مشاهده نسخه کامل
: تعمیر فایلهای ناقص دانلود شده ( با استفاده از برنامهی Segment Downloader )
mahammad_reza
03-04-2011, 17:35
سلام
لینک زیر مربوط به کتاب آموزش ترمیم فایل های دانلودی است که توسط بنده برای شما عزیزان اماده شده است.
برای دوستانی که فایل ها رو ناقص دانلود میکنند مثلا موقع باز کردن فایل های فشرده خطای crc دریافت مکنند. امیدوارم که مفید واقع بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
***Spring***
04-04-2011, 12:28
سلام ...
آموزش ترمیم فایلهای دانلودی
... برای راحتی و دسترسی همیشگی به فایلها ، فایلها ( هر دو فایل : آموزشی + برنامه ) پیوست و ضمیمه شدند ...
faramarz-vc
10-04-2011, 13:45
سلام
لینک زیر مربوط به کتاب آموزش ترمیم فایل های دانلودی است که توسط بنده برای شما عزیزان اماده شده است.
برای دوستانی که فایل ها رو ناقص دانلود میکنند مثلا موقع باز کردن فایل های فشرده خطای crc دریافت مکنند. امیدوارم که مفید واقع بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز فایل پسورد داره اگه ممکنه پسوردم بزارین
***Spring***
10-04-2011, 15:32
سلام دوست عزیز فایل پسورد داره اگه ممکنه پسوردم بزارین
سلام ...
توی پست قبلی ( پست دوم ) ، هر دو فایل ( آموزشی + برنامه ) پیوست و ضمیمه شدند ...
mahammad_reza
10-04-2011, 21:15
سلام دوست عزیز
فایل پسورد نداره احتمالا ناقص دانلود کردید.
simorgh_m3
11-04-2011, 11:59
سلام دوست عزیز بنده یه فایل 1 گیگی دانلود کردم که پارت دومش ارور unexpected end of archive رو میده
وقتی ه اسکن رو میزنم هیچ چیزی رو تو برنامه پیدا نمیکنه تا اینکه 1 بایتش کنم و وقتی هم دانلود رو میزنم تمامش رو برنامه دانلود میکنه ولی بازم همین ارور رو میده لطفا کمکم کن 1 گیگ رو دوباره دانلود کردن سخته
mahammad_reza
11-04-2011, 12:03
سلام دوست عزیز بنده یه فایل 1 گیگی دانلود کردم که پارت دومش ارور unexpected end of archive رو میده
وقتی ه اسکن رو میزنم هیچ چیزی رو تو برنامه پیدا نمیکنه تا اینکه 1 بایتش کنم و وقتی هم دانلود رو میزنم تمامش رو برنامه دانلود میکنه ولی بازم همین ارور رو میده لطفا کمکم کن 1 گیگ رو دوباره دانلود کردن سخته
احتمالا فایل روی سرور خرابه.
saeedblack
10-07-2011, 10:45
آقا تورو خدا یکی به من کمک کنه من فایلی رو گرفتم ارور crc میده بعد که با این برنامه اسکن میکنم فایلی پیدا نمیکنه همین که یک بایتش میکنم پیدا میکنه و وقتی میخوام بهش لینک بدم تا درستش کنه برنامه هنگ میکنه و دیگه باید ببندمش خواهش میکنم اگه کسی نسخه بهتر این برنامه رو داره بزاره.
hadi2050
19-03-2012, 00:50
با سلام
من نزدیک به 5 یا 6 تا بازی دانلود کردم از سایت های وطنی
اونم حجم بالا ولی هر کدومشون یک ایرادی داره حال چگونه این های رو برطرف کنم
اکثرنم نرم افزارrarایراد میگیره اینم عکس ها ولیست ایرادها..
یکی هم که fatal error بعد نصب موقع اجراك
اینم عکس
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه حجمشان کم بود آدم نمی سوخت بالای30
گییگ دانلود شده خوب اگه فایل مشکل داره چرا
مردم سر کار میزان ؟
بای
با این راه حل بالایی هم حل نشد چه کار کنیم
DaRiOuShJh
13-12-2012, 18:56
دوستان یه فایل رو اسکن کردم 10-15 تا سگمنت منشکل دار پیدا کرد
حالا کدوم رو use بزنم؟ دونه دونه باید سیو کنم؟:n15::n30:
puya 007
25-08-2014, 09:30
سلام ...
آموزش ترمیم فایلهای دانلودی
... برای راحتی و دسترسی همیشگی به فایلها ، فایلها ( هر دو فایل : آموزشی + برنامه ) پیوست و ضمیمه شدند ...
با عرض سلام و خسته نباشید
من فایل ضمیمه شده را پیدا نمیکنم
میشه کمک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.