ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پس از نصب درایور کارت گرافیک

mss_sdt
04-04-2011, 14:35
با سلام خدمت دوستان
من از دیروز کارت گرافیکم به مشکل برخورده و وقتی لپتاپمو روشن میکنم مثل زیر میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان هم که دارم کار میکنم این خط هایی که در تصویر زیر میبینید هست ولی خیلی کمرنگ و روشنه و به سختی میشه دیدشون.

تا قسمت نشون دادن لوگو ویندوز 7 بالا میاد و بعد گیر میکنه . startup repair هم نمیتونه درستش کنه.
ویندوزو پاک کرم و دوباره ریختم ، هیچ مشکلی نداره تا وقتی که درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم بعدش دوباره بعد از نشون دادن لوگوی ویندوز 7 دیگه بالا نمیاد و گیر میکنه.
میخواستم دوستان راهنمایم کنند که چی کار کنم؟
الان هم بدون درایور vga دارم کار میکنم
متشکرم

EXTREME
04-04-2011, 14:43
با سلام خدمت دوستان
من از دیروز کارت گرافیکم به مشکل برخورده و وقتی لپتاپمو روشن میکنم مثل زیر میشه :
در ضمن الان هم که دارم کار میکنم این خط هایی که در تصویر زیر میبینید هست ولی خیلی کمرنگ و روشنه و به سختی میشه دیدشون.

تا قسمت نشون دادن لوگو ویندوز 7 بالا میاد و بعد گیر میکنه . startup repair هم نمیتونه درستش کنه.
ویندوزو پاک کرم و دوباره ریختم ، هیچ مشکلی نداره تا وقتی که درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم بعدش دوباره بعد از نشون دادن لوگوی ویندوز 7 دیگه بالا نمیاد و گیر میکنه.
میخواستم دوستان راهنمایم کنند که چی کار کنم؟
الان هم بدون درایور vga دارم کار میکنم
متشکرم
ممکنه درایور رو دارید اشتباهی نصب میکنید و مربوط به این گرافیک نیست مدل گرافیک لپ تاب رو بگید
علت بعدی بعد از نصب درایور از تو safe mode پاک کنید ببیند باز هم درست میشه
بعد از نصب درایور ریولیشین رو تنظیم کنید و فرکانس رو بیارید پایین

mss_sdt
04-04-2011, 15:01
ممکنه درایور رو دارید اشتباهی نصب میکنید و مربوط به این گرافیک نیست مدل گرافیک لپ تاب رو بگید
علت بعدی بعد از نصب درایور از تو safe mode پاک کنید ببیند باز هم درست میشه
بعد از نصب درایور ریولیشین رو تنظیم کنید و فرکانس رو بیارید پایین

درایورو درست نصب میکنم . 4 ساله که این لپ تاپو دارم و تا الان مشکلی نداشت . حتی آنلاین خودش گشت و پیدا کرد و نصب کرد.
nvidia gt 8400
مدل لپ تاپ vaio fz190
بعد از نصب اصن ویندوز بالا نمیاد تو مرحله لوگو ویندوز 7 میمونه و گیر میکنه

EXTREME
04-04-2011, 19:52
درایورو درست نصب میکنم . 4 ساله که این لپ تاپو دارم و تا الان مشکلی نداشت . حتی آنلاین خودش گشت و پیدا کرد و نصب کرد.
nvidia gt 8400
مدل لپ تاپ vaio fz190
بعد از نصب اصن ویندوز بالا نمیاد تو مرحله لوگو ویندوز 7 میمونه و گیر میکنه
ممکنه گرافیک ایراد پیدا کرده باشه ببرید یه تعمیرگاه لپ تاب ببینید چی میگن