PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمايش نوشته ها در ياهو مسنجر !!!

bbp
02-04-2011, 15:44
سلام به همه متخصصين امور سيستمي

متاسفانه يه مدت هست ياهو مسنجر من هيچ پيامي كه به من ارسال ميشه چه تو آفلاين ها و چه تو چت هاي معمول نشون نميده !

و هر چي هم كه من مينويسم و سند ميكنم تو صفحه چت نشون داده نميشه...صفحه سفيد سفيد

چند بار ياهو مسنجر رو پاك و دوباره نصب كردم حتي از ورژنهاي مختلف هم استفاده كردم اما كماكان مشكل باقيست
الان فقط از طريق ياهو آپديت كه اون گوشه سمت راست پايين بقل ساعت نشون داده ميشه ميتونم بفهمم چي برام ميفرستن
ويندوزمم هم xp

لطفا اگر ميدونيد چجوري ميشه اين مشكل رو حل كرد راهنماييم كنيد

آقايون لطفا راهنمايي مفيد بفرمائيد غير از عوض كردن ويندوز چون خودم ميدونم و اصلا نيازي به زدن تايپك هم نبوده در اين صورت ! :20:

با تشكر

pedram800
02-04-2011, 16:42
رفع مشکل عدم نمایش پیام های رد و بدل شده در یاهو مسنجر

یاهو مسنجر یکی از پرطرفدارترین برنامه‌های چت و گفتگوی آنلاین است که با وجود معرفی سرویس‌های مشابه هنوز از محبوبیت آن کاسته نشده است. اما یکی از مشکلاتی که اخیراً در بین کاربران این برنامه شایع شده است مشکل نمایش پیام‌های رد و بدل شده در محیط یاهو مسنجر است. به این صورت که در پنجره چت، جملات ارسالی و دریافتی دیده نمیشود و صفحه خالی باقی می‌ماند. باید بدانید که این مشکل نه به دلیل وجود ویروس است و نه با کارهایی نظیر پاک کردن و نصب مجدد یاهو مسنجر حل می‌شود، چرا که مشکل از جایی آب می‌خورد که فکرش را نمی‌کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه رفع این مشکل بپردازیم.

پیش از هر کار بایستی بدانید این مشکل پس از نصب نسخه آزمایشی مرورگر Internet Explorer 9 به وجود می‌آید. اما با حذف کردن این مرورگر از روی ویندوز هم مشکل حل نمی‌شود.

اما جهت رفع این مشکل:
ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را وارد نمایید.
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
اکنون در پنجره Command Prompt ابتدا دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید: regsvr32 jscript.dll
سپس دستور زیر را وارد نموده و Enter بزنید: regsvr32 vbscript.dll
مشکل با انجام این کار حل خواهد شد.

دقت کنید که در صورتی که مشکل حل نشد، دو دستور زیر را نیز در محیط CMD وارد کنید:regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll

در صورتی که مشکل باز هم حل نشد، آخرین نسخه Java Runtime Environment را از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود نموده و نصب کنید. سپس دستورات فوق را مجدداً وارد نمایید.

راه‌حل دیگر:
در صورتی که این ترفند موجب حل مشکل نشد و یا اینکه اصلاً این مشکل به دلیل نصب IE 9 حادث نشده بود، این ترفند را اجرا کنید:
بر روی منوی Start کلیک کنید و عبارت regedit را وارد نمایید.
پس از باز شدن رجیستری ویندوز،‌ به مسیر زیر بروید:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Wi ndows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones
اکنون دقت کنید بایستی در پوشه Zones، تعداد 5 پوشه از 0 تا 4 وجود داشته باشد (0، 1، 2، 3 و 4). در صورتی که هر پوشه‏ دیگری به جز این 5 پوشه وجود داشت،‌ بر روی آن راست کلیک کنید و Delete را انتخاب کنید و پوشه اضافی را حذف کنید.
پس از این کار یک‏بار سیستم را از نو راه‏اندازی کنید.

bbp
02-04-2011, 17:51
خيلي ممنون

ولي

افاقه نكرد :41:

تو CMD هم وقتي دستورها رو وارد كردم قشنگ گفت كه با موفقيت انجام شد و ...

جاوا هم پاك كردم و دوباره نصب كردم اما :41:

راه ديگه اي به نظر كسي ميرسه ؟

ArashMiniStar
02-04-2011, 19:38
برای من هم کار نکرد.:41:

ArashMiniStar
02-04-2011, 19:52
روش دوم حتما کار میکنه برای من کار کرد!:31::40:
خیلی ممنون.
ویندوزم 7 و IE9 و یاهو 11

RAMINET
02-04-2011, 23:22
دوستان جدیدا به مشکل عجیبی برخوردم که تقاضا دارم من رو از راهنماییتون بی نصیب نزارین (ممنون) :
روی لب تاب ویندوز xp و vista دارم قبلا مشکلی نبود اما حالا بعد از 3 ماه اومدم برم چت روم که دیدم توی xp وارد یاهو مسنجر میشم اما به هرکی میخوام pm بدم روی send که میزنم چیزی براش نمیره !!! سفیده !! ضمنا وارد رومها هم نمیتونم بشم ! چندتا ورژن مختلف یاهو رو نصب کردم اما درست نشد تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم و البته ورژن IE من 8 است نه 9

توی ویندوز ویستا این مشکل وجود نداره اما مشکلی که هست اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !!

خواااااهشا اگه میدونید این 2 تا مشکل رو کمک کنید حل بشه مخصوصا مشکل xp اخه بیشتر با اون کار میکنم
یه دنیا ممنون

bbp
02-04-2011, 23:45
RAMINET شما هم مشكل من رو داري

=========

Arashministar

خوب حل اين قضيه واسه شما راحت تره چون احتمال بيشتر ميره كه به خاطر IE9 باشه

اما من IE9 ندارم و معلوم نيست چه مشكلي هستش !

RAMINET
03-04-2011, 00:29
بله واسه من هم یههههههو اینجوری شده چون آخرین بار درست وارد میشد !!
بچه ها کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟ تازه واسه من توی xp حتی وارد رومها هم نمیتونه بشه !راه حل دقیقی وجود نداره؟

ArashMiniStar
03-04-2011, 12:54
RAMINET شما هم مشكل من رو داري

=========

Arashministar

خوب حل اين قضيه واسه شما راحت تره چون احتمال بيشتر ميره كه به خاطر IE9 باشه

اما من IE9 ندارم و معلوم نيست چه مشكلي هستش !

عزیز من این مشکل رو وقتی پیدا کردم IE9 ریختم.یعنی از قبل نداشتم و مشکل بخاطر اینترنت اکسپلورر 9 نبوده.:31:

bbp
03-04-2011, 13:36
خوب دوست عزيز منم همينو گفتم كه !!!!

شايد بد منظورم رو رسوندم :20:

منظور منم همين بود كه به خاطر نصب IE9 اين قضيه واسه شما پيش اومده

تو خود توضيحات پست دوم هم به اين نكته اشاره شده

========

كسي نبود راهنمايي كنه؟؟؟

RAMINET
03-04-2011, 16:43
بزار من خودم دارم یه تلاشی میکنم احتمال زیاد درست میشه اگه شد میام بتون میگم

Dark Shine
03-04-2011, 16:55
این موضوع توی این انجمن حل شده بود که ! :31:
Malwarebytes رو نصب کن و یه Scan بکنین باش بعد از یه Restart حله ! :31:

RAMINET
03-04-2011, 23:38
بله برای منم مشکل حل شد با استفاده از اخرین ورژن برنامه نامبرده و اسکن کردن و ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bbp
04-04-2011, 23:38
دست گل جفتتون درد نكنه كه منون از ويندوز عوض كردن و دردسرهاي بسيار زياد بعدش راحت كرديد :11:

بلاخره مشكل لا علاج من و خيلي هاي ديگه هم حل شد با اين برنامه

97 تا تروجان پيدا كرد..نميدونم اين NOD چه غلطي ميكنه

sajjadheydari
28-05-2011, 22:21
با سلام خدمت دوستان راه حل مشکلتون اینه :
از منوی استارت، Run را اجرا و دستور Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط ادیتور رجیستری شوید در این محیط مسیر زیر را دنبال کنید.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones

در داخل پوشه Zone باید ۵ پوشه به نامهای صفر تا چهار (۰-۱-۲-۳-۴) وجود داشته باشد. هر پوشه دیگری به غیر از این پنج پوشه که وجود داشت پاک کنید و یکبار ویندوز را ریستارت کنید.

tap10
04-02-2012, 04:05
تمام کارهایی رو که دوستان تا الان توضیح دادن انجام دادم اما کماکان مشکل پابرجاست.:41:

A M ! N
04-02-2012, 12:59
تمام کارهایی رو که دوستان تا الان توضیح دادن انجام دادم اما کماکان مشکل پابرجاست.:41:
سلام دوست عزیز..

شما دربخش نرم افزار مخصوص به ویندوزتون ( 7 یا XP ) یک تاپیک جدید بزنین و سوالتون رو با ذکر کامل مشکل مطرح کنید، دوستان درخدمت شما هستند.

از بالا کشیدن تاپیک های قدیمی نیز خودداری فرمایید.
با تشکر../.

javad nazhvari
28-03-2012, 19:47
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی با این فیس بوک دارم می خوام بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه چت باکس گروه یا چت باکس های شخصی کاملا سفیده و هیچ چیز نشون نمی ده و من برای چت کردن مجبورم به پنجره full conversation برم و از اونجا چت کنم سرعتم بالاست و مورد از ساکس هم نیست چون با همین ساکس رو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم روی اون کار می کرد چند بارم ویندوز عوض کردم بازم نشد خلاصه گیر کردم نمی دونم چش شده هر کی بلده یه راهنمایی کنه مارو!
ممنون.

no_p30
08-04-2012, 22:36
من یاهو مسنجرم گاهی مواقع هنگ میکند چرا؟ خیلی کند میشه ممن که ای دی اس ال هستم جای تعجب داره !! یک جور خاصی میشه من نمیتونم داخلش کامنت بزارم!
ویروس نیست؟ مرور گرهای وبمم هم گاهی هنگ میکنن مجبور میشم مرور گرو ببندم دوباره باز کنم