ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Asus n53sv vs msi GE 620 Plz help me

.princess
03-04-2011, 23:26
با درود
از اساتيد محترم يه نظر سنجي ميخوام لطفا منو راهنمايي كنيد خيلي فوري فوتيه ظرف اين هفته ميخوام خريد كنم
من در نظر داشتم يه سيستم خونگي تهيه كنم اما امروز رفتم پاساژ ايرانيان ديدم كه هزينه اش 1 تومن فقط واسه كيس آب ميخوره به خاطر همين هم منصرف شدم چون لپ تب هايي كه ديدم معادل سيستم دسكتاپ خونگي هستن من كارم با نرم افزارهاي طراحي مثل ساليد ورك و كا تيا و انسيس هست به خاطر همين هم اين دو تا مدل رو با توجه به قيمتشون پسنديدم كلا از نظر اقتصادي به صرفه بودند اما بين اين دو تا به نظرتون كدومشون بهتره ؟ از نظر كانفيگ در درجه اول و دوم از نظر قابليت اطمينان و طول عمر ممنون از راهنماييتون(اگه لپ تاپ بهتري مد نظرتون هست من تا 1ميليون و 500 هم پول ميتونم جور كنم ممنونم)[

1-Asus N53SV : Intel Core i7 2620QM
NVIDIA GeForce GT 540M 1024 MB
Display: 15.6 inch
new revision
Weight: 2.9kg
Price:1,280,000 T

2-Msi GE620
Intel Core i7 2620QM
Nvidia GeForce GT 540M
2.4Kg
Price:1,440,000 T

omidtaker
04-04-2011, 13:03
دوست عزیز اگه کمی صبر کنی Asus n53sn گیر بیاری بهتر از همه اینهاست گرافیکش هم 550 هست بجای 540

pooriya_hp
04-04-2011, 13:10
asus رو من می پسندم ...

.princess
04-04-2011, 13:21
ممنون اقا اميد به نظرتون سري Sn كي مياد تو بازار ؟ حدود قيمتش چنده؟ كانفيگشو اگه امكانش هست بهم بگيد ممنونتون ميشم

.princess
04-04-2011, 17:37
نظرتون راجع به دوتا برند ياد شده و لنوو ‫Y570 چيه؟ كسي ميدونه ‫Y570 قيمتش چنده؟ كي تو بازار مياد؟

omidtaker
04-04-2011, 20:20
الانه مدل sn هست توی بازار اما با گارانتیش نیست

Asus N53 : Intel Core i7 2630
NVIDIA GeForce GT 550M 2048 MB

.princess
04-04-2011, 20:38
قيمتش حدودا دور و بر چنده ؟ شما ميدونيد؟

amin_pwa
04-04-2011, 21:30
بین ASUS - N53Sv / i7 و lenovo بهنظرم ایسوس بهتر باشه امکاناتش خیلی بیشتر تازه میشهمشکلش را حل کرد بعضی از دوستان می کن سازگار و الماس قطعه مناسب شان را اوردن . ولی این مشکل کیبوردش را نمی دانم من خودم می خواستم ایسر بگیر ولی بعد دیدم این مدل ایسوس خیلی مناسب تره . از دوستان کسی اگر از کیبوردش خبری داره لطفا بفرمایید که مو قع بازی یا کار کردن چه طوری هست ؟ از از کیبورد پی سی سفت تره ؟

amin_pwa
04-04-2011, 22:34
نظرتون راجع به دوتا برند ياد شده و لنوو ‫Y570 چيه؟ كسي ميدونه ‫Y570 قيمتش چنده؟ كي تو بازار مياد؟

این مخصول هنوز وجود خارجی نداره . پس از کلی گشت و گذار در اینترنت دیدم در یچ کجا نیست ! :13:

m9780d
04-04-2011, 22:49
من بین این دو مدل ایسوس رو انتخاب میکنم
از نظر پردازنده و گرافیک یکی هستند
صفحه نمایش هم همین طور
هارد و رم هم 70 درصد مثل هم هستند
فقط میمونه برند و اعتبار که من ایسوس رو انتخاب میکنم
راستی این مدلی که شما نوشتید مدل فول اچ دی // بلوری // هست؟؟
پرنسس جان شما از وزن ایسوس مطمئنی؟؟؟ من وزنش رو حدود 2.5 دیدم !! اگه 2.9 باشه خیلی سنگینه که !!!
اما درباره SN منم منتظرشم اگه بیاد و حدود 1.5 باشه که عالیه

amin_pwa
05-04-2011, 09:21
من یه تحقیق کوچیک دیگه کردم دیدم این مدل msi انتخابی شماچیز محشری هست . از ایسوس سرتر نباشه کمتر هم نیست . برتریش نسبت به ایسوس همان سالم بودنش هست و وزن کمترش که خیلی خیلی مهم هست و در واقعیت دلیل اختلاف قیمت این دو همین وزن کمتر می باشد به طوری که هرچه وزن کمتر باشه تکنولوژی ساخت بالاتر و قیمت هم بالا تر می رود . البته من دیده بودم که msi 620 با دیسک بلوری ١٤٤٠ و با دی وی دی رایتر ١٣٠٠ هست که مطمنا با دی وی دی رایتر بهتره چون اعتباری به این بلوری های نوت بوک نیست ضعیفند و با ١٤٠ می توانی یه بلوری اکسترنال توپ با قدرت به خری و دیگه نگران ضریف بودنش نباشی . این نظر من من ٧ ماه دیگه قصد خرید لپ تپ دارم فعلانه این مدل را پسندیدم تا ببینم مدل های دیگر چه می اید!

amin_pwa
05-04-2011, 09:50
دوستان می تونید برای اطلاعات بیشتر به دو سایت زیر رجوع کنند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

84235705
05-04-2011, 12:23
الانه مدل sn هست توی بازار اما با گارانتیش نیست

Asus N53 : Intel Core i7 2630
NVIDIA GeForce GT 550M 2048 MB

سلام دوست عزیر
قیمت بدون گارانتیش چنده؟ کجا دارن؟

.princess
05-04-2011, 14:07
ريويوتون عالي بود امين جان پس3به 1به نفع ام اس اي! منم كاملا موافقم كه ام اس اي خيلي برند شناسي نيست و تو ايران مخصوصا كم لطفي شده اما واقعا تو لپ تاپهاي ديگه معركه بود در ضمن خدمت دوستمون m9780d عرض ميكنم بله ايسوس كمي سنگين تره اما ما با توجه به كانفيگش ميخوايم يه تصميم گيري بر مبناي خرد جمعي بگيريم كه از نظر هزينه مقرون به صرفه ترين و در عين حال كارا ترين سيستم رو انتخاب كنيم تا ايشالا يه 3 - 4 سالي بتونيم از اين لپتاپ استفاده كنيم
ولي كانفيگ لنوو رو دوستمون زحمت كشيده تو اين تاپيك گذاشته :

يه مقايسه با ام اس اي و لنوو اگه داشته باشيم نظرتون اون موقع چيه؟ صبر كنيم تا لنوو بياد يا همين ام اس اي گزينه خوبيه؟ ايا لپ تاپي با هزينه 1.5 ميليون كه كاراييش از لپ تاپهاي موجود بيشتر باشه سراغ داريد؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين

.princess
05-04-2011, 14:27
راستی این مدلی که شما نوشتید مدل فول اچ دی // بلوری // هست؟؟

مدلهاي ايسوس سري ان فول اچ دي هستند اما كيفيت ال اي دي شون به مراتب كمتر از ام اس اي هست به نظرم ام اس اي كيفيت ال اي ديش كاملا قابل رقابت با وايو هست حتي بهتر از اونه!!
من شخصا بلوري رو تو لپ تاپ نميپسندم ميتونيد اكسترنالشو بعدا بهش اضافه كنيد بلوري لپتاپ خيلي ضعيفه من حرفهاي دوستمون امين رو تاييد ميكنم

amin_pwa
05-04-2011, 14:33
سلام دوست عزیر قیمت بدون گارانتیش چنده؟ کجا دارن؟ ان طوری که دوستان گفتن قیمتش بالای ١٨٠٠ تا ٢٢٠٠ هست تا ببینیم کدام وارد کننده وارد می کند و چقدر روش می کشه ؟ خدا رحم کنه ! به نظر من همان msi GE620 بهتر قدرت و زیبایی داره از هر لحاظ برتر هست .

.princess
05-04-2011, 14:34

طبق ايسايت در حال حاضر ام اس اي از همه لپ تاپهاي گيمينگ تو رنج قيمت 1.5 ميليون تومن اوله! بايد منتظر ايسوس و لنوو بمونيم كه چيكار ميكنن اميدوارم هر چه زودتر سري اس ان به بازار تحريمي ايران برسه

amin_pwa
05-04-2011, 15:23
دستت درد نكنه دل زنده جان ممنون از لطفت فقط تو تاپيكم ادرس تاپيك شما رو دادم تا بچه ها بين اين سه تا مدل يكي رو انتخاب كنن ولي بين ام اس اي و يا لنوو الان شك دارم در حال حاضر دوستان اگه ممكنه نظر بدين ممنونتون ميشم مطمنا msi من هنوز کانفیگ لنوو را ندیدم همان طور که قبلا گفتم هنوز تو بازار جهانی نیومده اگر هم تو بازار جهانی بیاید معلوم نیست ایران کی بیاد اگر هم ایران بیاید معلوم نیست چقدر میشه ولی حدودا قیمتش باید قیمت جهانی که به دلار هست را به ریال تبدیل کنی و بعد به اضافه ٥ درصد مالیات واردات و بعد هم ٤٥٠ تا ... بسته به کرم وارد کننده قیمت نهایش میشه زیاد به حرف وارد کننده هاکه می گن اگر تو بازار جهانی باشه ماهم وارد می کنیم اعتبار نیست این حرف را می زنند تا شما صبر کنید تا شاید اگر وارد کردند از اینها بخرین . اگر می تونید ٥ یا ٦ ماه صبر کنید صبر کنبد چون حتما مدل های قوی تر هم می اید و اگر نه باید تا کمتر ٥ ماه دیگه بخری خوب معلوم هست دیگه فقط msi بخر و حال کن . ☺

amin_pwa
05-04-2011, 15:41
بسیار عالی . کانفیگ لنوو را دیدم جالب بود ولی یک نکته پنهان داشت و ان اینکه وقتی می گویید قیمتش از ٩٠٠ دلار شروع میشهکه حدود ١.٦ میلیون هست کانفیگش ضعیف ترین هست یعنی واسه٩٠٠ دلار به شما سی پیو i3 یا یه چیز تو این مایه ها و عارد کمتر می دهند و برای کافیگ قوی تر باید پول بیشتر بدید که پولش سر به فلک می زنه . به شخصه معتدقدم که همون msi بهترینه

delzende
05-04-2011, 16:44
بسیار عالی . کانفیگ لنوو را دیدم جالب بود ولی یک نکته پنهان داشت و ان اینکه وقتی می گویید قیمتش از ٩٠٠ دلار شروع میشهکه حدود ١.٦ میلیون هست کانفیگش ضعیف ترین هست یعنی واسه٩٠٠ دلار به شما سی پیو i3 یا یه چیز تو این مایه ها و عارد کمتر می دهند و برای کافیگ قوی تر باید پول بیشتر بدید که پولش سر به فلک می زنه . به شخصه معتدقدم که همون msi بهترینه

فکر نکنم این طور باشه چون با یه مقایسه کوچیک با مدل y560 که تو بازاره ایرانم موجوده میشه گفت که این طور نیست که میفرمایید.
قیمت y560 تو سایت رسمی لنوو باکانفیگ Intel® Core™ i7-740QM Processor به قیمت $1,449.00 به فروش میرسه.که توایرانم تو این رنج قیمته.
من فکر میکنم در حدود 1.500.000باشه.

اینم لینکش.

.princess
05-04-2011, 16:51
ممنون دل زنده جان پس رقيب احتمالي ام اس اي فعلا لنوو شد تا ببينيم كه قيمتش چند در مياد

persianmajid
05-04-2011, 16:54
بهتر asus n53sv البته new revision
حالتهای مودهاش فوق العاده است
من باهاش کارهای رندر خرکی مکس و راینو می کنم و خوبه
و بیشتر وقتها هم که کارهای معمولی و اینترنت است رو مود سرگرمی می گذارم تا 3.5 ساعت جواب می ده
باید بدونید برای کارهای گرافیکی سنگین چطور تنظیمش کنید
asus فوق العاده است
من چند سالی با vaio کار کردم ولی asus هم عالی است
مخصوصاً با این کانفیگ و قیمت ، خدا وکیلی با این قیمت بهترین ت وبازار است
البته full hd و blueray دارش حدود 1290 با گارانتی الماس و حتماً new revision
این هم لینک بررسی حرفه ای این لپ تاپ

فقط کیبوردش تو حد این لپ تاپ نیست که اگر تایپیست نباشید مشکلی ایجاد نمی کنه
طراحی بدنه الهام گرفته از طبیعت داره و زیباست
شاید بزرگترین مزیتش این است که وقتی شما کارهای معمولی دارید (مثل کارهای آفیس یا اینترنت گردی) رو مود سرگرمی یا آفیس می گذارید مصرف برق ، دما و صدای دستگاه فوق العاده کم خواهد شد که خیلی عالیه
مدل n53sn هم فکر نمی کنم با گارنتی خوب کمتر از 1400 گیر بیاد البته الان با گارانتی نیست و حدود 1500 می گن

.princess
05-04-2011, 17:06
بهتر asus n53sv البته new revision
حالتهای مودهاش فوق العاده است
من باهاش کارهای رندر خرکی مکس و راینو می کنم و خوبه
و بیشتر وقتها هم که کارهای معمولی و اینترنت است رو مود سرگرمی می گذارم تا 3.5 ساعت جواب می ده
باید بدونید برای کارهای گرافیکی سنگین چطور تنظیمش کنید
asus فوق العاده است
من چند سالی با vaio کار کردم ولی asus هم عالی است
مخصوصاً با این کانفیگ و قیمت ، خدا وکیلی با این قیمت بهترین ت وبازار است
البته full hd و blueray دارش حدود 1290 با گارانتی الماس و حتماً new revision
این هم لینک بررسی حرفه ای این لپ تاپ

فقط کیبوردش تو حد این لپ تاپ نیست که اگر تایپیست نباشید مشکلی ایجاد نمی کنه
طراحی بدنه الهام گرفته از طبیعت داره و زیباست
شاید بزرگترین مزیتش این است که وقتی شما کارهای معمولی دارید (مثل کارهای آفیس یا اینترنت گردی) رو مود سرگرمی یا آفیس می گذارید مصرف برق ، دما و صدای دستگاه فوق العاده کم خواهد شد که خیلی عالیه
مدل n53sn هم فکر نمی کنم با گارنتی خوب کمتر از 1400 گیر بیاد البته الان با گارانتی نیست و حدود 1500 می گن
ممنون كه تجربه شخصي تونو تو تاپيك قرار دادين فقط يه خواهشي داشتم ازتون اگه امكانش هست يه عكس از كارايي كارت گرافيك با برنامه GPU-Z بذاريد تا قدرت واقعي اين لپ تاپ مشخص بشه بازهم از اطلاعات خوبتون ممنونم ولي من به شخصه واسه لپتاپ دي وي دي رو بيشتر ميپسندم چون بلوري لپتاپ معمولا ضعيف طراحي شدن من اگه منتظر بمونم شايد اگه لنوو رو با قيمت خوب پيدا كردم ميخرم بعد اگه ايسوس قيمتش 1.5 باشه با گارانتي خوب ايسوس و در اخر ام اس اي ولي در حالتي كه منتظر نمونم بي شك بين ايسوس اس وي و ام اس اي 620 من ام اس اي رو انتخاب ميكنم

amin_pwa
05-04-2011, 17:09
قبل از هر چیزی مبارک باشه . یکم بیشتر در مورد کیبوردش توضیح می دهی ؟ لطفا . این که می گی کیبوردش مکشل داره یعنی شه ؟ سفت هست یا خلاصی داره یا فاصله کیبورد ها زیاد هست ؟ در ضمن باریک الله به شجاعتت چه شجاعتی داشتی بدون گارانتی خریدی .

m9780d
05-04-2011, 18:00
ريويوتون عالي بود امين جان پس3به 1به نفع ام اس اي! منم كاملا موافقم كه ام اس اي خيلي برند شناسي نيست و تو ايران مخصوصا كم لطفي شده اما واقعا تو لپ تاپهاي ديگه معركه بود در ضمن خدمت دوستمون m9780d عرض ميكنم بله ايسوس كمي سنگين تره اما ما با توجه به كانفيگش ميخوايم يه تصميم گيري بر مبناي خرد جمعي بگيريم كه از نظر هزينه مقرون به صرفه ترين و در عين حال كارا ترين سيستم رو انتخاب كنيم تا ايشالا يه 3 - 4 سالي بتونيم از اين لپتاپ استفاده كنيم
ولي كانفيگ لنوو رو دوستمون زحمت كشيده تو اين تاپيك گذاشته :

يه مقايسه با ام اس اي و لنوو اگه داشته باشيم نظرتون اون موقع چيه؟ صبر كنيم تا لنوو بياد يا همين ام اس اي گزينه خوبيه؟ ايا لپ تاپي با هزينه 1.5 ميليون كه كاراييش از لپ تاپهاي موجود بيشتر باشه سراغ داريد؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين

آرش هستم:31:
فرمایش شما متین
از نظر هزینه جفتشون تقریبا در یک رنج هستند حدود 1.400 اما خوب من با خوندن اون ریویو یکمی نظرم تغییر کرد اما:
ام اس آی کارای مبتکرانه ای برای کم کردن مصرف انرژی انجام داده بود برای مثال همون کلیدها و در ایسوس هم تغییر مد مصرف!!!!!
صداش رو باید شنید تا نظر قطعی بشه داد
رم ایسوس تا 16 گیگ قابل ارتقا است اما ام اس آِ رو نمیدونم!! دوستان لطف کنن بگن
از نظر گرافیک هم ایسوس 440 و ام اس آی 540 هست که خوب ام اس آی بالاتره اما ایسوس هم فکر نمیکنم کم بیاره جلوش مقدار واقعی شون یکیه ولی در رندر و کار باید دید!!
تاچ پد هم ایسوس رو نمیدونم ولی مولتی تاچ خیلی خوبه
ای ای دی اگه فول اچ دی باشه ایسوس که برابر خواهد بود با ام اس آی
ایسوس هم از usb3 بهره می بره راستی اون داستان یو اس بی برای شارژ وسایل از یو اس بی جالب بود
در کل میشه گفت ایسوس و ام اس آی در یک رنج هستند البته ام اس آِ به لطف 8 گیگ رم / گرافیک با یک ورژن قوی تر / نوآوری های جدیدتر یک مقدار جلوتر میوفته البته شاید اون مقدار خیلی محسوس نباشه
اما:
من شخصاً آدم مدگرا یا متعصب به برندی نیستم اما فکر میکنم وقتی در جمع یک لپ تاپ وایو رو باز کنید نسبت به همون آدم در همون جمع اما با لپ تاپ اپل اون برند باعث میشه ناخداگاه حس خاص بودن رو به بیننده القا کنه !!! همان طور که وقتی شما سوار یک پراید توربو و تقویت شده با 700 اسب بخار هستید:18: (مثاله دیگه محالش هم قشنگه) وقتی کنار یک مرسدس بنز 300 اسبی توقف میکنید کسی به شما توجه نمیکنه همه به مرسدس توجه میکنن چون مرسدس همیشه مرسدسه اما پراید حتی با اون قدرت نمیتونه اون بشه
منظورم از این همه پرحرفی خورد کردن یا بالا بردن برند خاصی نبود منظور کلی ام اینه: اگه انسانی هستید که اهل برند و مارک .. هستید و داشتن یک مارک نه چندان شناخته شده در ایران آزارتون میده ایسوس رو بردارید اما اگه از نظر شخصیتی فردی هستید که برند براتون مهم نیست ام اس آِ می تونه راضی نگهتون داره
در کل من جزو دسته اول هستم و ایسوس رو انتخاب میکنم:31:
================================================== ====

قبل از هر چیزی مبارک باشه . یکم بیشتر در مورد کیبوردش توضیح می دهی ؟ لطفا . این که می گی کیبوردش مکشل داره یعنی شه ؟ سفت هست یا خلاصی داره یا فاصله کیبورد ها زیاد هست ؟ در ضمن باریک الله به شجاعتت چه شجاعتی داشتی بدون گارانتی خریدی .

ببین دوست عزیز
هر چیز غیرعادی لزوما بد یا مزخرف نیست !!!
دوستان اشاره کردند شاید اگه کارتون جوری باشه که زیاد تایپ میکنید یکمی اذیت بشید !!!
مشکلش هم دو مورد هست:
1-شکل مستطیلی شکلش باعث میشه شما اشتباهی بخاطر فاصله کم ردیف ها کلید اشتباهی رو بزنید یا با هم بزنید
2- مثل اینکه خلاصی کلیدها بیشتره و گودتر هست البته این رو شنیدم
ولی در حالت عادی و... برای استفاده روزانه راضی کننده هست

.princess
05-04-2011, 18:28
آرش هستم:31:
فرمایش شما متین
از نظر هزینه جفتشون تقریبا در یک رنج هستند حدود 1.400 اما خوب من با خوندن اون ریویو یکمی نظرم تغییر کرد اما:
ام اس آی کارای مبتکرانه ای برای کم کردن مصرف انرژی انجام داده بود برای مثال همون کلیدها و در ایسوس هم تغییر مد مصرف!!!!!
صداش رو باید شنید تا نظر قطعی بشه داد
رم ایسوس تا 16 گیگ قابل ارتقا است اما ام اس آِ رو نمیدونم!! دوستان لطف کنن بگن
از نظر گرافیک هم ایسوس 440 و ام اس آی 540 هست که خوب ام اس آی بالاتره اما ایسوس هم فکر نمیکنم کم بیاره جلوش مقدار واقعی شون یکیه ولی در رندر و کار باید دید!!
تاچ پد هم ایسوس رو نمیدونم ولی مولتی تاچ خیلی خوبه
ای ای دی اگه فول اچ دی باشه ایسوس که برابر خواهد بود با ام اس آی
ایسوس هم از usb3 بهره می بره راستی اون داستان یو اس بی برای شارژ وسایل از یو اس بی جالب بود
در کل میشه گفت ایسوس و ام اس آی در یک رنج هستند البته ام اس آِ به لطف 8 گیگ رم / گرافیک با یک ورژن قوی تر / نوآوری های جدیدتر یک مقدار جلوتر میوفته البته شاید اون مقدار خیلی محسوس نباشه
اما:
من شخصاً آدم مدگرا یا متعصب به برندی نیستم اما فکر میکنم وقتی در جمع یک لپ تاپ وایو رو باز کنید نسبت به همون آدم در همون جمع اما با لپ تاپ اپل اون برند باعث میشه ناخداگاه حس خاص بودن رو به بیننده القا کنه !!! همان طور که وقتی شما سوار یک پراید توربو و تقویت شده با 700 اسب بخار هستید:18: (مثاله دیگه محالش هم قشنگه) وقتی کنار یک مرسدس بنز 300 اسبی توقف میکنید کسی به شما توجه نمیکنه همه به مرسدس توجه میکنن چون مرسدس همیشه مرسدسه اما پراید حتی با اون قدرت نمیتونه اون بشه
منظورم از این همه پرحرفی خورد کردن یا بالا بردن برند خاصی نبود منظور کلی ام اینه: اگه انسانی هستید که اهل برند و مارک .. هستید و داشتن یک مارک نه چندان شناخته شده در ایران آزارتون میده ایسوس رو بردارید اما اگه از نظر شخصیتی فردی هستید که برند براتون مهم نیست ام اس آِ می تونه راضی نگهتون داره
در کل من جزو دسته اول هستم و ایسوس رو انتخاب میکنم:31:

ممنون از نظرت آرش جان ولي كلا اگه ايسوس N53SN تو بازار ايران بياد بايد ديد كه قيمتش به كانفيگش ميارزه يا نه ولي اگه زير 1.5 ميليون باشه من خودم ايسوس رو ميخرم چون كارت گرافيكش بالاتره
يه سرچ كوچولو كردم درباره لنوو يكي گفته بود شايد به 1.8 ميليون تو بازار ايران تموم بشه كه خيلي ناراحت شدم البته تا اون موقعه هيچ چيزي معلوم نيست
به نظرتون اواسط ارديبهشت تا وسطاي خرداد لپتاپ ارزونتر ميشه؟

IIXFXII
05-04-2011, 19:01
دوستان عزیز سلام:
ببخشید من یهو پا برهنه پریدم وسط بحثتون میخوام در حالت کلی یه چیزی بگم گاها میبینیم که خیلی از برند ها کانفیگی یکسان دارن و البته با درصدی تفاوت قیمت من میخوام بدونم در یه همچین شرایطی بین برندها تنها چیزی که شاید بتونه انتخاب رو آسون تر بکنه کیفیت کار برند و گارانتیشه ..
حالا از گارانتی بگذریم میرسیم به کیفیت کار برند آیا سایتی هست که به روز باشه و بتونه لحظه به لحظه برند ها رو با هم مقایسه کلی بزنه و و در شرایط های مختلف امتیاز بده و رتبه بندی بکنه خلاصه بتونیم بهتر تشخیص بدیم و بر اساس کیفیت کار لب تاپ رو انتخاب کنیم ؟؟
منظورم از کیفیت کار بعنوان مثال کیفیت پوشش بدنه (اینکه مثلا ضد خش باشه و ...) یا کیفیت صفحه کلید و یا اپتیکال درایو و مسائلی از این قبیل...
ممنون میشم کمک کنید..

amin_pwa
05-04-2011, 19:06
برای من مارک مهم هست ولی اگر راننده پراید اهل حال باشه با کمی کارهای قشنگ با ماشینش می کنه تا همه به ماشینش نگاه کنند نه به بنزه .☺ البته مارک مهمه ولی قشنگی هم مهمه که msi قشنگه الباه من رو هیچ مارکی تعصب ندارم اولین بار که وارد بحث نوت بوک ها شدم قصد خرید hp را داشتم بعد که بیشتر در مورد کانفیگ ها دانستم امدم سراغ acer بعد دیدم ایسر خوب هست ولی زیبایی و امکانتش به پولش نمی ارزه امدم سراغ ایسوس دیدم ایسوس مشکل سیپیو داره و کیبوردش مکشل داره چون قبلش وایو داشتم . وایو هم می دانید که چه کیفیتی داره سالار هست . دیدم کیبورد ایسوس حال نمی دهد چون به کیبورد نرم یا انگشتی عادت دارم دیدم ibm بعذ نیست دقت کردم دیدم پولش ارزش کانفیگش را نداره امدم سراغ msi دیدم فعلانه سالاره از هر نظری خوب هست تا ببینم شاید بعدا با مدل های جدید تر نظرم عوض شود فعلانه از msi خوشم امده . ایسوس خوب بود اگر مشکل کیبورد و پردازنده نداشت . حاضر نیستم پول بدم جنس خراب بگیرم چه کاریه خودمان را تو چاه بندازیم .

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

دوستان عزیز سلام: ببخشید من یهو پا برهنه پریدم وسط بحثتون میخوام در حالت کلی یه چیزی بگم گاها میبینیم که خیلی از برند ها کانفیگی یکسان دارن و البته با درصدی تفاوت قیمت من میخوام بدونم در یه همچین شرایطی بین برندها تنها چیزی که شاید بتونه انتخاب رو آسون تر بکنه کیفیت کار برند و گارانتیشه .. حالا از گارانتی بگذریم میرسیم به کیفیت کار برند آیا سایتی هست که به روز باشه و بتونه لحظه به لحظه برند ها رو با هم مقایسه کلی بزنه و و در شرایط های مختلف امتیاز بده و رتبه بندی بکنه خلاصه بتونیم بهتر تشخیص بدیم و بر اساس کیفیت کار لب تاپ رو انتخاب کنیم ؟؟ منظورم از کیفیت کار بعنوان مثال کیفیت پوشش بدنه (اینکه مثلا ضد خش باشه و ...) یا کیفیت صفحه کلید و یا اپتیکال درایو و مسائلی از این قبیل... ممنون میشم کمک کنید.. برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید واسه هر لپ تاپی نمره زده حه بر حسب کیفیت ال سی دی و وزن و غیره هست امید وارم بدردت بخورد .

omidtaker
05-04-2011, 22:26
دوست عزیزم من با ام اس ای کار کردم این مدلی را که شما میگید با ایسوز هم همنطور اما را حتی که با ایسوس داشتم را با ام اس ای نداشتم ولی کیبورد ایسوز خیلی اشغاله خدایش .
در باره قیمت sn هم من یک جا پرسیدم توی اصفهان گفت حدود 1800 که مخم سوت کشید البته اینا این قیمت ها را میپرونن چون گارانتی نداره و قیمتش معلوم نیست
اما مطمئا باشید اگه با گارنتیش بیاد بالای 1600 نمیره کی میاد برای یه گرافیک 200 هزار سر بده الانه این قیمت میدن چون توی ایران نیست با گارنتیش که بیاد همون حدود 1500 میاد منم میگم صبر کنید تا مدل sn بیاد
با ایسوز که کار کردم خدایش روش هر برنامه ای که بگید بود به راحتی و سریع اومد بالا خیلی عالی باهاش بلک اوپس را هم بازی کردم که همچیش تقریبا تا ته بالا بود و راحت بازی کردم .
اما بریم سراغ
y570 lenovo
این لپ تاپی که من دیدم اگه پایین ترین مدلش که میاد از 900 دلار شروع بشه مدلی که حداقل مثل asus snباشه باید بالای 1800 باشه توی ایران

اگه به اینجا هم سر بزنید میبینید که توی بازی ها گرافیک 550 و555 تقریبا هیچ فرقی باهم ندارن پس به سرفه همون 53snهست

حالا شما هر چی که دوست دارید
در ضمن فرق صفحه نمایش ایسوز با ام اس ای خیلی زیاد نیست که به چشم بیاد

.princess
05-04-2011, 22:56
اقا اميد ممنون از اطلاعاتتون اگه امكانش هست يه عكس از كارايي كارت گرافيك با برنامه GPU-Z از هر دو لپتاپ بذاري واقعا ممنونت ميشم از نظر شكل يا ظاهر اصلا لپتاپ واسم مطرح نيست فقط كاراييش واسم مهمه چون كاراييشو نميشه عوض كرد ولي ميتوني كيبوردشو به صورت وايرلس بگيري راستي بابت لينك خوبت هم ممنون

amin_pwa
05-04-2011, 23:02
دوست عزیز از جوابت متشکر . این قسمت را که گفتی در هنگام کار کردن با msi به اندازه ایسوس راحت نبودی را متوجه نشدم ؟ می شود دلیلش را بفرمایید ؟

hesam.ah
05-04-2011, 23:47
سلام به همه...!
من دیروز msi GE620 رو خریدم...
تا اونجایی که من دیدم بلوری رو هیچ کدوم از دستگاه هاش نبود...
چندید نمایندگی رو زیر و رو کردم.
البته من چون 2 تا خریدم 1.41000 تومان خریدم.
در موردش باید بگم حرف نداره...
کیفیت led در حد سونی نباشه کمتر نیست!!!
دیزاین و شکل ظاهری بسیار دلنشین تر از asus هست
باتری به راحتی 3ساعت رو جواب میده
کیبرد بسیار عالی طراحی شده...
همه چیز عالی هست...من 100% اسوس رو به MSI ترجیح دادم البته برند و نوت بوک سلیقه ای هست...!
فقط الان چیزی که منو یکمی ازیت کرد این هست که بچه ها گفتن این نوت بوک بلوری داره ولی واسه من نداره و تو بازار هم من با بلوری این نت بوک رو ندیدم...
یک ریوویو تصویری هم از نوت بوک تهیه کردم که به زودی در سایت و یوتیوب قرار میدم...
اما پیشنهاد من به این دوستمون این هست که شما هرچه سریعتر این نوت بوک رو خریداری کن چون به زودی سری های جدید HP هم وارد بازار داره میشه تقریبا تو همین هفته قرار هست وارد بشه و اینجور که معلوم هست 100% این مدل MSI به علت برتری هاش نسبت به مدل های سندی بریدج قطعا گرون میشه!
بررتری ها از نظر من نسبت به اسوس!!!
8گیگ رم MSI که 2برابر رم asus هست
CPU بدون مشگل...چون ایرانی ها در امر کلاه برداری بسیار فعال و پر تلاش هستند...یک لیبل نیو ورژن براشون زیاد کاری نداره...و بنده احتمال میدم که سری های اسوس با این قیمت از همون مشگل دار ها هستند...چون سازگار ارقام مدل اصلاح شدرو الان وارد کرده 1.430000 تومان تو سایتش گزاشته...پس احتمال میره این نوت بوک هایی که الان داره ارزه میشه همون مشگل دار ها باشه...!
از طرفی هم 100% led این مدل MSI بدون شک اسوس رو میبلعه...!
طراحی این مدل MSI از سونی شاید کمتر باشه که از عقیده من نیست ولی شک نکنید که از اسوس بسیار سرتر هست...!
البته روی این مدل از MSI یک عدد موس و کیف گیمینگ هم ارائه میشه که اگر اون 2تا رو هم 50 تومان حساب کنید کم کم...باز هم نسبت به مدل اصلی اسوس برد کردید...
همچنین فراموش نکنید که تمامی قطعات و نوت بوک تایوانی هست و مثل دیگر برند ها چینی نیست...
از سویی دیگر هم MSI صاحب برخی تکنولوژِی های روز هست...پس قابل اعتماد هست...
نکته اخر هم بگم که دمای MSI بسیار پایین تر از asus هست و همچنین از سونی هم بسیار کمتر هست...تقریبا دمای دستگاه تو مایه های لنوو هست...
در کل فکر نمیکم با خرید این مدل از MSI کسی زرر بکنه...!
البته برای دوستانی که قصد خرید دارند بنده تو پست 13 این تاپیک بررسی های قبل از خریدم رو قرار دادم...میتونید مطالعه کنید...

ارزومند ارزوهاتونم...!

davood4547
06-04-2011, 02:33
سلام
آقا حسام مبارک باشد.
میشه بفرمایید از کجا خریدید؟
ممنون

stq
06-04-2011, 09:55
یه ریویو جالب دیدم که لینکش رو براتون میزارم فقط تو قسمت معایبش گفته که کیفیت ساختش خوب نیست و ...
میخواستم دوستان در این مورد راهنمایی کنن

و این مدل n53sn هم کیبوردش مثل همون sv هست؟

m9780d
06-04-2011, 10:34
ممنون از نظرت آرش جان ولي كلا اگه ايسوس N53SN تو بازار ايران بياد بايد ديد كه قيمتش به كانفيگش ميارزه يا نه ولي اگه زير 1.5 ميليون باشه من خودم ايسوس رو ميخرم چون كارت گرافيكش بالاتره
يه سرچ كوچولو كردم درباره لنوو يكي گفته بود شايد به 1.8 ميليون تو بازار ايران تموم بشه كه خيلي ناراحت شدم البته تا اون موقعه هيچ چيزي معلوم نيست
به نظرتون اواسط ارديبهشت تا وسطاي خرداد لپتاپ ارزونتر ميشه؟

سلام
والا نمی شه گفت کی ارزون میشه کی گرون چون با اومدن یک مدل جدید یا قطع تولید یک مدل قدیمی یا ...... قیمت محصولات یک برند بالا پایین بشه اینجا هم که ماشالله حساب کتاب تعطیل !!!
پرنسس جان از من میشنوی شک نکن و هی این دست اون دست نکن
از جوانب امر پیداست که msi620 لپتاپی هست که حرف برای گفتن زیاد داره و از همه نظر لپ تاپ قوی هست پس بیش از اندازه حساسیت به خرج نده!!
شما الان تو این رنج قیمت چندتا انتخاب دارید که خوب با توصیفات و همین طور تعلق خاطر شما ام اس آی رو انتخاب کردید بازار هم که حساب کتا نداره چون یکهو دیدید فردا این مدل نایاب شد !
فقط سعی کنید از محل مورد اعتماد خرید کنید مانند خود شرکت ماتریکس یا به قول حسام خان از زیر مجموعه هاشون بخرید تا تخفف هم شامل حالتون بشه:31:
در مورد قیمت sn هم عارضم که با اومدن sn معمولا تقاضا برای خرید sv زیاد میشه (البته در صورتی که گرون باشه و به 1600-1800 برسه) چون فقط کانفیگ وی جی ای تفاوت داره !!
پس توکل کنید به خدا و برید برای خرید:8:

یه ریویو جالب دیدم که لینکش رو براتون میزارم فقط تو قسمت معایبش گفته که کیفیت ساختش خوب نیست و ...

یه موردی هست که باید بگم:
گاهی اوقات سایت ها به برند خاصی علاقه یا تعصب دارند این هم میتونه از اون موارد باشه یا شاید هم حق با اونها باشه ولی دوستان خرید کردند و راضی بودند از جناب حسام خان جویا شوید:10:

.princess
06-04-2011, 11:18
پس تصويب شد MSI GE620
باز هم از همه دوستاني كه منو راهنمايي كردن و تو تاپيك شركت كردن ممنونم
امروز يا فردا حتما خريداري ميشه ايشالا يه ريويوي كامل ازش بهتون ميدم و مناسبترين جاي ممكنه كه از نظر قيمت منصف تر و داراي گارانتي معتبر ماتريكس باشه رو به همه دوستان اعلام ميكنم:46:

m9780d
06-04-2011, 11:54
پس تصويب شد MSI GE620
امروز يا فردا حتما خريداري ميشه ايشالا يه ريويوي كامل ازش بهتون ميدم و مناسبترين جاي ممكنه كه از نظر قيمت منصف تر و داراي گارانتي معتبر ماتريكس باشه رو به همه دوستان اعلام ميكنم:46:

آفرین بهترین کار رو میکنی
تو پی ام یا اصلا همین جا هم با چندنفر از دوستانی که خریداری کردند صحبت کنید و ببینید چه لوازمی (کیف گیمینگ و موس) همراه محصول باید باشه و همین طور حواسطون به کانفیگی که بهتون میدن و باقی قضایا باشه....
در ضمن این برای من ثابت شده هست که برای خرید حتما یک نفر رو همراه داشته باشید چون ممکنه یک موضوعی رو شما متوجه نشید ولی دوستتون متوجه بشه بلاخره خرد جمعی هست دیگه !!!
به امید خرید موفق و منتظر ریویوی کامل شما هستم:8:

hesam.ah
06-04-2011, 12:02
سلام
آقا حسام مبارک باشد.
میشه بفرمایید از کجا خریدید؟
ممنون

سلام
سعی کنید از پاساز ایران خرید کنید البته بنده خودم از پاساز پارسیان خرید کردم ولی در پاساز ایران به علت وجود حدودا 15 تا نمایندگی قیمت بهتر گیرت میاد...فقط هواستون باشه اولش به هیچکس تخفیفی نمیدن چون فکر میکنن بازرس هستید...5هزار تومانی هارو که ببینن خودشو راه میان...!:31:

از زمانی که من یادم میاد این سایت همه برند هارو بد میدونه و فقط برند سونی رو خوب ...هرچی ریوویو من از این سایت دیدم اخرش به همین نتیجه رسیدم...!

سلام
والا نمی شه گفت کی ارزون میشه کی گرون چون با اومدن یک مدل جدید یا قطع تولید یک مدل قدیمی یا ...... قیمت محصولات یک برند بالا پایین بشه اینجا هم که ماشالله حساب کتاب تعطیل !!!
پرنسس جان از من میشنوی شک نکن و هی این دست اون دست نکن
از جوانب امر پیداست که msi620 لپتاپی هست که حرف برای گفتن زیاد داره و از همه نظر لپ تاپ قوی هست پس بیش از اندازه حساسیت به خرج نده!!
شما الان تو این رنج قیمت چندتا انتخاب دارید که خوب با توصیفات و همین طور تعلق خاطر شما ام اس آی رو انتخاب کردید بازار هم که حساب کتا نداره چون یکهو دیدید فردا این مدل نایاب شد !
فقط سعی کنید از محل مورد اعتماد خرید کنید مانند خود شرکت ماتریکس یا به قول حسام خان از زیر مجموعه هاشون بخرید تا تخفف هم شامل حالتون بشه:31:
در مورد قیمت sn هم عارضم که با اومدن sn معمولا تقاضا برای خرید sv زیاد میشه (البته در صورتی که گرون باشه و به 1600-1800 برسه) چون فقط کانفیگ وی جی ای تفاوت داره !!
پس توکل کنید به خدا و برید برای خرید:8:

یه موردی هست که باید بگم:
گاهی اوقات سایت ها به برند خاصی علاقه یا تعصب دارند این هم میتونه از اون موارد باشه یا شاید هم حق با اونها باشه ولی دوستان خرید کردند و راضی بودند از جناب حسام خان جویا شوید:10:

بنده خودم چون با دیزاین نوت بوک خیلی حال میکنم از دیزاین سری جدید اسوس خوشم نیومد...البته من قصد خورد کردن برند اسوس رو ندارم چون یک برند بسیار عالی هست...ولی از بعزی از نظرات هنوز مشگل داره....متاسفانه همیشه تکنولوزی رو جلوتر از همه برند ها داره ولی به کیفیت تکنولوزی کاری نداره و به فکر فروشش هست...نمونش هم همین cpu های سندی بریدجش هست!
شاد پیروز باتشید

hesam.ah
06-04-2011, 12:12
پیرو سوالات یکی از دوستان؟؟؟

سلام حسام جان مثل اینکه نوت بوک msi ge620 گرفتی . قبل از هر چیز مبارک باشه . ان شالله فنش برات بچرخه . :10:
می خواستم بیشتر در موردش صحبت کنی ! :20:

1- جنس بدنش چه جوریه نرم یا سفت زیاد نیست ؟ من شنیدم مثل نوت بوک های ارزان قیمت دست می زنی صداش در می اید مثل مواد کهنه ؟

2 - فنش چه جوریه صداش خیلی هست صداش گوش را اذیت میکنه از بابت زیاد بودن صدا ؟ اگر توانستس در شب صداش را ضبط کن تا ما هم بشنویم .

3- کیفیت مانیتورش چه جوریه ؟

4 - تغییر از کارت گراقیک انبورد به انویدیا دستیه یا اتومات ؟
عزیزم کیفیت بدنه تقریبا تو مایه های تیتانیوم هست بسیار دلنشین...
ما که هرچی فشار میدیم صدایی نمیشنویم...فکر بد نکنیدا!!!:46:
صدای فن تو حالت high شاید به گوش برسه اونم اگر دقت کنید...من تمام اینهارو تو چند تا پست بالاتر توضیح دادم!
کیفیت مانیتور هم از سونی بیشتر نیاشه کمتر نیست...موفق باشید
سوییچ کردن گرافیک گرافیک اتوماتیک هست و بسته به نوع کار شما نوت بوک به صورت هوشمند تشخیص میده که از کدوم گرافیک استفاده بشه!

amin_pwa
06-04-2011, 12:16
دمت گرم . متشکر !

stq
06-04-2011, 12:16
پس تصويب شد MSI GE620
جناب princess شما که خریدت قطعی شده:10: فکر میکنید این لب تاپ با تا کی میتونه دووم داشته باشه؟
از لحاظ کانفیگ قطعات
استحکام بدنه
کیبورد
باتری

amin_pwa
06-04-2011, 12:45
جناب princess شما که خریدت قطعی شده فکر میکنید این لب تاپ با تا کی میتونه دووم داشته باشه؟ از لحاظ کانفیگ قطعات استحکام بدنه کیبورد باتری این سوال مثل اینکه بپرسی قیامت کی میشه ؟ الله علم ! ☺ از شوخی بگذریم ٢ سال دیگه این کانفیگ واسه بازی بدرد نمی خوره . نمیشه باهاش بازی ها را فول بازی کرد ولی واسه دیدن فیلم و اینترنت و کارهای دانشجویی تا ١٠٠ سال دیگه هم دوام داره البته از نظر کانفیگش . از نظر کیفیتش الله علم بسته شرایط نگهداری و کیفیت قطعات فرق دارد ..

.princess
06-04-2011, 13:05
جناب princess شما که خریدت قطعی شده:10: فکر میکنید این لب تاپ با تا کی میتونه دووم داشته باشه؟
از لحاظ کانفیگ قطعات
استحکام بدنه
کیبورد
باتری

من بيشتر لپتاپ رو واسه كارم ميخوام كارم توريه كه نرم افزارهايي مثل ساليد ورك يا كاتيا و اتوكد رو بتونم روون اجرا كنم ولي بازي و چيزايي از اين دست اگه لپتاپ ميخواين بگيرين به نظرم يه كنسول PS3 رو بگيرين و خيال خودتونو راحت كنين البته بازي رو ميشه روي اين لپتاپ اجرا كرد ولي از اونجاييكه زياد اهل بازي نيستم و كارهام هم ديدن فيلمهاي زبان اصلي و برنامه هاي افيس و طراحيه به نظرم اين لپتاپ تا قيام حضرت مهدي واسم كار ميكنه!!!:20:(شوخي كردم!)
ولي از نظر كاراييش كه فكر ميكنم استاندارد ميليتاري امريكا رو داره كه طبق خود سايتش در بدترين شرايط يه 5 سالي كار ميكنه كانفيگش هم خيلي عاليه تا 3 -4 سال راحت نرم افزارها رو ساپورت ميكنه ميمونه باتريش كه فكر ميكنم تا 7-8 سالي باتريش رو بتونيم پيدا كنيم كيبوردش هم خيلي بهتر از ايسوس ان 53 هستش و از لحاظ كيفيت صفحه و ال اي دي همپاي وايو هست
اميدوارم موفق باشي دوست عزيز

shitan
06-04-2011, 15:09
سلام به همه...!
چندید نمایندگی رو زیر و رو کردم.
البته من چون 2 تا خریدم 1.41000 تومان خریدم.
همه چیز عالی هست...من 100% اسوس رو به MSI ترجیح دادم البته برند و نوت بوک سلیقه ای هست...!
فقط الان چیزی که منو یکمی ازیت کرد این هست که بچه ها گفتن این نوت بوک بلوری داره ولی واسه من نداره و تو بازار هم من با بلوری این نت بوک رو ندیدم...
یک ریوویو تصویری هم از نوت بوک تهیه کردم که به زودی در سایت و یوتیوب قرار میدم...
اما پیشنهاد من به این دوستمون این هست که شما هرچه سریعتر این نوت بوک رو خریداری کن چون به زودی سری های جدید HP هم وارد بازار داره میشه تقریبا تو همین هفته قرار هست وارد بشه و اینجور که معلوم هست 100% این مدل MSI به علت برتری هاش نسبت به مدل های سندی بریدج قطعا گرون میشه!
CPU بدون مشگل...چون ایرانی ها در امر کلاه برداری بسیار فعال و پر تلاش هستند...یک لیبل نیو ورژن براشون زیاد کاری نداره...و بنده احتمال میدم که سری های اسوس با این قیمت از همون مشگل دار ها هستند...چون سازگار ارقام مدل اصلاح شدرو الان وارد کرده 1.430000 تومان تو سایتش گزاشته...پس احتمال میره این نوت بوک هایی که الان داره ارزه میشه همون مشگل دار ها باشه...!
طراحی این مدل MSI از سونی شاید کمتر باشه که از عقیده من نیست ولی شک نکنید که از اسوس بسیار سرتر هست...!
البته روی این مدل از MSI یک عدد موس و کیف گیمینگ هم ارائه میشه که اگر اون 2تا رو هم 50 تومان حساب کنید کم کم...باز هم نسبت به مدل اصلی اسوس برد کردید...
همچنین فراموش نکنید که تمامی قطعات و نوت بوک تایوانی هست و مثل دیگر برند ها چینی نیست...
نکته اخر هم بگم که دمای MSI بسیار پایین تر از asus هست و همچنین از سونی هم بسیار کمتر هست...تقریبا دمای دستگاه تو مایه های لنوو هست...
البته برای دوستانی که قصد خرید دارند بنده تو پست 13 این تاپیک بررسی های قبل از خریدم رو قرار دادم...میتونید مطالعه کنید...

ارزومند ارزوهاتونم...!

مبارک باشه
شما اگه می تونی یه تست با برنامه PCMark Vantage score بگیرند و اینجا بزارند.

m9780d
06-04-2011, 16:44
حسام خان یه لطفی بکن لطفاً:
قیمت تعیین شده از طرف فروشنده چند بود و شما چند گرفتید؟؟؟ کلا چقدر تخفیف گرفتی؟؟؟

amin_g_p
06-04-2011, 19:23
سلام به همه...!
.
.
.

حسام جان اگر ممکنه با نرم افزار cpu-z مشخصات cpu و mainboard را ببین یه عکس هم برای ما بگذار.
از مشخصات دیگه هم گذاشتی که چه بهتر.

نرم افزارش هم از اینجا می تونی دانلود کنی:

با تشکر:11:

stq
06-04-2011, 19:58
من بيشتر لپتاپ رو واسه كارم ميخوام كارم توريه كه نرم افزارهايي مثل ساليد ورك يا كاتيا و اتوكد رو بتونم روون اجرا كنم ولي بازي و چيزايي از اين دست اگه لپتاپ ميخواين بگيرين به نظرم يه كنسول PS3 رو بگيرين و خيال خودتونو راحت كنين البته بازي رو ميشه روي اين لپتاپ اجرا كرد ولي از اونجاييكه زياد اهل بازي نيستم و كارهام هم ديدن فيلمهاي زبان اصلي و برنامه هاي افيس و طراحيه به نظرم اين لپتاپ تا قيام حضرت مهدي واسم كار ميكنه!!!:20:(شوخي كردم!)
ولي از نظر كاراييش كه فكر ميكنم استاندارد ميليتاري امريكا رو داره كه طبق خود سايتش در بدترين شرايط يه 5 سالي كار ميكنه كانفيگش هم خيلي عاليه تا 3 -4 سال راحت نرم افزارها رو ساپورت ميكنه ميمونه باتريش كه فكر ميكنم تا 7-8 سالي باتريش رو بتونيم پيدا كنيم كيبوردش هم خيلي بهتر از ايسوس ان 53 هستش و از لحاظ كيفيت صفحه و ال اي دي همپاي وايو هست
اميدوارم موفق باشي دوست عزيز
همچنین دوست عزیز:10:
و ممنون از راهنمایی تون من هم با این شرایط یه دونه MSI GE620 میگیرم:27:

hpt1988
07-04-2011, 00:49
والا چی بگم؟؟؟؟
من که یکی از دوستام MSI داشت میگفت افتضاحه؛ البته نه این مدل.ولی گفت بعد از 2 ماه فنش سوخته.
من که به شخصه به گارانتی ایسوس اعتقاد دارم و کیفیتش هم خداییش معرکه است.
من میگم ایسوس بهتره چون کانفیگ به هر حال 6 ماه دیگه پایینه ولی حداقل میخواهید 3 سال از لپتاپتون استفاده کنید که در این صورت بحث کیفیت مطرح میشه.
البته من نظر مثبت یا منفی راجه به MSI ندارم ولی ایسوس با این قیمت و این کانفیگ واقعاً محشره فقط یک کم سنگینه

hesam.ah
07-04-2011, 02:32
مبارک باشه
شما اگه می تونی یه تست با برنامه PCMark Vantage score بگیرند و اینجا بزارند.

سلام
خیلی ممنون...
اوکی مشگلی نیست فقط این تست ها میمونه واسه فردا یا پس فردا چون اومدم شمال خوش گزرونی و اینترنت درست حسابی ندارم الان با خط موبایل وصل میشم و فوق العاده ضعیف هست امکان اپلود و دانلود رو ندارم...!

حسام خان یه لطفی بکن لطفاً:
قیمت تعیین شده از طرف فروشنده چند بود و شما چند گرفتید؟؟؟ کلا چقدر تخفیف گرفتی؟؟؟

قیمت که از 1.440.000 تومان نمایندگی کمتر نمیده...
خیالتون راهت!
ولی بگردی تا 1420000 هم میشه پیدا کرد...البته من خودم رفتم تو کار نوت بوک و تا 1.410000 تومان برای بچه برادرم دیروز خریدمش...
هر کی خواست میتونم براش جور کنم...

حسام جان اگر ممکنه با نرم افزار cpu-z مشخصات cpu و mainboard را ببین یه عکس هم برای ما بگذار.
از مشخصات دیگه هم گذاشتی که چه بهتر.

نرم افزارش هم از اینجا می تونی دانلود کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر:11:

سلام
اوکی مشگلی نیست فقط این تست ها میمونه واسه فردا یا پس فردا چون اومدم شمال خوش گزرونی و اینترنت درست حسابی ندارم الان با خط موبایل وصل میشم و فوق العاده ضعیف هست امکان اپلود و دانلود رو ندارم...!

والا چی بگم؟؟؟؟
من که یکی از دوستام MSI داشت میگفت افتضاحه؛ البته نه این مدل.ولی گفت بعد از 2 ماه فنش سوخته.
من که به شخصه به گارانتی ایسوس اعتقاد دارم و کیفیتش هم خداییش معرکه است.
من میگم ایسوس بهتره چون کانفیگ به هر حال 6 ماه دیگه پایینه ولی حداقل میخواهید 3 سال از لپتاپتون استفاده کنید که در این صورت بحث کیفیت مطرح میشه.
البته من نظر مثبت یا منفی راجه به MSI ندارم ولی ایسوس با این قیمت و این کانفیگ واقعاً محشره فقط یک کم سنگینه
دوست من اکثر فن های جدید اتمی قابلیت مکندگی دارند و این امر باعث میشه گاهی اوقات از روی نا اگاهی به شما و سیستم شما ضرر بزنه...

برای مثال همینGE620 اصلا روی فرش نزارید یا اگر میزارید با پایه یا کولر های خونک کننده بزارید که تماس مستقیم با فرش نداشته باشند...در غیر اینصورت فن نوت بوک مثل جارو برقی پرز های فرشتون رو جمع میکنه...موفق باشید

davood4547
07-04-2011, 02:50
سلام
حسام جان کیفیت کیف ان چطور است؟
مارک خود msi است ؟ یا از همین معمولی ها ست؟

.princess
07-04-2011, 13:23
درود
امروز لپتاپ ام اس اي رو خريدم با مبلغ 1435!! فقط 10 تومن تخفيف داد !! ولي مواظب باشيد كه ماله تايوان باشه البته اينو بگم رفتم پاساژ پارسيان اونجا جنساش بهتره... من از مغازه بانك لپتاپ كه تو پاساژه خريدمش الان يه عكس از گرافيكش ميزارم :11: فقط يه چيزه ديگه با گارانتي 400 روزه ماتريكس و با كيف و موس بخريد من كه الان دارم باهاش كار ميكنم و اين مطالب رو با همين لپتاپ دارم مينويسم پيشنهاد من ام اس اي هست تو اين تاپيك خيلي منو داشت گمراه ميكرد كه اس ان بخرم

الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش:10:
ايشالا بزودي بتونم يه ريويو كامل ازش بزارم

amin_pwa
07-04-2011, 13:37
ما ریوو می خواهیم یالا . تبریک می گم انشالله فنش برات بچرخه . هرجا که ریوو گذاشتی خبرمان کن . دمت گرم . اگر توانستی از صفحش عکس بگیر تا ببینم کیفیتش چه جوریه و حتی اگر توانستی فیلمی ازش بگیر در حال بازی یا روشن بودن تادببینم صدای فن و هاردش چه جوریه بهتر فیلم ها را شب بگیری که همه جا ارومه تو چقدر خوشبختی ☺. بازم تبریک می گم .

.princess
07-04-2011, 14:16
ما ریوو می خواهیم یالا . تبریک می گم انشالله فنش برات بچرخه . هرجا که ریوو گذاشتی خبرمان کن . دمت گرم . اگر توانستی از صفحش عکس بگیر تا ببینم کیفیتش چه جوریه و حتی اگر توانستی فیلمی ازش بگیر در حال بازی یا روشن بودن تادببینم صدای فن و هاردش چه جوریه بهتر فیلم ها را شب بگیری که همه جا ارومه تو چقدر خوشبختی ☺. بازم تبریک می گم .

مرسي امين جان:11:چشم حتما:46: ولي من كه ازش راضي ام من خودم پي سيم كارت گرافيكش 5670 هستش اين لپتاپ در حد همون كيفيت داره ولي بازهم منتظر ميمونم تا ايسوس اس ان بياد تا ببينيم كه چيكار ميكنه از نظر هارد هم 750 گيگ هست با دور 5400 وسي پيوش هم به نظرم اگه معادل بگيريم تو يه سيستم پي سي، بالاتر از amd phenom x6 1075 باشه الان داريم يه مقايسه با دل XPs ميكنيم كه خيلي از دل سرتره از نظر صفحه ال سي دي هست اما فول اچ دي نيست با اين وجود از دل خيلي خيلي بهتره بسيار خنكه تا حالا كه با ساليد ورك دارم با هاش رندر ميكنم خيلي سريع جواب داده و اصلا صفحه كيبوردش داغ نيست ( مثل مدل ايسوس يا همين دل) كلا لپتاپ خيلي خوبي هست اگه بخوام منصفانه بهش نمره بدم از 10 9.5 ميدم اون .5 هم به خاطر اينكه هاردش 7200 نيست:41: راستي هيچكدوم از اين لپتاپها بلوري نداره اما واسه من اين ايتم زياد مهم نيست بعدا ميشه اكسترنالشو خريد ايشالا درباره صفحه ال سي ديش و دوربينش تا شب يه ريويو ميدم:8:

davood4547
07-04-2011, 14:24
درود
امروز لپتاپ ام اس اي رو خريدم با مبلغ 1435!! فقط 10 تومن تخفيف داد !! ولي مواظب باشيد كه ماله تايوان باشه البته اينو بگم رفتم پاساژ پارسيان اونجا جنساش بهتره... من از مغازه بانك لپتاپ كه تو پاساژه خريدمش الان يه عكس از گرافيكش ميزارم :11: فقط يه چيزه ديگه با گارانتي 400 روزه ماتريكس و با كيف و موس بخريد من كه الان دارم باهاش كار ميكنم و اين مطالب رو با همين لپتاپ دارم مينويسم پيشنهاد من ام اس اي هست تو اين تاپيك خيلي منو داشت گمراه ميكرد كه اس ان بخرم

الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش:10:

سلام
مبارک باشه . انشا ا... چیز خوبی از اب در بیاید. من هم اگر خدا بخواهد میخواهم یکی بخرم.
ببخشید از کجا میشه فهمید که تایوانی است یا نه ؟
کیف آن چه شکلی است ؟ میشه لطفا یک عکس از اون بگذارید؟
ممنون

hesam.ah
07-04-2011, 14:31
سلام
حسام جان کیفیت کیف ان چطور است؟
مارک خود msi است ؟ یا از همین معمولی ها ست؟

سلام
عزیزم کیف نیست...
کوله هست...
کوله واسه خود MSI هست و از اونطرف اومده...در واقع اگر دقت کنید این کوله ها همراه با لپتاپ در یک بسته بندی هستند که دورش هم یک چسب 5 سانتی با مارک خود MSI خورده ولی برای این که گارانتی لیبل بزنه رو نوت بوک دربشون رو باز میکنه و دوباره بسته بندی میکنه...

درود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش

مبارک باشه داداش...
خوشهالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی!!!:10:

amin_g_p
07-04-2011, 17:46
درود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش:10:

مبارکت باشه اگه ممکنه با نرم افزار cpu-z اطلاعاتش را ببین و عکس از صفحات cpu و mainboard بگذارید.

دانلود نرم افزار:

با تشکر:11:

delzende
07-04-2011, 22:50
درود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش:10:

مبارکه پرنسس نازنین.:8:

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

من که هنوز منتظرم این y570 بیاد بخرمش.

stq
08-04-2011, 09:04
مبارکه پرنسس نازنین.:8:

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

من که هنوز منتظرم این y570 بیاد بخرمش.

این y570 صفحه کلید عددی هم داره چون من میخاهم بیشتر کد نویسی کنم و کارم هم بیشتر با صفحه کلید هست به خاطر همین
برام مهمه

delzende
08-04-2011, 10:28
این y570 صفحه کلید عددی هم داره چون من میخاهم بیشتر کد نویسی کنم و کارم هم بیشتر با صفحه کلید هست به خاطر همین
برام مهمه

بله داره البته من از ویدیویی که تو یو توب بود فهمیدم .:20:

مربوط به نمایشگاه CES هستش

اینم لینکش :

.princess
08-04-2011, 10:56
سلام بچه ها امروز ميخوام يه عكس از كارايي گرافيك با نرم افزار GPU-Z واستون بذارم اميدوارم كه منو ببخشيد چون ديشب جايي رفتم و نتونستم عكس رو اپلود كنم اما امروز اين تست رو گرفتم

C://my documents/540msi.gif

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

چرا عكسم اپلود نميشه؟؟؟:41:

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

كسي ميتونه كمك كنه؟؟؟

.princess
08-04-2011, 11:37
به هر حال من اين اطلاعات رو براتون مينويسم تحليلش با خودتون اما به نظرم با لپتاپ پسر داييم كه دل هستش مقايسه كردم گرافيكش خيلي قويتر از گرافيك دل هست با وجود اينكه دل گرافيكش 2 گيگ رم داره و 435 جي فورس هست اما جلوش كم اورده حسابي!!:8: اينم مشخصات گرافيك ام اس اي(ولي فكر كنم گرافيك پي سيم يه نموره بالاتر از اين باشه 5670 HD (:13:ATI :
name:NVIDIA GeForce GT 540M
Shaders:96 Unified
Pixel Fillrate:10.8 GPixel/s
Memory Type:DDR3
Bus Width:128 Bit
Memory Size:1024 MB
Bandwidth:28.8 GB/s
GPU Clock: 672 MHz
Memory: 900 MHz
Shader: 1344 MHz
Computing: open CL and PhysX

.princess
08-04-2011, 11:42
راستي دل زنده جان عزيز اگه لنوو رو تو بازار ديدي حتما به ما اطلاع بده من اگه يه لپتاپ ديگه ديدم كه از اين ام اس اي بهتر باشه اينو ميدم به پسر داييم اون يكي رو ميخرم چون پسر داييم عاشق لپتاپ من شده:10::40:

amin_g_p
08-04-2011, 12:26
سلام بچه ها امروز ميخوام يه عكس از كارايي گرافيك با نرم افزار GPU-Z واستون بذارم اميدوارم كه منو ببخشيد چون ديشب جايي رفتم و نتونستم عكس رو اپلود كنم اما امروز اين تست رو گرفتم

C://my documents/540msi.gif

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

چرا عكسم اپلود نميشه؟؟؟:41:

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

كسي ميتونه كمك كنه؟؟؟

از این سایت استفاده کن:

delzende
08-04-2011, 23:14
راستي دل زنده جان عزيز اگه لنوو رو تو بازار ديدي حتما به ما اطلاع بده من اگه يه لپتاپ ديگه ديدم كه از اين ام اس اي بهتر باشه اينو ميدم به پسر داييم اون يكي رو ميخرم چون پسر داييم عاشق لپتاپ من شده:10::40:
رو چشم پرنسس نازنین:20:
ما که همچنان در انتظاریم تا ظهور کنه این y570.:27:

m9780d
09-04-2011, 07:50
سلام
پس بلاخره خریدی !! مبارک باشه ...شیرینیش کو ؟؟؟؟
ما همچنان منتظر یک ریویوو مصور هستیم:31:

AGAHIPARS
09-04-2011, 15:21
کسی میدونه دو مدل GE620 و GR620 از لپ تاپ های msi چه فرقی با هم دارند؟:11:

farhad5800
09-04-2011, 21:03
سلام امرور رفتم asus n53 sv بخرم شوکه شدم قیمتش نسبت به یک روز کاری 70000گرون شده قیمتش شده 1370:18:

hhrt
09-04-2011, 22:03
سلام بروبچز عزیز
بابا ما منتظریما.تستهای مختلف از کارت کرافیک و سی پی یوش بزارید.من عزمم جزمه که بخرم سریع لطفا.عکسم ازش بزارید

.princess
09-04-2011, 22:14

.princess
09-04-2011, 22:19
سلام بچه ها ببخشيد دير كردم انقدر دانشگاه و كارام زياده كه وقت نكردم معذرت ميخوام اما عكس بالا رو گذاشتم با نرم افزار جي پي يو زد گرفتم واقعا محشره حتي از دل هم قويتر بود اينم فايل دل
XPs l501
البته به نظرم يكي از قويترين لپتاپهاي دل هست كه با پسر داييم مقايسه كرديم كه برتري با ام اس اي بود لازم به ذكر هست كه گرافيك دل 2 گيگ بود اما ام اس اي 1 گيگ هست

.princess
09-04-2011, 22:33
در مجموع من به شخصه با اين لپتاپ خيلي راحتم و اصلا ازش لگ نديدم مخصوصا تو برنامه هاي گرافيكي مثل ساليد ورك اما تنها بديش اينه كه صفحه اش ال سي دي هستش و فول اچ دي هم نيست ولي شفافيت دل رو زير سوال ميبره هرچند دل شفافيت نداره!!:31:
صداي خوب و قويي داره اما تا حال بازي روش نصب نكردم لپتاپ كاملا خنك و كم صداست حتي تو حالت رندر كردن و صد البته سندي بريج به 740 كور اي 7 ميارزه چون تو رندر 45 دقيقه زودتر از دل كار رندر رو انجام داد !!و زياد دماش گرم نبود 41 درجه ولي دل خيلي داغ كرد 56 درجه! من به خاطر صفحه ال سي ديش و كندي هاردش بهش از 10 ميدم 8.5 كلا نمره قبولي رو ميگيره:20:

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

دوستان من با موبايلم ON شدم چون دسترسي به نت نداشتم و واسم خيلي دسوار بود فايلاي ديگه تست رو اپلود كنم ولي به هر صورت ايشالا اخر هفته حتما ريويوي كاملي از اين لپتاپ ميدم چون اين هفته هم كارام مونده هم دانشگاهم پروژه امو بايد تحويل بدم هروقت كه تونستم بهتون ريويوي كامل رو ميدم بازهم معذرت ميخوام بابت گرفتاريم تو اين هفته كه خيلي سرم شلوغه
موفق باشيد دوستان :46:

delzende
09-04-2011, 22:35
در مجموع من به شخصه با اين لپتاپ خيلي راحتم و اصلا ازش لگ نديدم مخصوصا تو برنامه هاي گرافيكي مثل ساليد ورك اما تنها بديش اينه كه صفحه اش ال سي دي هستش و فول اچ دي هم نيست ولي شفافيت دل رو زير سوال ميبره هرچند دل شفافيت نداره!!:31:
صداي خوب و قويي داره اما تا حال بازي روش نصب نكردم لپتاپ كاملا خنك و كم صداست حتي تو حالت رندر كردن و صد البته سندي بريج به 740 كور اي 7 ميارزه چون تو رندر 45 دقيقه زودتر از دل كار رندر رو انجام داد !!و زياد دماش گرم نبود 41 درجه ولي دل خيلي داغ كرد 56 درجه! من به خاطر صفحه ال سي ديش و كندي هاردش بهش از 10 ميدم 8.5 كلا نمره قبولي رو ميگيره:20:

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

دوستان من با موبايلم ON شدم چون دسترسي به نت نداشتم و واسم خيلي دسوار بود فايلاي ديگه تست رو اپلود كنم ولي به هر صورت ايشالا اخر هفته حتما ريويوي كاملي از اين لپتاپ ميدم چون اين هفته هم كارام مونده هم دانشگاهم پروژه امو بايد تحويل بدم هروقت كه تونستم بهتون ريويوي كامل رو ميدم بازهم معذرت ميخوام بابت گرفتاريم تو اين هفته كه خيلي سرم شلوغه

آفرین آفرین :10::40:

:31::46:

kasi58
10-04-2011, 08:22
سلام
قیمت جهانی‌ که میگین قیمت کدوم کشور‌ها است..؟
این قیمت‌ها بدون مالیات هستند..?
چون مثلا تورنتو کانادا ۱۳% مالیات داره...

بنظر شما بهتره لپ‌تاپ را از آمریکا یا کانادا آورد یا از اینجا خرید،..؟چون برادرم چند وقت دیگه میاد از آمریکا می‌خواستم بگم بیاره یا نه..

hamed_yakoza
15-04-2011, 19:48
سلام من چند روزي است GE620 خريدم لپ تاپ خوبيه رديفه فقط مشكلش سوئيچ كردن گرافيكه كه اتوماتيكه من هر كاري كردم نتونستم PES2011 را رو گرفيك GT540 را اندازي كنم و رزوليشن آخر بازي كنم

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

يك نقد از GE620 اينه كه پورتهاي USB و HDMI برعكس نصب شده اينم زياد مهم نيست

faramarz_fireboy20
16-04-2011, 22:59
همه ی برند های لبتاپ جای خود ولی خداییش به Asus نمیرسن
من خودم منتظرم سری جدید n53sv برسه ،بگیرم
(شیطونه میگه برم همین مدل هایی که تو بازار هست رو بگیرم )

m.a7200
17-04-2011, 14:23
سلام من لپ تاپ مدل asus n53sv دارم مشکلش دمای بسیار زیاد cpu در لود کامل با باتری 88 درجه در حالت وصل به شارژ 98 درجه!
در حالت عادی 46 درجه البته تمام موارد در حالت high performance می باشد

حالا برنامه ای هست که بتونم سرعت فن رو زیاد کنم؟
speed fan نشد از بایوس هم نشد

faramarz_fireboy20
18-04-2011, 21:34
سلام من لپ تاپ مدل asus n53sv دارم مشکلش دمای بسیار زیاد cpu در لود کامل با باتری 88 درجه در حالت وصل به شارژ 98 درجه!
در حالت عادی 46 درجه البته تمام موارد در حالت high performance می باشد

حالا برنامه ای هست که بتونم سرعت فن رو زیاد کنم؟
speed fan نشد از بایوس هم نشد

سلام دوست عزیز
مبارکت باشه(شک نکن که انتخاب درستی کردی):10:
به نظر من سرعت فن رو زیاد نکن:13:
از یه کول پدی که برق جدا داره استفاره کن(یا بساز. ترجیحا با یک فن 12):thumbsup:

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

دوست عزیز ما همچنان منتظر ارسال عکس های شما هستیم

hpt1988
19-04-2011, 13:19
و اما خبر بعدی این که msi GE620 رو هم داشت.
وزن کمش خیلی نظرم رو جلب کرد و خود فروشنده هم خیلی از msi تعریف میکرد ( البته هیچ بقالی هم که نمیگه ماستم ترشه ).
من در کل با توجه به وزن کم، 8 گیگ رَم این مورد رو مورد بدی نمیدونم ولی نظر شخصیم اسوسه.

نکته خیلی جالب این که کیفی که تو جعبه اش بود کوله نبود و قیمتش هم بود 1,600,000 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با بیمه.
بیچاره اونایی که میرن و با این قیمت میخرن تازه بدون کوله!!!!!

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

همه ی برند های لبتاپ جای خود ولی خداییش به Asus نمیرسن
من خودم منتظرم سری جدید n53sv برسه ،بگیرم
(شیطونه میگه برم همین مدل هایی که تو بازار هست رو بگیرم )

خداییش باهات موافقم؛ به نظر من خیلی از msi بهتره.
اصلاً وقتی Tom's Hardware میگه کیفیتش و نمرش اوله تو دنیا و حتی از Apple هم نمره بالاتری میگیره دیگه جای بحثی نمیمونه

hesam.ah
19-04-2011, 14:07
دوستان عزیز خواهشن بی دلیل برندی رو تخریب نکنید...
در حال اضر MSI با دیزاین و رم و مشگلدار نبودن سی پی یو هاش خیلی از اسوس جلوتره...
این دقیقا مثل این میمونه که شرکتی که مثلا تا حالا پژو میزده یکدفعه بیاد یه سوزوکی بزنه بعد همه به چشم همون پژو ها به اون نگاه کنند...
بنده هم قبول دارم اسوس برند بسیار خوبی هست...ولی در اول این تاپیک بنده کاملا دلایل برتری MSI رو اعلام کردم...
دلایل به شرح زیر:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه...!
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزومند ارزوهاتونم...!

amin_g_p
19-04-2011, 15:30
و اما خبر بعدی این که msi GE620 رو هم داشت.
وزن کمش خیلی نظرم رو جلب کرد و خود فروشنده هم خیلی از msi تعریف میکرد ( البته هیچ بقالی هم که نمیگه ماستم ترشه ).
من در کل با توجه به وزن کم، 8 گیگ رَم این مورد رو مورد بدی نمیدونم ولی نظر شخصیم اسوسه.

نکته خیلی جالب این که کیفی که تو جعبه اش بود کوله نبود و قیمتش هم بود 1,600,000 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با بیمه.
بیچاره اونایی که میرن و با این قیمت میخرن تازه بدون کوله!!!!!

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

خداییش باهات موافقم؛ به نظر من خیلی از msi بهتره.
اصلاً وقتی Tom's Hardware میگه کیفیتش و نمرش اوله تو دنیا و حتی از Apple هم نمره بالاتری میگیره دیگه جای بحثی نمیمونه

شاید اسوس خوب باشه ولی دلیل نمی شه همه محصولاتش بهتر از محصولات دیگر شرکت ها باشه هرجا ریویو n53sv را بخونید نوشته کیبوردش خوب نیست
Tom's Hardware در مورد n53sv که نظری نداده

.princess
22-04-2011, 13:02
سلام دوستان از اين مدتي كه نبودم شرمنده هستم اما سعي ميكنم اين تاپيك رو ادامه بديم
به هر حال من با ام اس اي يه مشكل جدي دارم خواستم بهتون بگم تا شما اين مشكل رو نداشته باشيد ،،، وقتي با نرم افزار فتوشاپ كار ميكنم كلا سيستم هنگ ميكنه!!! من حتي نيد فور اسپيد رو روش ريختم اما مشكلي نداره مثل ساعت كار ميكنه و خنك هم هست اما وقتي فتوشاپ كار ميكنم هنگ ميكنه طوريكه مجبورم دكمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه!!!!!:18: حالا ميخوام منو راهنمايي كنيد اين لپتاپ رو ميدم به پسر داييم كه دل داشت ميخواد به عنوان گيمينگ لپتاپ برش داره تو گيم معركه هست اما تو كارهاي نرم افزاري خوبه اما عالي نيست ميخوام اچ پي بگيرم 6070 دي وي 6 يا دل ال 502 نظرتون راجع به اين دوتا برند چيه:10:

stq
22-04-2011, 15:26
سلام دوستان از اين مدتي كه نبودم شرمنده هستم اما سعي ميكنم اين تاپيك رو ادامه بديم
به هر حال من با ام اس اي يه مشكل جدي دارم خواستم بهتون بگم تا شما اين مشكل رو نداشته باشيد ،،، وقتي با نرم افزار فتوشاپ كار ميكنم كلا سيستم هنگ ميكنه!!! من حتي نيد فور اسپيد رو روش ريختم اما مشكلي نداره مثل ساعت كار ميكنه و خنك هم هست اما وقتي فتوشاپ كار ميكنم هنگ ميكنه طوريكه مجبورم دكمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه!!!!!:18: حالا ميخوام منو راهنمايي كنيد اين لپتاپ رو ميدم به پسر داييم كه دل داشت ميخواد به عنوان گيمينگ لپتاپ برش داره تو گيم معركه هست اما تو كارهاي نرم افزاري خوبه اما عالي نيست ميخوام اچ پي بگيرم 6070 دي وي 6 يا دل ال 502 نظرتون راجع به اين دوتا برند چيه:10:

منم چند روز پیش تو نمایندگی ماتریکس تو مشهد می خواستم همین مدل رو خریداری کنم و در مورد مشکل گرافیکش که گفتم گفت ما یه درایور جدید از سایت که دان کردیم داریم و روش میریزیم و مستقیم میره رو گرافیک اصلی. همین

amin_pwa
22-04-2011, 15:33
شما که تازه لپ تاپ را خریدی . صبر کن . اگر مشکلی باهاش داری زنگ بزن به گارانتی . لی به احتمال زیاد مشکلت از ویروس هست بهترین کار اینه که یه انتی ویروس اپدیت روش بریزی و بعد اسکن کنی ان شالله مشکلت حل می شه .

.princess
22-04-2011, 16:23
نه ميخوام اينو بدم به پسرداييم چون تو گيم عاليه اما تو كاراي نرم افزاري مثل اتوكد يا فوتوشاپ جالب نيست حالا بهنظرتون كدومشو بگيرم
Dell l502 XPS
vs
hp dv6-6070
؟؟؟؟؟
:11:

delzende
22-04-2011, 22:13
نه ميخوام اينو بدم به پسرداييم چون تو گيم عاليه اما تو كاراي نرم افزاري مثل اتوكد يا فوتوشاپ جالب نيست حالا بهنظرتون كدومشو بگيرم
Dell l502 XPS
vs
hp dv6-6070
؟؟؟؟؟
:11:

پرنسس جان یه یک هفته دیگه بمون تا این lenovo y570 بیاد ضرر نمیکنی.:20:

stq
23-04-2011, 07:27
من خودم اگه بین این دوتا میموندم کدوم رو انتخاب کنم hp رو انتخاب میکردم
جدیدا هم شنیدم که hp رتبه اول فروشه و dell فکر میکنم سوم یا چهارمه

pooriya_hp
23-04-2011, 12:49
من خودم اگه بین این دوتا میموندم کدوم رو انتخاب کنم hp رو انتخاب میکردم
hp بهتره !!

hesam.ah
23-04-2011, 18:18
شک نکن ک هیچ کدوم به پای همین 620 نمیرسه...
منم با گرافیک مشگل داشتم...
درایورش رو اپدیت کن با اخریشو بگیر بریز ببیم چی میشه...!
هیچ گیرو گوری هم دیگه نداره...
ما که خریدیم و راضی...
فقط اگر مشگی کامل بود جدی جدی خیلی حال میداد و تو ررنج خودش الان کاملترین هست ریوویو های لنوو 570 رو که میدیدم کیفیت صفحه نمایش باز هم به پای همین 620 و سونی نمیرسه...یا حق

martia
27-04-2011, 23:22
سلام دوستان میگن y470 با سی پی یو سندی بریج اومده ( صفحه نمایش 14اینچی) کسی خبر داره ؟ قیمتش چنده
چون من یه لپ تاپ 14 اینچی i7 سندی بریج می خوام میتونین مدل خاصی رو بهم پیشنهاد بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sadeghbb
02-05-2011, 17:47
دوستانی که گرفتین msi رو مانیتورش مگه فول آچ دی نیست؟! تو سایتش هم زده 2مدل داره اچ دی و فول اچ دی!
تو بازار هم شنیدم جدیدا همه فول اچ دی هستن؟!

برا همه رو فتوشاپ هنگ میکنه؟؟؟

faridmt
10-05-2011, 16:12
سلام به همه من با 1 میلیون تومن ایسوس ان53 بگیرم یا بهتراز اینم میتونه گیرم بیاد؟

Amin.2178
12-05-2011, 07:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,410,000T

.princess
12-05-2011, 08:32
سلام به همه من با 1 میلیون تومن ایسوس ان53 بگیرم یا بهتراز اینم میتونه گیرم بیاد؟

دوست عزيز با 1 تومن لپتاپ متوسطي ميتوني بخري ولي نميتوني ان 53 رو بگيري مگه اينكه دست دوم باشه پس مواظب باش كه خداي نكرده دست دوم و ريفر بهت ندن اما پيشنهاد من تو اين رنج قيمت acer 5742 هستش كه لپتاپ فوق العادهاي هست با گارانتي سازگار 815 تومن ولي خيلي كانفيگ قويي داره ميتوني تو نوت بوك چك هم ببينيش كه چقدر ازش تعريف شده

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,410,000T

اين قيمت رو از كجا اوردين؟ من كه قيمت اس وي رو با اين مشخصات بدون ويندوز 1280 سراغ دارم با گارانتي سازگار اين قيمت شما كمي گرون به نظر ميرسه

gorzdaran
20-05-2011, 23:45
منتظر ریوو که دوستمون قول داده هستیم