28
دوستان از تاپيكي كه لينكش را زير گزاشتم ديدن كنيد به يك سئوال جواب بدين وصد دلار كارت اعتباري جهت خريد در اينترنت جايزه بگيرين

* SadeGh *
02-06-2006, 15:29
دوستان عزيز. من برنامه اي دارم كه بدون نصب و بدون اينكه كسي از فايلهاي sam اطلاعي داشته باشه يا اينكه اصلا بخواد به اونا دسترسي داشته باشه مي تونه پسورد ادمين را در بياره. ولي فقط كمي طول مي كشه.
اونو مي تونيد نو آدرس زير بگيريد.

سلام
بي زحمت روش كارش را بفرماييد
با تشكر

smd7m
03-06-2006, 18:02
این برنامه حجمش خیلی زیاده (حدود 300 مگ) و من اون رو روی سی دی دارم.
اگر لطفی کنید و نام برنامه رو بگذارید ممنون می شم ...
من این برنامه رو می خوام .... SMD7M@YAHOO.COM
با تشکر

nightmare
03-06-2006, 18:12
نام برنامه ERD Commander هست...
اما دوست عزیز یه سری به تاپیک دوست خوبمون mahramasrar2 بزن... اونجا تقریبا همین برنامه با کارایی بهتر در حدود 3 مگ وجود داره....

Behroooz
03-06-2006, 19:07
بابا بيشتر توضيح بديد

shahram59
03-06-2006, 21:38
sala, admine gerami
man ozv hastam vali chera nemitonam beram dar ghsmate narmafzarha neveshte faghat ona ke ozv hastan mitavan estefade konan lotfan rahnamayem konid chetor mitonam varede on safe beshavam
merci

smd7m
04-06-2006, 15:18
از طريق رجستري امكان تغيير وجود نداره؟

mohammad hamed
04-06-2006, 16:42
بابا از توي ويندوز امكان نداره بشه به فايل سم دسترسي پيدا كرد . بايد تحت يه سيستم عامل ديگه مثل داس باشه.
آخه چند تا تاپيك در اين مورد.

mamad_tk_pk
04-03-2007, 15:49
بازم ميگم نمي شود جيييييييييييگگرا !