ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین نرم افزار برش فیلم بدون کاهش کیفیت و افزایش حجم؟

ae2009
04-04-2011, 13:16
با سلام
من مدتهاست دنبال همچین نرم افزاری میگردم ولی اصلا پیدا نکردم. توی این تاپیک زیر توی درخواست نرم افزار هم مطرح کردم هیچکدوم خوب نبود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ یعنی هیچ راهی نداره باید همیشه حجم یک تکه کوچک 10 برابر بشه؟!:19:
فقط خواهش میکنم نگین ادیوس پرمیر یا کورل که همشون افزایش حجم دارن! یا شاید من خوب کار نمیکنم؟!!
ممنون میشم کسی کمک کنه:10:

hamedredrose007
14-04-2011, 11:31
با سلام
من مدتهاست دنبال همچین نرم افزاری میگردم ولی اصلا پیدا نکردم. توی این تاپیک زیر توی درخواست نرم افزار هم مطرح کردم هیچکدوم خوب نبود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ یعنی هیچ راهی نداره باید همیشه حجم یک تکه کوچک 10 برابر بشه؟!:19:
فقط خواهش میکنم نگین ادیوس پرمیر یا کورل که همشون افزایش حجم دارن! یا شاید من خوب کار نمیکنم؟!!
ممنون میشم کسی کمک کنه:10:

سلام دوست عزیز
این تجربه منه
این کا رو میشه فقط و فقط با video studio10 انجام داد(توجه کن که نه بالاتر و نه پائینتر)
به این صورت که وقتی فیلم رو بردی در لاین video1 روی اون راست کلیک میکنی و propertis اون رو یادداشت میکنی
بعد از اینکه برش دلخواه رو زدی بعد هنگام خروجی گرفتن قسمت خروجی ویدئو گزینه costum رو میزنی و در قسمت ویرایش دقیقا همون اعداد که از پروپرتیس نوشتی وارد میکنی بعد از سیو کردن توی سه سوت اون رو ذخیره میکنه(چون با همون مشخصات ورودیه)
این کار نه حجم رو زیاد میکنه ونه کیفیت کا رو

مشکلی داشتی در خدمتم