PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال هارد اکسترنال به TV

ghoghnous55
05-04-2011, 10:22
سلام به همه دوستان. سال نو مبارک. یه سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن. آیا می تونم هارد اکسترنال پاسپورتی مدل WD Essential خودمو که 500 گیگابایتی هستش به تلویزیونم که سامسونگ 40C6900 هست وصل کنم؟ مشکلی واسه هارد یا TV پیش نمیاد؟
لازم به ذکره که پشت TV زیر یکی از اتصالات USB عبارت HDD هم نوشته شده ولی از بعضیا شنیدم که بهتره هارد 3.5 اینچ پاور دار باشه ولی مال من 2.5 اینچ بدون پاوره. درضمن هارد رو پارتیشن بندی و با سیستم فایل NTFS فرمتش کردم. پیشاپیش ممنونم:40:.

t_tanhayam
05-04-2011, 10:34
سلام به همه دوستان. سال نو مبارک. یه سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن. آیا می تونم هارد اکسترنال پاسپورتی مدل WD Essential خودمو که 500 گیگابایتی هستش به تلویزیونم که سامسونگ 40C6900 هست وصل کنم؟ مشکلی واسه هارد یا TV پیش نمیاد؟
لازم به ذکره که پشت TV زیر یکی از اتصالات USB عبارت HDD هم نوشته شده ولی از بعضیا شنیدم که بهتره هارد 3.5 اینچ پاور دار باشه ولی مال من 2.5 اینچ بدون پاوره. درضمن هارد رو پارتیشن بندی و با سیستم فایل NTFS فرمتش کردم. پیشاپیش ممنونم:40:.

-ميتونستيد توي تاپيك c بپرسين
-هيچ مشكلي نداره
من دقيقا خودم از همين هارد استفاده ميكنم
-هيچ موردي نه براي هارد ونه براي Hdtv پيش نمياد
ntfs هم موردي نداره

ghoghnous55
05-04-2011, 10:43
بابت مورد اول اول حق با شماست ببخشید. از جوابتون ممنونم. یه سوال دیگه هم دارم که توی تاپیک C مطرح می کنم. ممنون.

shayan_sh
29-03-2014, 01:36
با سلام
بنده وقتی روی هاردم با بیت لاکر قفل می زارم دیگه hdtv نمی خونتش
بدون قفل هم که نمیشه
آیا راهی هست؟
ممنونم

matinpour
29-03-2014, 18:31
با سلام
بنده وقتی روی هاردم با بیت لاکر قفل می زارم دیگه hdtv نمی خونتش
بدون قفل هم که نمیشه
آیا راهی هست؟
ممنونم

دوست عزیز
تلویزیون قابلیت باز کردن قفل و یا زیپ فایل راهم ندارد و باید حتما در هنگام استفاده فایل را بدون زیپ و هارد را بدون قفل بگذارید.