ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با dvd رایتر ایسوز

rezidentevilone
04-04-2011, 12:49
1 ماه پیش یه رایتر ایسوز گرفتم

خاک تو سرش کنم جزو آخرین مدل هاش هم هست : DRW-24B3ST

بعد 2 - 3 هفته کار معلول شده دیگه نه DVD می خونه نه رایت می زنه

از یکی از بچه ها که فروشندست پرسیدم گفت ایسوز برند تخیلی ای شده و بعد یه مدت دیگه توانایی رایت و رید dvd از بین می ره

می خواستم ببینم همینطوره ؟ یا راه حلی داره ؟

rezidentevilone
04-04-2011, 21:02
??????????

EXTREME
04-04-2011, 21:20
1 ماه پیش یه رایتر ایسوز گرفتم

خاک تو سرش کنم جزو آخرین مدل هاش هم هست : DRW-24B3ST

بعد 2 - 3 هفته کار معلول شده دیگه نه DVD می خونه نه رایت می زنه

از یکی از بچه ها که فروشندست پرسیدم گفت ایسوز برند تخیلی ای شده و بعد یه مدت دیگه توانایی رایت و رید dvd از بین می ره

می خواستم ببینم همینطوره ؟ یا راه حلی داره ؟
اول از همه ممکنه ایراد از دی وی دی باشه اگه با همه ی dvd ها همینطوره پیشنهاد من اینه که اول از همه firmware درایو رو آپدیت کنید
اگه درست نشد درایو رو باز کنید و لنز رو با الکل سفید و گوش پاک کن تمیز کنید لنز رو با دستتون لمس نکنید چون به الکتریسیته ی ساکن حساسه و یک فوت داخل داریو بکنید با بولور داخلشو تمیز نکنید
اگه باز هم مشکل داشت
معمولا رایترها دو تا نور دارند یکی برای سی دی و یکی برای دی وی دی چون میزان نوری که برای دی وی دی لازمه باید بیشتر باشه و سی دی به نور کمتری احتیاج داره
در حالت باز که در رایتر بازه بزنید به سیستم ببینید optic حرکت عرضی داره و خود لنز حرکت بالا به پایین و چپ و راست داره یا نه
همچنین چک کنید که خود لنز نور به اندازه ی کافی داشته باشه
حالا شما اینو ببینید بعد به من بگید کجاش کار نمیکنه تا من راهنماییتون کنم

rezidentevilone
05-04-2011, 02:04
اول از همه ممکنه ایراد از دی وی دی باشه اگه با همه ی dvd ها همینطوره پیشنهاد من اینه که اول از همه firmware درایو رو آپدیت کنید
اگه درست نشد درایو رو باز کنید و لنز رو با الکل سفید و گوش پاک کن تمیز کنید لنز رو با دستتون لمس نکنید چون به الکتریسیته ی ساکن حساسه و یک فوت داخل داریو بکنید با بولور داخلشو تمیز نکنید
اگه باز هم مشکل داشت
معمولا رایترها دو تا نور دارند یکی برای سی دی و یکی برای دی وی دی چون میزان نوری که برای دی وی دی لازمه باید بیشتر باشه و سی دی به نور کمتری احتیاج داره
در حالت باز که در رایتر بازه بزنید به سیستم ببینید optic حرکت عرضی داره و خود لنز حرکت بالا به پایین و چپ و راست داره یا نه
همچنین چک کنید که خود لنز نور به اندازه ی کافی داشته باشه
حالا شما اینو ببینید بعد به من بگید کجاش کار نمیکنه تا من راهنماییتون کنم

با تشکر از راهنمایی شما دوست گرامی

درایو گارانتی داره و منم نمی خوام گارانتیش از بین بره و بمونه رو دستم هرچند ارسال به گارانتی هزینه بر هست که اصلا به صرفه نیست ! :دی

در مورد فریم وایر هم چون خبر مرگش جدیدترین مدل هست هنوز فریم وایری تو سایت ایسوز براش نیومده

در مورد دیسک هم از پیرینکو قرمز فک نکنم دیگه dvd بهتر باشه.. اصلا نمی خونتش !

حالا باز اگه راه حل دیگه ای.. چه می دونم برنامه ی تستی چیزی دارید ممنون می شم بگین:40: