ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود ویندوز و گرفتن ریکاوری بدون رایتر

mand007
03-04-2011, 21:08
سلام
سال نو مبارک

باز هم به مشکل بر خوردم مزاحم شما شدم

می خوام از یه لپتاپ که روش وین سون هست ریکاوری بگیرم رو سی دی

چون کمبو هست درایوش

ولی میگه که حداقل فضا برای رایت باید 1 گیگ باشه (سی دی 700 تا بیشتر نیست)

خلاصه سی دی رو قبول نمی کنه

منم ریکاوری رو ریختم تو ی درایو تقریبا 12 گیگ

حالا بنظرت چیکار کنم برای گرفتن ریکاوری؟

و

چیور از یه لبتاپ مینی ریکا می گیرید؟

یه سوال دیگه هم داشتم

اون بر چسب ویندوز که مال میکروسافته چه بدرد می خوره؟ میشه باهاش ویندوز رو دانلود کرد؟

و یه چیز دیگه اینکه اگه وقت داشتید جواب این دوستان رو هم بدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ی دنیا ممنون:10:

tanhae1
04-04-2011, 01:02
سلام
برای رایت از یک دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کن تا بتوانی رو دی وی دی رایت کنی

و اما در مورد برچسب ویندوز :
به این معناست که ویندوز ارجینال رو لپ تاپ نصب بوده و یا هست . البته مهم خود ویندوز نصب شده نیست بلکه شماره سریال آن هست که آن را در پشت لپ تاپ می توانی بیابی و هر وقت هر ویندوزی را با سریال پشت لپ تاپ نصب کنی ویندوز شما ارجینال خواهد شد

mand007
04-04-2011, 14:41
سلام
برای رایت از یک دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کن تا بتوانی رو دی وی دی رایت کنی

و اما در مورد برچسب ویندوز :
به این معناست که ویندوز ارجینال رو لپ تاپ نصب بوده و یا هست . البته مهم خود ویندوز نصب شده نیست بلکه شماره سریال آن هست که آن را در پشت لپ تاپ می توانی بیابی و هر وقت هر ویندوزی را با سریال پشت لپ تاپ نصب کنی ویندوز شما ارجینال خواهد شد

اره فکر خوبی هست استفاده از ی درایو اکسترنال

ولی من منظورم این بود بدون هزینه باشه

من برای اکثر کارام که نیاز به ی اکسترنال دارم لبتاپ رو با یه لبتاپ دیگه شبکه می کنم و دی وی دی اون رو شیر میکنم

حتی بک آپ رو هم همین طور گرفتم اما ریکاوری کامل رو اجازه نمی ده بریزم تو شبکه

و برای رایت رو سی دی هم می گه که باید حجمش بالای یک گیگ باشه اخه سی دی 700تا که بیشتر نیست

چیکار کنم حالا!!!

چطور ویندوز رو با اون سریال نصب کنم ؟؟شما مطمن هستید که میشه

بعد اگه هوم پرینیوم باشه نسخه ی التیمیت بریزی میشه؟

tanhae1
04-04-2011, 22:06
خوب در مورد اولی که پیشنهاد من همان دی وی دی رایتر اکسترنال بود (چون فکر نمی کردم از لحاظ هزینه منظورتان باشد)

اما در مورد دومی:
ویندوز را با همان سریال پشت لپ تاپ می توان نصب کرد ولی اینو بدون که اون سریال فقط روی همان نسخه نصب شده در لپ تاپ کار می کنه یعنی اگه هوم پرینیوم باشه روی التیمنت کار نمی کنه !

Masoud m1370
09-04-2011, 01:57
شماره سریالبایدکجا وارد کنیم!

tanhae1
13-04-2011, 18:24
شماره سریالبایدکجا وارد کنیم!

شماره سریال پشت لپ تاپ (اگه ویندوز ارجینال داشته باشه) را همانند نصب همیشه ویندوز , وقتی که سریال می خواهد, می توان وارد کرد .