ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSCE , CCNA و ... کدوم دوره ؟

BioHazard
02-04-2011, 20:37
سلام
من میخوام توی تابستون یک دوره از شبکه رو ببنیم ، خوب قبلا هم با سیستم عامل لینوکس کار کردم و یعنی اصلا کلا کارم لینوکسی بوده. همچنین یجورایی امنیت شبکه... حالا میخوام بدونم کدوم دوره رو ببینم بهتره ؟

baren
02-04-2011, 21:27
دوره های سیسکو مختص سخت افزار است و دورهای مایکروسافت نرم افزار !
کدام را بیشتر دوست دارید؟
ccna دوره ابتدایی سیسکو است.
mcse دوره ی حرفه ای ولی قدیمی مایکروسافت است که الان به mcitp ارتقا پیدا کرده !
پیشنهاد من سیسکو است ولی در سطوح بالا مثل ccnp و یا اگر بتوانید ccie این مورد آخر فکر نکنم در ایان 100 نفر داشته باشن.
ولی استثنایی ترین مدرک به نظر من !

BioHazard
02-04-2011, 21:49
دوره های سیسکو مختص سخت افزار است و دورهای مایکروسافت نرم افزار !
کدام را بیشتر دوست دارید؟
ccna دوره ابتدایی سیسکو است.
mcse دوره ی حرفه ای ولی قدیمی مایکروسافت است که الان به mcitp ارتقا پیدا کرده !
پیشنهاد من سیسکو است ولی در سطوح بالا مثل ccnp و یا اگر بتوانید ccie این مورد آخر فکر نکنم در ایان 100 نفر داشته باشن.
ولی استثنایی ترین مدرک به نظر من !

من خودم کلا با سیسکو بیشتر حال میکنم.

بازار کار CCNP و CCIE چطور هست ؟

baren
02-04-2011, 22:08
ccnpخوب یعنی در آمد مکفی و برای یک زندگی آرام و بانشاط!:31:
ccie قول میدم شما رو دیگه در پی 30 ورلد افراد عادی نبینن به جز مدیران !
چرا چون هر ساعت شما ارزش های باورنکردنی پولی پیدا می کنه

BioHazard
03-04-2011, 10:00
ccnpخوب یعنی در آمد مکفی و برای یک زندگی آرام و بانشاط!:31:
ccie قول میدم شما رو دیگه در پی 30 ورلد افراد عادی نبینن به جز مدیران !
چرا چون هر ساعت شما ارزش های باورنکردنی پولی پیدا می کنه

ممنون از تشابه زیبای شما :18:

BioHazard
03-04-2011, 11:18
اینجوری که فهمیدم باید اول CCNA رو بگیری بعد CCNP. میدونید هردوره چقدر طول میکشه ؟

baren
03-04-2011, 13:38
شما میتونید یک هفته ای یاد بگیرید میتونید 8 ماهه !
امتحانش مهمه که ....
ان شاالله مدرک رو گرفتید باید یک شیرینی حسابی به دوستان انجمن بدید !

ممنون از تشابه زیبای شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشابه زیبای من؟؟؟؟؟؟
من به چیز تشابه زیبا دارم؟

BioHazard
03-04-2011, 14:19
شما میتونید یک هفته ای یاد بگیرید میتونید 8 ماهه !
امتحانش مهمه که ....
ان شاالله مدرک رو گرفتید باید یک شیرینی حسابی به دوستان انجمن بدید !

تشابه زیبای من؟؟؟؟؟؟
من به چیز تشابه زیبا دارم؟

والا گرفتنش چون علاقه دارم ، آسونه ، قبلا شبکه و امنیت شبکه و از اینجور کارا کردم :دی

baren
03-04-2011, 14:46
ccna حدودا 450 هزار تومان >>>> پیشنهاد من مجتمع فنی یا سایبرتک
ccnp >>>> با سه کورسش حدود 1200 در میاد
ccie رو نمیدونم ! یا باید خودت یاد بگیری یا بری اون ور یا شاید آموزشگاهی باشه که برگزار کنه !

اگه باهوش هستی و با استعداد خود بشین هر چی منبع دم دستت هست و منابع اینترنت رو بخون و قشنگ یاد بگیر بعدش یه آموزشگاهی پیدا کن برو به صورت عملی یه جلسه ریویو کن مطالعات رو !
بعد برو امتاحن بده !
حدا اقل network+ و ccna رو میتونی اینجوری راحت بگیری

BioHazard
03-04-2011, 14:57
ccna حدودا 450 هزار تومان >>>> پیشنهاد من مجتمع فنی یا سایبرتک
ccnp >>>> با سه کورسش حدود 1200 در میاد
ccie رو نمیدونم ! یا باید خودت یاد بگیری یا بری اون ور یا شاید آموزشگاهی باشه که برگزار کنه !

اگه باهوش هستی و با استعداد خود بشین هر چی منبع دم دستت هست و منابع اینترنت رو بخون و قشنگ یاد بگیر بعدش یه آموزشگاهی پیدا کن برو به صورت عملی یه جلسه ریویو کن مطالعات رو !
بعد برو امتاحن بده !
حدا اقل network+ و ccna رو میتونی اینجوری راحت بگیری

داشتم نگاه میکردم دیدم ، یجورایی بین سایبرتک و مجتمع فنی موندم !!!!!! کدوم بهتره ؟

Radars
03-04-2011, 15:57
سلام

من خودم یه مدت برای MCSE مجتمع فنی رفتم ولی بعد متوجه شدم در کرس های بالا چیز خاصی نمی گن و بیشتر باید خودت تلاش کنی
بنابراین پیسنهاد من اینه که خودتون بخونید البته اگر وقت و حوصله دارید. من 3 دوره رو رفتم بعدش خودم خوندم و امتحان دادم فقط.

تو کرسهای ابتدایی هم چون تازه کار بودم حس می کردم استادها خیلی بلدن!

به هر حال هر انتخابی که کردید این رو فراموش نکنید خودتون باید تلاش کنید و یاد بگیرید.

موفق باشید

baren
03-04-2011, 16:01
مجتمع فنی تهران شعب تهرانش خوب هستند. چون خیلی وقته کارون اینه.
سایبرتک تخصصی روی آموزش شبکه و.... هست.
به نظر من ببین کدوم به وقتت میخوره برو!

من بودم سایبرتک رو انتخاب می کردم !(نظر شخصی است)

BioHazard
03-04-2011, 19:26
سلام

من خودم یه مدت برای MCSE مجتمع فنی رفتم ولی بعد متوجه شدم در کرس های بالا چیز خاصی نمی گن و بیشتر باید خودت تلاش کنی
بنابراین پیسنهاد من اینه که خودتون بخونید البته اگر وقت و حوصله دارید. من 3 دوره رو رفتم بعدش خودم خوندم و امتحان دادم فقط.

تو کرسهای ابتدایی هم چون تازه کار بودم حس می کردم استادها خیلی بلدن!

به هر حال هر انتخابی که کردید این رو فراموش نکنید خودتون باید تلاش کنید و یاد بگیرید.

موفق باشید

هرجای دنیا باشی همینه ، بستگی به سعی خودت داره

مجتمع فنی تهران شعب تهرانش خوب هستند. چون خیلی وقته کارون اینه.
سایبرتک تخصصی روی آموزش شبکه و.... هست.
به نظر من ببین کدوم به وقتت میخوره برو!

من بودم سایبرتک رو انتخاب می کردم !(نظر شخصی است)

امروز رفتم سایبرتک ، خوشم نیومد راستشو بخوای ولی خوبیش اینه که ارزون تره ، حدود 70 تومن ، ولی مجتمع فنی با دانشگاه های زیادی در ارتباطه .....

baren
03-04-2011, 19:34
عرض کردم مجتمع خیلی وقته تو اینکاره
سایبرتک رو یه جورایی دوست میدارم !!!

khelane
03-04-2011, 22:48
یه چیزای بگین ما شهرستانی ها هم امید بگیریم من یه کتاب خریدم و کلشو خوندم قبلا هم شبکه کافی نت ها رو راهندازی کردم فقط تو مباحث تئوری و یه خورده عملی سخت و چون شرایط کار عملی ندارم مانند کار با سرور ها مجبور شدم برم با اینترنت 64 کیلو بایت یه اموزش بسیار کامل از یه سایت در مورد .یندوز سرور بگیرم ولی من چون تازه کارم میشه به من منابعی رو پیشنهاد بدید الان هیچ موسسه ای تا تهران به نظر خودم درست و حساب نیستند هی مال مردمو به جیب مزنن و در عوضش هم چیزی یاد بدند که خیره ولی هیچی
دوستم میگفت تو نامیشگاه کتاب تهران میتونی کتاب های زیادی در این مورد پیدا میکنی ایا میتونم با کتاب سی دی های اموزشی در حد خوب بتونیم یادبگیرم
با تشکر

baren
04-04-2011, 07:28
یک انتشاراتی بود که کارش همین منابع سیسکو ومیاکروسافت بود.
محصولاتش رو توی بازار رضا دیدم اگه بتونید اونجا برید به منابع خوبی میتونید دسترسی داشته باشید.ا
اگه عجله ندارید بزارید نمایشگاه کتاب با تخفیف بگیرید بهتره.

BioHazard
04-04-2011, 13:22
آقا خیلی ممنون از راهنماییت ، با 2 تا از دوستام قرار شد تابستون بریم مجتمع فنی تهران....

فقط یک سوال ، CCNA براش کاری هست ؟؟ یعنی میشه مثلا پولی که بابتش دادیم حداقل در بیاریم !؟

baren
04-04-2011, 13:42
مطمئن باشید هست.
خیلی از شرکت ها نیاز به این متخصصین رو دارن که هنوز اقدام نکردند یا به دلیل کمبود متخصص(بلد بودن) پیدا نکردند.
شما کافیه یه سابقه کار که خیلی زود برات هم ایجاد میشه داشته باشی و به صورت شخصی وآزاد کار کنی.
ولی هدفت ccnp و بالاتر باشه.
mcitp رو هم یه نگاه بنداز بد نیست

BioHazard
04-04-2011, 16:40
مطمئن باشید هست.
خیلی از شرکت ها نیاز به این متخصصین رو دارن که هنوز اقدام نکردند یا به دلیل کمبود متخصص(بلد بودن) پیدا نکردند.
شما کافیه یه سابقه کار که خیلی زود برات هم ایجاد میشه داشته باشی و به صورت شخصی وآزاد کار کنی.
ولی هدفت ccnp و بالاتر باشه.
mcitp رو هم یه نگاه بنداز بد نیست

والا از نظر مالی مشکلی نیست ، ولی یکسری مشکلات هست که باید خودم هزینشو بدم ، بخاطر همین گفتم........
ممنون

baren
04-04-2011, 16:50
به هزینه اش میرزه !
شک نکنید و اهداف بالاتر رو نگاه کنید و پیش بروید

khelane
04-04-2011, 21:36
من امروز یه 15 تومنی خرج یه اموزش تصویری شبکه در سطح n+ کردم پایه ام رو قوی کنم مال یه سایتی بود Subnet خودش چند مدرک معتبر سیسکو و مایکروسافت داشت دیدیم امیدوارم ضرر نکرده باشم و در اخر هم باید منتظر نمایشگاه کتاب باشم ببینم کی برگزار میشه چند تاکتاب بخرم
سپاس از دوستان

alipencia
06-04-2011, 11:56
با سلام خدمت دوستان
من میخوام دوره ccna رو بگذرونم.میخواستم اگر امکانش هست یک ebook مناسب پیشنهاد بدید.ممنون

baren
06-04-2011, 14:14
من امروز یه 15 تومنی خرج یه اموزش تصویری شبکه در سطح n+ کردم پایه ام رو قوی کنم مال یه سایتی بود Subnet خودش چند مدرک معتبر سیسکو و مایکروسافت داشت دیدیم امیدوارم ضرر نکرده باشم و در اخر هم باید منتظر نمایشگاه کتاب باشم ببینم کی برگزار میشه چند تاکتاب بخرم
سپاس از دوستان

:دی من هم دارمش !
وقت نکردم ببینم ولی یک مقدارش رو دیدم خودش توضح نمیده !!!!!! چرا؟

من میخوام دوره ccna رو بگذرونم.میخواستم اگر امکانش هست یک ebook مناسب پیشنهاد بدید.ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این لینک رو ببینید.
البته پیشنهاد می کنم یه سری به بازار بزنید کتب و سی دی و دی وی دی های خوبی در بازار هست.

BioHazard
06-04-2011, 22:48
آقا ما که فردا راهی شیراز هستیم واسه دانشگاه دوباره ، قرار شد CCNA رو از روی منابع بخونم و از شبیه ساز استفاده کنم ، ولی میخوام سپیچ شم برم تو آزمایشگاه شبکه ، البته اگه روتر یافت شود........

تو تهران جایی رو میشناسی مثلا کارگاه عملی بزاره ؟

saeedrasooly
28-04-2013, 12:27
سلام

ببخشید خیلی از آخرین ارسال پست گذشته ولی اگر کسی از دوستان جواب بده خیلی بزرگواری کرده

من میخوام از شهرستان برم تهران برای آموزش ولی نمیدونم دوره های سیسکو برم یا مایکروسافت

مثلا نمیدونم ccna برم یا دوره جدید مایکروسافت mcsaیا mcseیا mcitp (چون خداییش پیش هرکی میری میبینی یک مدرک ccna و ... )

گرفته ولی هیچی حالیش نیست خداییش راست میگم (البته مدرک رو از شهرستان گرفته) :n03:

حالا به نظرتون چکار کنم(کدوم آموزشگاه خوبه ؟) که هم خوب یاد بگیرم و هم خوب بتونم استفاده کنم برای منبع درامد م

خیلی خیلی ممنون :n16:

khelane
28-04-2013, 20:27
سلام

ببخشید خیلی از آخرین ارسال پست گذشته ولی اگر کسی از دوستان جواب بده خیلی بزرگواری کرده

من میخوام از شهرستان برم تهران برای آموزش ولی نمیدونم دوره های سیسکو برم یا مایکروسافت

مثلا نمیدونم ccna برم یا دوره جدید مایکروسافت mcsaیا mcseیا mcitp (چون خداییش پیش هرکی میری میبینی یک مدرک ccna و ... )

گرفته ولی هیچی حالیش نیست خداییش راست میگم (البته مدرک رو از شهرستان گرفته) :n03:

حالا به نظرتون چکار کنم(کدوم آموزشگاه خوبه ؟) که هم خوب یاد بگیرم و هم خوب بتونم استفاده کنم برای منبع درامد م

خیلی خیلی ممنون :n16:

والا این گفته هاتون حقیقت هست و من هم مورد زیاد دارم ولی کو گوش شنوا...
شما چی میخوای یه ادمین یا یه طراح و پیاده ساز حرفه ای....
شما اگه دوره های سیسکو بری خیلی حرفه ای تر و غنی تر هست نسبت به مایکروسافت به نظر من
ولی الان تمام ادارات تا الان من دیدم دیگه زیاد ندیدم اکثرا ویندوز سرور و مایکرو هستند
اگه میخوای سریع بری سرکار mcitp رو بگذرون بعدا با چاشنی پارتی :n02:شوخی در رفته اگه این عنصر رو داشته باشی راحت بدونه مدرک هم میری سر کار مدرک هم زیاد مهم نیست چون تو ایران مدرک های اموزشگاه احتساب نمیشه بیشتر دانش و سابقه کار اساسی هست
اگه در توانتون هست دوره ccna و mcitp رو بگذرونید بعدا دیگه خودتون راحتتر میتونید تصمیم بگیرید که چطوری ادامه بدید
اگه بتونی همون شهرستان خودتون وقت بزاری واسه مطالعه و کتاب های خود سیسکو و کامپتیا رو بخونی و همراهش پکت تریسر رو کار کنی باور کن اصلا نیاز به اموزشگاه نداری ضمنا اگه واقعا وارد هم باشی میتونی در امتحاناتشون شرکت کنی واسه چی میری پول میدی واسه اموزشی که هیچی تو نیست
من هم مثل شما بودم ولی اینقدر پرسیدم هرکی رفته بود واقعا ... فقط یه چندنا رو میشناسم که واقعا خودشون هم تلاش زیادی کردن
در کل به خودتون بستگی داره عزیز چقدر پشتکار و اراده داشته باشید
موفق باشید

saeedrasooly
29-04-2013, 00:40
نظرتون چیه برای شروع اول دوره ی mcsa آپگرید شده mcse است بگذرونم برای شروع بعد به ترتیب

مدارک ccna رو بگذرونم تا ا نشالله ccie رو بگیرم

khelane
29-04-2013, 21:01
نظرتون چیه برای شروع اول دوره ی mcsa آپگرید شده mcse است بگذرونم برای شروع بعد به ترتیب

مدارک ccna رو بگذرونم تا ا نشالله ccie رو بگیرم

بهتر اینه که خودتون پیگیر باشید چون بنده هنوز مایکرو رو شروع نکردم و نمیتونم نظر بدم..
تاجای که دیدم دوره mcitp رو تدریس میکنن
طبق روال این دوره طولانی هست و احتمالا به بالای سه ماه و زیادتر هم بکشه 5 کورس هست
ولیccna رو راحتتر میتونی بگیری
یا میتونی دوره مایکروسافت رو شروع کنی وهمراهش اونو هم خودخوان بخونی
شروع با خودتون هست پس بهتره تصمیم رو خودتون بگیرید