PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنالم روی بعضی سیستم ها باز نمیشه!!

T E R M I N A T O R
02-04-2011, 14:33
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB را دارم و مشکلم اینه که به بعضی از سیستم ها و لپ تاپ های دارای
ویندوز 7 ( چه 32 bit چه 64 bit ) وصلش که می کنم درایو را شناسایی می کنه ولی وقتی روش کلیک می کنم باز نمی کنه و ارور
میده و من مجبورم از طریق safe mode وارد بشم (اونجا راحت شناسایی میشه). الان ارورش یادم نیست.
توی دیسک منجمنت هم اونو کاملا میشناسه و حجمشم می زنه ولی توی my computer فقط اسم درایو را مینویسه و حجمش را نمی زنه و باز هم نمیشه.
چیزی هم که فهمیدم اینه که ارتباطی به نرم افزارهای نصب روی سیستم نداره و روی بعضی از ویندوزهایی که تازه نصب شده اند هم
همین مشکل را داره.
البته روی سیستم خودم (ویندوز 7) و خیلی از سیستم ها براحتی باز میشه.
کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده و راه حلش را میدونه؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین.

EXTREME
02-04-2011, 14:49
از اونجایی که روی سیستم خودتون و چندتا سیستم دیگه هارد اکسترنال قشنگ کار میکنه و راحت درایوش باز میشه
این یعنی اینکه هارد کاملا سالمه و کابلش هم مشکلی نداره
حالا اگه رو بعضی سیستم ها این مشکلی که میگین پیش میاد من به نظرم اینطور میاد که و اون سیستم هایی که میزارید و این اتفاق میفته به این دلیل هست که اسم پارتیشن هارد ممکنه با اسم یک درایو دیگه تو my computer یکی باشه و این
اتفاق میفته
یا اینکه ویندوز ویروسیه یا هارد ویروسیه یا اینکه ویندوزش ایراد داره

kmf2001
02-04-2011, 16:30
از اونجایی که روی سیستم خودتون و چندتا سیستم دیگه هارد اکسترنال قشنگ کار میکنه و راحت درایوش باز میشه
حالا اگه رو بعضی سیستم ها این مشکلی که میگین پیش میاد من به نظرم اینطور میاد که و اون سیستم هایی که میزارید و این اتفاق میفته به این دلیل هست که اسم پارتیشن هارد ممکنه با اسم یک درایو دیگه تو my computer یکی باشه و این
اتفاق میفته

سلام
مهرداد جان اگه بی ادبی نباشه با اجازه ت منم یه نظر اضافه کنم.
با توجه به سیستمهای جدیدی که در حال حاضر توی بازار هستن و با پیشرفت نوع تکنولوژی اونهاٰ باید به این نکته هم توجه کنیم که usb های قدیم بیشترشون توانایی ساپورت usb های جدید که اغلب شامل نسخه دوم و بالاتر هستن رو رو ندارن.

EXTREME
02-04-2011, 16:52
سلام
با توجه به سیستمهای جدیدی که در حال حاضر توی بازار هستن و با پیشرفت نوع تکنولوژی اونهاٰ باید به این نکته هم توجه کنیم که usb های قدیم بیشترشون توانایی ساپورت usb های جدید که اغلب شامل نسخه دوم و بالاتر هستن رو رو ندارن.
بله اینم میتونه یک دلیل خوب باشه ممکنه سیستمی که هارد رو بهش زدید قدیمی باشه اینم میتونه یک علت باشه

T E R M I N A T O R
03-04-2011, 02:52
اتفاق میفته

سلام

بله اینم میتونه یک دلیل خوب باشه ممکنه سیستمی که هارد رو بهش زدید قدیمی باشه اینم میتونه یک علت باشه

ممنون از همه دوستان
من تمام اين راه ها قبلا امتحان کرده بودم درست نشده بود.
توي ديسک منجمنت پارتيشن را remove و دوباره add کرده بودم درست نشده بود. حتي اسم درايو را عوض کردم بازم نشد.
ارتباطي به ويروس نداره چون اصلا وقتي روي درايو ، properties ميزنم حجم درايو را نشون نميده و مينويسه Empty !
درضمن روي سيستم هاي ويروسي و غير ويروسي هم باز نشد ( بعضي سيستم ها)
سيستم ها قديمي نبودند. چون اکثرشون لپ تاپ داراي ويندوز سون بودند که مربوط به سال 2009 به بعد است.
همچنين به قديمي بودن ارتباط نداره چون همونطور که گفتم با safe mode راحت باز شد.
اگه بقيه دوستان نظري دارند خوشحال ميشم بدونم. بازم ممنون.

EXTREME
03-04-2011, 09:27
احتمال دیگه ای که هست اینه که در my computer از یه تعداد بیشتر پارتیشن رو نمیتونه نشون بده شما یک درایو کامپیوتر رو
اسمشو حذف کنید بعد ببینید درایو هارد دیده میشه؟