ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایورهای hp probook 4320s

solitary
03-04-2011, 17:09
با سلام
دوستان زمانیکه بنده لپتاپ hp probook 4320s رو خریداری کردم یک سیدی اورجینال داخل کارتون بود.به بنده گفتند نیازی به بک اپ گیری نداری این سی دی هم اورجیناله و هم همه درایورهاشو داره! الان که می خواهم ویندوز جدید نصب کنم نگرانم که درایورها رو نداشته باشه.
ایا دوستی هست که از وجود درایور ها داخل سیدی ارائه شده مطمئن باشه ؟
با تشکر

محمد63
01-07-2011, 17:34
دوست عزیز اون دیسک همراه لپتاپ فقط یه ویندوز 64 بیتی آشغال بدرد نخوره و درایوری هم همراش نیست.اگه بخوای ویندوز 32بیتی نصب کنی باید یه نسخه هوم پریمیوم دست کاری نشده از بازا تهیه کنی بعد با سریال زیر لپتاپ اکتیوش کنی. اون وخت درایور ها یوتیلیتی هاشو باید از اینترنت بگیری.

matrix2015
19-07-2011, 07:02
با سلام
دوستان زمانیکه بنده لپتاپ hp probook 4320s رو خریداری کردم یک سیدی اورجینال داخل کارتون بود.به بنده گفتند نیازی به بک اپ گیری نداری این سی دی هم اورجیناله و هم همه درایورهاشو داره! الان که می خواهم ویندوز جدید نصب کنم نگرانم که درایورها رو نداشته باشه.
ایا دوستی هست که از وجود درایور ها داخل سیدی ارائه شده مطمئن باشه ؟
با تشکر

سلام دوستم من لپ تاپ PRO BOOK 4520 دارم

درمورد درايورها بايد بگم كه داخل سايت hp قسمت Download drivers and software مدل لپ تاپ و بعد OS مربوطه انتخاب ميشه و بايد به اين نكته دقت داشته باشيد كه بخاطر تنوع در Config لپ تاپ ها بطور مثال در جدول : Driver – Graphic اول نوع كارت گرافيك (Intel يا ATI) مشخص و بعد جديدترين ورژن درايور انتخاب و دانلود ميشه ( بنا به تاريخ مشخص شده در قسمت Current Version ) .

saeidsmxo
22-07-2011, 13:02
دوست عزیز اون دیسک همراه لپتاپ فقط یه ویندوز 64 بیتی آشغال بدرد نخوره و درایوری هم همراش نیست.اگه بخوای ویندوز 32بیتی نصب کنی باید یه نسخه هوم پریمیوم دست کاری نشده از بازا تهیه کنی بعد با سریال زیر لپتاپ اکتیوش کنی. اون وخت درایور ها یوتیلیتی هاشو باید از اینترنت بگیری.
چرا 64 بده؟

محمد63
13-10-2011, 17:49
چون - ویندوز 64 بیتی برای لپتاپهای دارای بیش از 4 گیگ رم بدرد میخوره

Pami
14-10-2011, 15:16
تاپیک قدیمی
بسته شد