ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با وایرلس (خیلی حیاتی) !

ali.poorbazargan
05-04-2011, 00:49
سلام دوستان.
من جستجو کردم ولی نتونستم مشکل خودمو نمونشو پیدا کنم ...
مشکلم اینه که لپتاپ و گوشیم به مودم متصل میشه ولی از هر 100 تا سایت یکیشو باز میکنه و واسه بقیش ارور Server was reset میده .
نمیدونم مشکل از دستگاه های کلاینتمه یا از مودم.
یکبار دیگه هم اینطوری شد که به دلیل نصب یک نرم افزار بود و بعد حل شد.
الان دوباره پیش اومده و اینبار گوشی هم این مشکل رو پیدا کرده.
البته با Pc اصلا همچین مشکلی ندارم.حتی اگه لپ تاپ رو هم با کابل وصل کنم باز مشکلی نیست، فقط با WiFi این مشکل پیش میاد.
لطفا اگه میدونید دلیلش چی میتونه باشه راهنمایی کنید...
ممنون

erfan3333
06-04-2011, 01:10
مودمت چیه
مدلش ؟
روش کد تعریف کردی
احتمالا از یک برنامه امنیتی هم میتونه باشه
به نظرم راه سادش اینه با ی دستگاه که مجهز به وای فای هست دیتا بگیری
یا اینکه این گوشیتو یا لب تاپ رو ببری از یه جا دیگه دیتا بگیری
یقینا با تست یکی از اینا میفهمی چیه و میتونی حلش کنی

ali.poorbazargan
06-04-2011, 14:58
مودمت چیه
مدلش ؟
روش کد تعریف کردی
احتمالا از یک برنامه امنیتی هم میتونه باشه
به نظرم راه سادش اینه با ی دستگاه که مجهز به وای فای هست دیتا بگیری
یا اینکه این گوشیتو یا لب تاپ رو ببری از یه جا دیگه دیتا بگیری
یقینا با تست یکی از اینا میفهمی چیه و میتونی حلش کنی

Tp link مدل TD-w8101G .
هنوز فرصت تست جای دیگه رو پیدا نکردم
ولی نکته جالب اینه که وقتی با وی پی ان وصل میشم هیچ مشکلی نیست و همه سایتها با سرعت عالی باز میشه !!
این باعث شده مطمئن شم نه وایرلس دستگاهها نه مودم ایرادی نداره و مشکل از سرویس دهندست .
از طرفی وقتی با PC وصل میشم بدون وی پی ان هم هیچ مشکلی ندارم! بنابراین نمیتونم با قطعیت بگم سرویس دهنده مشکل داره !
چکار کنم ؟! :41:

erfan3333
08-04-2011, 02:56
به نظرم ی بزنک از سرویس دهندت بپرس شاید اونا بگن از چیه

maziarb
08-04-2011, 03:03
فك ميكنم از مودم باشه،. مودم رو آپديت و ريست فكتوري كنيد و روي وايرلس هم رمز نذاريد و تست كنيد
چون گفتي با --- مشكل نداره پس بريد توي تنظيمات مودم همونجايي كه username وارد كرديد عدد tss iption اگه بغير از 1392 هستش بكنيد 1392

ali.poorbazargan
08-04-2011, 08:48
به نظرم ی بزنک از سرویس دهندت بپرس شاید اونا بگن از چیه

دیگه پوستشون رو کندم از بس زنگ زدم! میگن ما هیچ مشکلی تو سرورهامون نیست و هیچ کس دیگه ای هم این مشکل رو نداره .

فك ميكنم از مودم باشه،. مودم رو آپديت و ريست فكتوري كنيد و روي وايرلس هم رمز نذاريد و تست كنيد
چون گفتي با --- مشكل نداره پس بريد توي تنظيمات مودم همونجايي كه username وارد كرديد عدد tss iption اگه بغير از 1392 هستش بكنيد 1392

فریم ویر رو به جدیدترین آپدیت کردم و فکتوری ریست هم کردم ولی جواب نمیده .
حالا یه چیز جالبتر بگم !!!
دیشب من چندتا تست انجام دادم
لپ تاپ دوستم با مودم من به راحتی وصل شد و کار کرد
لپ تاپ من هم با مودم اون وصل شد و کار کرد!
فقط لپ تاپ خودم و مودم خودمه که انگار دیگه نمیخواد با هم مچ بشه !!
از استاد دانشگاه که داره شبکه درس میده هم پرسیدم چیزایی رو گفت که من یک ساعت اول انجم داده بودم !

راستی این گذینه Tss iption رو هیچ جای مودم ندیدم .
فقط یه TCP MSS Option هست و یک TCP MTU Option که مقدارهاش به ترتیب 1400 و 1480 است.
منظورتون همینه ؟

xjopiter
08-04-2011, 12:30
دوستان با تجربه لطفا کمک کنند.
من اینترنت مخابرات 128 دارم و 6-7 ماهی میشه که با یک مودم ای دی اس ال سیمفونی به خوبی کار میکردم. اخیرا رفتم یه مودم وایرلس زاکسل 660HW خریدم و الان باهاش یه مشکل اساسی دارم. سایت یاهو و مسنجر رو اصلا بدون وی پی ان باز نمیکنه؟؟!! این در حالی که با مودم قبلی همچین مشکلی رو نداشتم. ؟؟!!

من هم مودم رو دادم دوستان رو سرویس پارس انلاین تست کردن و مشکلی نداشته اصلا. من چند تا لپ تاپ دیگه رو هم آوردم و همه همین مشکل رو دارن. میگم نکنه مشکل از سرویس مخابراته؟ اگه این دلیلش باشه چرا مودم سیمفونیه همچین مشکلی نداره؟ خیلی گیج شدم. فکر کردم از مودم باشه اما مطمئن نیستم.
لطفا کمک کنید.ممنون از همه

ali.poorbazargan
08-04-2011, 12:34
دوستان با تجربه لطفا کمک کنند.
من اینترنت مخابرات 128 دارم و 6-7 ماهی میشه که با یک مودم ای دی اس ال سیمفونی به خوبی کار میکردم. اخیرا رفتم یه مودم وایرلس زاکسل 660HW خریدم و الان باهاش یه مشکل اساسی دارم. سایت یاهو و مسنجر رو اصلا بدون وی پی ان باز نمیکنه؟؟!! این در حالی که با مودم قبلی همچین مشکلی رو نداشتم. ؟؟!!

من هم مودم رو دادم دوستان رو سرویس پارس انلاین تست کردن و مشکلی نداشته اصلا. من چند تا لپ تاپ دیگه رو هم آوردم و همه همین مشکل رو دارن. میگم نکنه مشکل از سرویس مخابراته؟ اگه این دلیلش باشه چرا مودم سیمفونیه همچین مشکلی نداره؟ خیلی گیج شدم. فکر کردم از مودم باشه اما مطمئن نیستم.
لطفا کمک کنید.ممنون از همه

شما برای اطمینان بیشتر یک مودم دیگه رو هم روی این سرویس امتحان کنید.
اگه اونم این مشکل رو داشت که از مخابراته.
اما اگه نه مشخص میشه مودم یه ایرادی داره ...

maziarb
09-04-2011, 19:38
راستی این گذینه Tss iption رو هیچ جای مودم ندیدم .
فقط یه TCP MSS Option هست و یک TCP MTU Option که مقدارهاش به ترتیب 1400 و 1480 است.
منظورتون همینه ؟

TCP MSS Option منظورم همینه ، پیشنهاد میشه بذارید عددش رو روی 1392، به پایینی کاری نداشته باشین، اگه سرچ کنید میبینید یه سری مشکلات اینترنتی اینطوری حل شده، اما فقط در مورد اینترنته دیگه، اگه مشکل وایرلس داری ارتباطی نداره، یه چیز دیگه: درایور وایرلس لپتاپ رو هم آپدیت کن

ali.poorbazargan
11-04-2011, 00:23
TCP MSS Option منظورم همینه ، پیشنهاد میشه بذارید عددش رو روی 1392، به پایینی کاری نداشته باشین، اگه سرچ کنید میبینید یه سری مشکلات اینترنتی اینطوری حل شده، اما فقط در مورد اینترنته دیگه، اگه مشکل وایرلس داری ارتباطی نداره، یه چیز دیگه: درایور وایرلس لپتاپ رو هم آپدیت کن

من ویندوز لپ تاپ رو 7 کردم و بدون نصب درایور خودش وایرلس رو شناخت و عالی داره کار میکنه ولی گوشی همچنان تعداد خیلی کمی از سایتهارو باز میکنه.
مثلا سایت ایرانسل یا Ir-tci یا ariamobile یا msn با سرعت عال باز میشه ولی مثلا گوگل هر 100 بار که بزنی یکبارش شانسی باز میکنه !
حالمو گرفته!
آخه گوشی آندروید حالش به اینترنتشه !

nikaien
11-04-2011, 11:04
ايشون ميگه با پي سي راحت باز ميشه ولي با لپ تاپ و موبايل به وسيله واي فاي باز نميشه
شما برو تو كانفيك مودم واير لس و اونجا دي ان اس رو دستي تنطيم كن و عوض كن.
هموني بذار كه پي سي شما داره و يا يكي از اينها:
4.2.2.2
4.2.2.4
8.8.8.8
8.8.4.4
217.218.127.105

nikaien
11-04-2011, 11:05
ايشون ميگه با پي سي راحت باز ميشه ولي با لپ تاپ و موبايل به وسيله واي فاي باز نميشه
شما برو تو كانفيك مودم واير لس و اونجا دي ان اس رو دستي تنطيم كن و عوض كن.
هموني بذار كه پي سي شما داره و يا يكي از اينها:
4.2.2.2
4.2.2.4
8.8.8.8
8.8.4.4
217.218.127.105

ali.poorbazargan
11-04-2011, 21:34
DNS دادم دوستان
البته در پست قبل گفتم روی لپتاپ مشکلم با نصب 7 حل شد ولی گوشی هنوز نه ...
امروز کل برنامه هارو پاک کردم و درایو برنامه هارو فرمت کردم و گوشی رو مستر ریست کردم ولی باز هم خیلی از سایتها باز نمیشه.مثل یاهو.
حتی با برنامه یاهو مسنجر هم باز نشد.
ولی مثلا گوگل دیروز باز نمیشد
امروز گوشیم زنگ خورد دیدم جیمیله !
معلوم نیست چشه واقعا !
همین که نمیدونم مشکل کجاست دیوونم کرده !

mohammadhosin
05-05-2011, 08:54
آقا شما IP سيستم رو بزار رو حالت Auto چون موقعي که رو حالت دستي ست شده باشه(مثل 192.168.1.3 ) بعضي وقت ها اون اي پي مشغول ميشه و ويندوز يا موبايل به عنوان اينکه اينترنت قطع هست ميشناسه

خدمت اون دوستمون هم اينو بگم که TCP MSS Option براي مواقعي هست که تو پينگ هاتون با تايم اوت مواجه ميشي اينو بايد کمتر يا بيشتر کني

Dead Space
26-05-2011, 11:28
ببینم دوست من! مدل گوشی اندرویدیتون چیه!؟ به نتیجه رسیدید بالاخره یا راهنماییتون کنم؟! من خودم اندروید فون دارم... همچین مشکلاتی داشتم.

viera
22-12-2011, 20:41
فریم ویر رو به جدیدترین آپدیت کردم و فکتوری ریست هم کردم ولی جواب نمیده .
حالا یه چیز جالبتر بگم !!!
دیشب من چندتا تست انجام دادم
لپ تاپ دوستم با مودم من به راحتی وصل شد و کار کرد
لپ تاپ من هم با مودم اون وصل شد و کار کرد!
فقط لپ تاپ خودم و مودم خودمه که انگار دیگه نمیخواد با هم مچ بشه !!
از استاد دانشگاه که داره شبکه درس میده هم پرسیدم چیزایی رو گفت که من یک ساعت اول انجم داده بودم !

این مشکل رو منم دارم
با دی ان اس دستی درست شده تا حدی اما فوق العاده سرعتم رو میاره پایین :41: