ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 مانیتور و 1 کارت گرافیک

ee_persian
03-04-2011, 18:37
من یه مادربورد Gigabyte GA-MA69G-S3H دارم که دارای 2 خروجی VGA و HDMI هستش ...

آیا می تونم از این مادربورد برای اتصال همزمان 2 مانیتور استفاده کنم یا نه ؟
منظورم اینه که : 2 دسکتاپ مجزا داشته باشم ... مثلا یه مانیتور واسه نشون دادن تبلیغ شرکت و یه مانیتور واسه کارهای خودم ( یکی برای مشتری و یکی برای خودم )

+

بهترین نرم افزار برای مدیریت 2 مانیتور چیه ؟

با تشکر

hosseinriasati
03-04-2011, 20:05
من یه مادربورد Gigabyte GA-MA69G-S3H دارم که دارای 2 خروجی VGA و HDMI هستش ...

آیا می تونم از این مادربورد برای اتصال همزمان 2 مانیتور استفاده کنم یا نه ؟
منظورم اینه که : 2 دسکتاپ مجزا داشته باشم ... مثلا یه مانیتور واسه نشون دادن تبلیغ شرکت و یه مانیتور واسه کارهای خودم ( یکی برای مشتری و یکی برای خودم )

+

بهترین نرم افزار برای مدیریت 2 مانیتور چیه ؟

با تشکر
سلام
آره. میشه. ما هم توی محل کارمون همین کارو کردیم. یه مانیتور برای مشتری، یه مانیتور برای خودمون
اول باید سی دی درایور کارت گرافیک رو تمام و کمال نصب کنین (از طریق اتوران خود سی دی)
بعد باید وارد تنظیمات کارت گرافیک بشین:
ویندوز سون: کلیک راست روی دسکتاپ و گزینه Screen Resolution
ویندوز ایکس پی: کلیک سمت راست روی دسکتاپ و گزینه Properties و بعد Settings و بعد Advanced

حالا توی ویندوز سون دوتا مانیتور رو می بینین. از منوی Multiple Displays گزینه Extend these displays رو انتخاب کنین. حالا دسکتاپ شما دو برابر شده. هر صفحه ای رو که می خواین مشتری ببینه Drag می کنین توی دسکتاپ کناری.
اگر می خواین جای مانیتورها عوض بشه، روی مانیتور دوم کلیک راست کنین، گزینه Make this primary display (یا یه چیزی تو همین مایه ها) انتخاب کنین
اگه گزینه Duplicate these displays رو انتخاب کنین، هر دوتا مانیتور یه چیز نشون میدن

توی ویندوز ایکس پی هم تقریباً مثله همینه. دقیقاً یادم نیست کدوم قسمته.