PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن وایو ریکاوری در لپ تاپ سونی vpcea26fg

rouzbeh2749
05-04-2011, 10:34
سلام دوستان.سال نوتون مبارک. من لپ تاپ سونی مدل vpcea26fg دارم و میخوام با استفاده از وایو ریکاوری ریکاور کنم و ویندوز 7 64 بیتی اولیه را نصب کنم. قبلا اینکارو کرده بودم ولی الان که استفاده میکنم ویندوز ری استارت میشه ولی نمره تو بخش ریکاوری و باز ویندوز بالا میاد. حتی f10 هم دیگه کار نمیکنه. مشکل از کجاست؟؟ پارتیشن ریکاوریمم سر جاشه و هیدنم نیست. در ضمن من دو هفته پیش بایوسشو آپگرید کردم از ساپورت اصلیهمدل لپ تاپم. ممکنه مربوط به اون باشه؟؟ یا مثلا mbr هاردم خراب شده؟؟ هرچی جستجو کردم در فرومهای خارجی هم به جایی نرسیدم. البته ریکاوری دیسکم دارم که الان بهش دسترسی ندارم. ممکنه ریکاوری دیسکم کار نکنه؟؟ راهی هست با استفاده از پارتیشن ریکاوری ریکاور کنم. در ضمن وقتی لپ تاپم خاموشه و assist میزنم ویندوز بالا میاد و نمیره تو ریکاوری. دکمه web کار میکنه . دکمه vaio کار نمیکنه. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

teknosys
05-04-2011, 13:09
سلام

اولین کاری که میتونی انجام بدی اینه که بری توی VAIO Update و یه سرچ کنیکه چه آپدیت هایی واسه سیستمت پیدا می کنه. هر چیزی که احساس می کنی به مشکلت مربوطه رو آپدیت کن.

در ضمن بایوس رو هم Default کن.

موفق باشین.

rouzbeh2749
05-04-2011, 13:36
در مورد آپدیت که آپدیت کردم. کارت گرافیک و بایوس. در ضمن بایوسم قبلا دیفالت کردم نشد. این مشکل واسه منم تعجب آوره. مشکلی نمیبینم مگر در پارتیشن. شایدم بایوس. ولی بایوسه خود لپ تاپم بود نباید ازون باشه. البته امیدوارم. دوستان نظر دیگه ای که بتونه کمکم کنه داشتین ممنون میشم. از شما هم ممنون

teknosys
05-04-2011, 15:21
سلام

منظور شما اینه که توی نرم افزار VAIO Update فقط بایوس و کارت گرافیک رو واسه آپدیت نشون داده و شما هر دو رو دانلود و نصب کردین؟

اگه جواب مثبته پس این پکیج نرم افزاری رو دانلود کن و بوت مستر هارد رو تعمیر کن. نرم افزارهای دیگه ای هم هستند که توی محیط ویندوز کار میکنن ولی این پکیج خیلی قابل اعتمادتر هست.

لینک دانلود از سافت گذر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تصاویر نرم افزار رو هم حتما توی بالای صفحه نگاه کنید.

موفق باشین.

rouzbeh2749
05-04-2011, 15:43
من از صفحه اصلی مدل لپ تاپم دانلود کردم. البته این مشکل فکر نمیکنم واسه آپدیت درایورام باشه. شکم به آپگرید بایوسه که اونم نباید مشکل ساز باشه قطعا چون واسه همین مدله. فکر میکنم بخاطر پارتیشن بندیمه. امیدوارم نصب از روی dvd بک آپم انجام شه. در هر صورت ممنون. یه کم با acronis ور میرم ببینم کاری میتونم بکنم. fix mbr هم تست میکنم.

مجیدب
25-04-2011, 10:34
سلام!

بعد از اینکه ویندوز لپ تاپ رو از xp به 7 تغییر دادیم،دیگه وبکم لپ تاپم کار نمی کنه .. از دوستانی که اینجا سابقه ی زیادی دارن تقاضا می کنم اگر این محتوای سوالی رو جایی قبلا توضیح دادند لطف کنن راهنمااییی کنن که کجا باید پیداش کنم اگرم که نه لطف کنن همینجا توضیح بدند .ضمناًمدل لب تابم SONY VAIO VGN - FE855Eمیباشد.. ممنون