مشاهده نسخه کامل
: اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL
sajjadetemadfar
01-04-2011, 18:06
با عرض سلام یه سوال دارم
من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:46:
Rahpooyan
01-04-2011, 18:50
دوست عزیز به نظرت میشه این کار را کرد ؟
ابتدا با کابل شبکه این دو سیستم را شبکه نمایید و بعد یک سیستم را از طریق یو اس بی مودم به اینترنت وصل کن . سپس اینترنت را از طریق کابل شبکه به سیستم دیگر share کن .
يه كابل لن بگير به فيش لن هر دو سيستم وصل كن
يك سيستم رو سرور و ديگري رو ميهمان تموم....
poolpool
01-04-2011, 19:10
این طوری نمیشه که !!!!
اگه کامپیوتر میزبان خاموش باشه که نمیشه به اینترنت وصل شد!!!!
اگه بخوایم یه شبکه ثابت داشته باشیم که هر دو به اینترنت جداگانه وصل باشن و بعضی وقتا که هردو کامپیوتر روشن باشن . کامپیوتر ها رو به هم وصل کنیم:13:
با مودم adsl میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟:20:
sayanermia
01-04-2011, 19:20
این طوری نمیشه که !!!!
اگه کامپیوتر میزبان خاموش باشه که نمیشه به اینترنت وصل شد!!!!
اگه بخوایم یه شبکه ثابت داشته باشیم که هر دو به اینترنت جداگانه وصل باشن و بعضی وقتا که هردو کامپیوتر روشن باشن . کامپیوتر ها رو به هم وصل کنیم:13:
با مودم adsl میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟:20:
تنظیمات مودم رو روی حالت اتوکانکشن بذار. اینطوری دیگه نه کسی سرور میشه نه کسی مهمان!! هر کامپیوتر که روشن بود به صورت مستقل به اینترنت متصل میشه
sajjadetemadfar
01-04-2011, 21:02
ممنون از این همه پاسختون ولی
جوابمو نگرفتم میدونید چرا
طبق گفته ی دوستمون اگه 1 کابل لن رو به 2 سیستم متصل کنیم و شبکه شن
اون وقت با یو اس بی یه سیستمو اینترنت دار کنیم بعد اشتراک گذاری کنیم اونوقت او سیستم باید هی روشن بمونه تا سیستم دوم اینترنت داشته باشه
اینجوری نمیشه
من راه حلشو میدونم یه هاب باید بگیریم هر سه کابلو بزنیم به پورت های هاب
هر دو سیستم ایترنت دار و شببکه میشن ولی حالا دنبال یه راهیم با این 1 دونه مودم دوسیستمو شبکه کنم که
دیگه هزینه ی هاب رو ندم
poolpool
01-04-2011, 23:51
تنظیمات مودم رو روی حالت اتوکانکشن بذار. اینطوری دیگه نه کسی سرور میشه نه کسی مهمان!! هر کامپیوتر که روشن بود به صورت مستقل به اینترنت متصل میشه
مرسی از راهنماییتون ولی تو وصل شدن به اینترنت مشکلی نداریم . میخوایم اگه شد با مودم adsl دوتا کامپیوتر رو به هم وصل کرد
ممنون از این همه پاسختون ولی
جوابمو نگرفتم میدونید چرا
طبق گفته ی دوستمون اگه 1 کابل لن رو به 2 سیستم متصل کنیم و شبکه شن
اون وقت با یو اس بی یه سیستمو اینترنت دار کنیم بعد اشتراک گذاری کنیم اونوقت او سیستم باید هی روشن بمونه تا سیستم دوم اینترنت داشته باشه
اینجوری نمیشه
من راه حلشو میدونم یه هاب باید بگیریم هر سه کابلو بزنیم به پورت های هاب
هر دو سیستم ایترنت دار و شببکه میشن ولی حالا دنبال یه راهیم با این 1 دونه مودم دوسیستمو شبکه کنم که
دیگه هزینه ی هاب رو ندم
منم منظورم همین بود
یعنی راهی نیس که با یه مودم که به هر دو تا کامپیوتر وصله یه شبکه ایجاد کرد؟؟؟؟
sajjadetemadfar
03-04-2011, 22:21
یکی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
farhad_vbs
04-04-2011, 17:06
منم دقیقا همین سوال رو دارم آیا امکانش هست؟
poolpool
07-04-2011, 01:06
بچه ها من از یکی پرسیدم و اونم گفت:
"اگه هر دو تا کامپیوتر با کابل لن وصل شده باشن میشه ولی اگه یکی با لن و دیگری با یو اس بی وصل شده باشه نمیشه":41:
nasergasembagloo
14-04-2011, 00:32
دوست عزیز این کار کاملا شدنیه...و اصلا نیازی نیست که از دو تا کابل lan و اینا استفاده کنی...با اتصال دو تا کامپیوتر هر دو تا به یه مودم ADSL میشه دو تا رو با هم شبکه کرد...وینذوز شما واسه هر کدوم از سیستم ها چیه؟
poolpool
16-04-2011, 22:55
:10:
من با ایکس پی به یو اس بی مودم و با سون به لن مودم وصلم
حالا چی کار باید بکنم؟:11:
poolpool
26-04-2011, 00:15
آقا ناصر چیکار کنـــــــــــــــــــم؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.