مشاهده نسخه کامل
: ساخت گارنا -- (afk exp)
Sorena70
05-04-2011, 14:00
بچه ها من چند تا سایت و فروم ایرانی دیدم که ادعا می کنن هـ .ک . گارنا ساختن و حرفای این مدلی که البته اکثرشون فقط فیک هستن و کار نمی کنن (اگه خوش شانس باشین) اگه بد شانس باشین هم معمولا تروجان یا کی لوگر هستن، من تو این فکرم که خودمون یه هـ .ک . درست حسابی بسازیم که واقعا کار کنه. (لازیم نیست بگم که بدونه تروجان!)
من تقریبا همه چیز رو آماده کردم، فقط می مونه یه چیزه خیلی کوچیک که اگه کسی بتونه کمکم کنه همه چی تمومه.
کسی می دونه چطور می شه بیشتر از یه گارنا باز کرد؟
قبل از اینکه بخواین به این سئوالم جواب بدین بذارین چندتا نکته خدمتتون بگم:
از برنامه های هـ .ک . جانبی نمی خوام استفاده کنم، مثلا Garena Master.
دنباله یه روشی می گردم که نوعی ترفند ویندوز یا رجیستری باشه، برای مثال اگه بخوای بیشتر از یه یاهو مسنجر اجرا کنی باید بری تو رجیستری، بعد بری تو این آدرس: HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
بعد یه مقدار DWORD Value بسازی اسمشو ذاری Plural مقدارشم بدی 1. بعد می تونی بی نهایت یاهو اجرا کنی و با آی دی های مختلف آن شی.
من دنباله یه همچین ترفندی می گردم، برنامه ی کلیم هم اینه که با باز کردن چندین گارنا و ست کردن مقادیر قسمت Advanced وارد چندین سرور و چندین روم بشیم و گارنامونو واسه چند ساعت باز بذاریم تا afk exp بگیریم. من خودم چند نفرو دیدم که همزمان تو چند تا روم بودن (اسماشونو درست نیست بگم)، طرف در عرض 2 روز از لول 31 شد 34. امروز صبحم چک کردن دیدم هنوز 34 هستش.
شرمنده طولانی شد، لطفا هرکی می تونه کمکم کنه تا ایشالا بعد از کامل شدنش به اسم بچه هایی که کمک کردن بذاریمش تو نت و ملت باهاش حال کنن (مارم دعا کنن!)
RatAtouille
05-04-2011, 18:52
اینجا انجمن ساخت و -- بازی های رایانه ای است و ربطی به ساخت ویروس و تروجان و ... و یا -- کامپیوتر نداره :
برو انجمن برنامه نویسی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sorena70
05-04-2011, 19:26
اینجا انجمن ساخت و -- بازی های رایانه ای است و ربطی به ساخت ویروس و تروجان و ... و یا -- کامپیوتر نداره :
برو انجمن برنامه نویسی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم اینم ه ک هستش،
parvizamd
05-04-2011, 22:29
-- منابع بازی نه یاهو یا چیز دیگه دوست عزیز.
Sorena70
05-04-2011, 23:11
البته این ربطی به یاهو نداشت و اون فقط یه مثال بود اما باشه اگه فکر می کنین انقدر -- کردن exp تو گارنا انقدر بی ربط هتسش مشکلی نیست، من این برنامه رو کامل کردم و دارم استفاده می کنم و جواب می گیرم، فقط می خواستم در اختیار بقیه بذارم چون مطمئنم کسای زیادی هستن که دنباله یه همچین چیزین.
یکی این تاپیکو ببنده لطفا.
parvizamd
06-04-2011, 06:24
دوست عزیز اصلا گارنا چیه؟
Sorena70
06-04-2011, 08:22
گارنا یک سرور بازی آنلاین هستش که باید بری تو سایتش ثبت نام کنی یه یوسر پسی بهت می ده که باهاش تو کلاینتی که از سایتشون دانلود می کنی لوگ این می کنی بعد حدود 20 30 تا بازی هست که می تونی توش آنلاین بازی کنی، مثلا call of duty، کانتر، وارکرافت و بازی های دیگه.
همینطور که بیشتر بازی می کنی بهت یه چیزی می ده به اسم exp که به صورت درصدی پر می شه و هر بار که به 100% برسه شما یه لول ارتقا پیدا می کنین، همینطور که لولتون بالا تر می ره یه سری چیزای جدید براتون باز می شه، مثلا آیکون های جدید، روم های جدید، تو لول 25 می تونین یه کلن بسازین و چیزای این مدلی، همه هم به بازیکن های لول بالا احترام می ذارن، خیلی ها هم با لول پایین ها بازی نمی کنن اصلا.
حالا من اومدم یه چیزی بسازم که بشه باهاش این لول یا سرعته گرفتن exp رو دستکاری کرد که شما همه اومدین یقه منو گرفتین که این چیه باز کردی.
تو گوگل یه سرچ کنین واسه ه ک گارنا تا دلتون بخواد چیز پیدا می کنین که معمولا کار نمی کنن و بعضی هاشون حتی یوسر پستون رو به سازنده ه ک می ده، می خواستم اگه شما ها همکاری می کنین باهم یه ه ک درست حسابی بسازیم، که البته ساختش تموم شده و تقریبا تو هر 8 ساعت یه لول می ده (اینم بگم که گرفتن 1 لول معمولا چند رو طول می کشه، مثلا بخوای از لول 1 بشی لول 15 کمه کمه کم 6 ماه طول می کشه اما با این برنامه نهایتا 1 هفته).
حالا اگه ما اشتباه کردیم این تاپیک و باز کردیم شما بزنین حذفش کنین ببندینش. به این ملت خوبی کردن نمی شه خدایی.
اینم سایت گارنا:
garena.com
parvizamd
06-04-2011, 09:30
خوب خيلي نمدونن گارنا چيه ؟اگر كار مي كنه خيلي چيز مفيدي هست حالا سوال بي ربط شما تو طراحان پارسي عضو نيستي؟
Sorena70
06-04-2011, 09:40
خوب خيلي نمدونن گارنا چيه ؟اگر كار مي كنه خيلي چيز مفيدي هست حالا سوال بي ربط شما تو طراحان پارسي عضو نيستي؟
نه متاسفانه عضو نیستم، اما الان تو گوگل پیداش کردم اگه جایی باشه که به کارم بیاد حتما عضو می شم، ممنون.
من می خواستم این برنامه رو بسازم و بذارم تو نت، چون خیلی ها آرزوی یه همچین برنامه ای رو دارن، اما الان که کارش تموم شد می بینم حدود 300 مگابایت هجمش شده، که نهایت فشرده سازی می کنتش حدود 90 مگابایت که بازم واسه نت زیاده.
یه چیزه دیگه هم اینه که فکر کردم دیدم بذارمش تو نت احتمال اینه روشش لو بره باگش توسط سایته گارنا بر طرف شه زیاده، اگه بخوام بذارم تو نت بعده اینکه باهاش حسابی لول خودمو بالا بردم می ذارم :D
بازم از همکاریت ممنون.
parvizamd
06-04-2011, 15:15
کارات بسیار خوبه اما یک نصحیت این آواتار جدا عوض کن (خطرناکه!)
Sorena70
06-04-2011, 15:20
خطرناک؟! واقعیته اما.
ok فقط به خاطره شما عوض می کنمش.
parvizamd
06-04-2011, 16:15
اگه عوض نکتی به احتمال 80 درصد اگه توسط مدیریت دیده بشه اخطار میگری.
من می خواستم این برنامه رو بسازم و بذارم تو نت، چون خیلی ها آرزوی یه همچین برنامه ای رو دارن، اما الان که کارش تموم شد می بینم حدود 300 مگابایت هجمش شده، که نهایت فشرده سازی می کنتش حدود 90 مگابایت که بازم واسه نت زیاده.
یه چیزه دیگه هم اینه که فکر کردم دیدم بذارمش تو نت احتمال اینه روشش لو بره باگش توسط سایته گارنا بر طرف شه زیاده، اگه بخوام بذارم تو نت بعده اینکه باهاش حسابی لول خودمو بالا بردم می ذارم :
سلام.
به نظر من یکی که کرک بلده می تونه این کارو با نیم مگ انجام بده(اگه نتونست امتحانش که مجانیه :دی).
این جا یه انجمن فعال کرکینک داشت قبلا ولی الان نمی دونم هنوز سر جاش است یا نه!
به یه سوال داشتم این ثبت نام در گارنا و سرویس دهیش هزینه داره یا رایگانه؟
Sorena70
06-04-2011, 17:06
حجم فایل فشرده شو به 60 مگابایت رسوندم، متوجه نشدم چطور می شه با کرک کردن حجمشو کم کرد؟
100% رایگانه اما واسه استفاده از امکانات اضافه می تونین هزینه هم کنید، مثلا Gold Membership بخرین که حدود ماهی 3 هزار تومان هزینه داره و امکانات جالبی در اختیارتون می ذاره.
سلام
دوست عزیز نمیدونم چی نوشتی شده 300 mb !
اما کلا اینجور هکا رو با یه مقدار اسکریپت هم انجام میدن که به یه مگ هم نمیرسه
بعد هم شما تاپیکو امروز زدی بعد سریع گفتی مشکلت حل شده !
به هر حال با توجه به اینکه نمیخوای چیزی رو هم برای دانلود بزاری تاپیکو قفل میکنم .
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.