مشاهده نسخه کامل
: نویزگیری از فایل صوتی با Adobe Audition 3.0
Turk Oghlan
02-04-2011, 20:36
سلام
دوستان من با Adobe Audition 3.0 میخوام نویز رو از یه فایل صوتی (آواز) بردارم.راهنمایی می کنید(آموزش پیدا نکردم)
Turk Oghlan
05-04-2011, 21:53
اگه با نرم افزار دیگه ای بلدین این کار رو،لطفا راهنمایی کنید
lahij_web
05-04-2011, 22:10
سلام
دوست من ، فکر نمیکنم هنوز نرم افزاری باشه که به طور کلی بتونه صدای خواننده رو از روی موزیک برداره .
برنامه Adobe Audition هم با تغییر level های ترک میتونه صدای خواننده رو کم و کمتر و صدای موزیک رو بالاتر ببره که شبیه اون چیزی بشه که شما مد نظر داری که البته کیفیت پایین میاد .
اگر منظورتون همین بوده بگید تا منوهای برنامه رو بشه معرفی کرد
Turk Oghlan
06-04-2011, 15:01
نه ببینید ،من گفتم نویز نه موزیک،این فایل فقط آوازه و اصلا موزیک نداره.یه صدای وز وز شنیده میشه (علت:ریکوردر نزدیک باند بوده)،من میخوام اونو بردارم.مشکل اساسی هم اینه که اولین باره میخوام با Adobe Audition کار کنم!
lahij_web
06-04-2011, 15:52
نه ببینید ،من گفتم نویز نه موزیک،این فایل فقط آوازه و اصلا موزیک نداره.یه صدای وز وز شنیده میشه (علت:ریکوردر نزدیک باند بوده)،من میخوام اونو بردارم.مشکل اساسی هم اینه که اولین باره میخوام با Adobe Audition کار کنم!
توی ادوب ادیشن یه گزینه به اسم Noise Reduction در منوی Effects وجود داره که میتونید با اون نویز صدا رو از بین ببرید
شما تو Adobe Audition گزینه ای به اسم Noise Reduction داری . تو منوی Effects .
میتونید به دلخواه تا حدی که به کار اسیب نزنه نویز رو کم و کمتر کنی.
یا برید و قسمتی که نویز داره رو انتخاب کنید Alt + N رو بزنید تا برنامه شروع به Capture کردن اون قسمتی که انتخاب کردین کنه . بعد برین به :
Effcts>Restoration>Noise Reduction و مقدار مورد نظرتون رو مشخص کنید
Turk Oghlan
08-04-2011, 17:46
آقا شرمنده ،میشه یه ذره مرحله به مرحله توضیح بدی.من فایل رو دراگ می کنم رو صفحه ادوب،ولی همه آپشن ها غیر فعالن.(Alt+n,Noise...)
lahij_web
10-04-2011, 21:41
آقا شرمنده ،میشه یه ذره مرحله به مرحله توضیح بدی.من فایل رو دراگ می کنم رو صفحه ادوب،ولی همه آپشن ها غیر فعالن.(Alt+n,Noise...)
اول فایل رو تو برنامه Import کن .
بعد Insert ش کن تو Track روبرو .
بعد اون قسمتی که مد نظرته رو از همه پنل ها انتخاب کن .
بعد منو فعال میشه .
سلام اگر مشکلتون در باره نویزگیری حل شده بفرمایید با بحث ادامه پیدا نکنه
سلام. من می حواهم طول مدت زمان یک فایل 33 ثانیه ای را حدود 3 ثانیه کم کنم بدون اینکه قسمتی از فایل را از دست بدهم . در واقع میخواهم فایلم را کمی فشرده بکنم . در audition راهی داره؟ من این کار را در پریمیر میتوانم انجام دهم اما باید در audition که برنامه حرفه ای صوت است هم بشود:41:
میشود کسی راهنمایی کند؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.