مشاهده نسخه کامل
: عدم پخش زیرنویس در LCD
Abolfazl3007
01-04-2011, 13:21
سلام دوستان
دسروز یک عدد تلویزیون LCD -- سامسونگ 550 --- 40 اینچ خریدم .
وقتی بهش فلش وصل میکنم تقریبا تمام فرمتهای ممکن حتی FLV رو هم پخش میکنه .
ولی متاسفانه زیرنویس های SUB/IDX رو به هیچ عنوان نمایش نمیده . و زیرنویس های SRT رو هم فقط وقتی که همراه فرمت MKV میاید نشون میده و در غیر اینصورت نشون نمیده . :41:
دوستان این قضیه راه حلی نداره ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
(درضمن راهی وجود نداره تک فایل بالاتر از 4 گیگ تو فلش ریخت ؟؟ فیلم های HD حجم بالا ر و نمیشه ریخت )
t_tanhayam
01-04-2011, 13:37
سلام دوستان
دسروز یک عدد تلویزیون LCD -- سامسونگ 550 --- 40 اینچ خریدم .
وقتی بهش فلش وصل میکنم تقریبا تمام فرمتهای ممکن حتی FLV رو هم پخش میکنه .
ولی متاسفانه زیرنویس های SUB/IDX رو به هیچ عنوان نمایش نمیده . و زیرنویس های SRT رو هم فقط وقتی که همراه فرمت MKV میاید نشون میده و در غیر اینصورت نشون نمیده . :41:
دوستان این قضیه راه حلی نداره ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
(درضمن راهی وجود نداره تک فایل بالاتر از 4 گیگ تو فلش ریخت ؟؟ فیلم های HD حجم بالا ر و نمیشه ریخت )
-sub/idx رو نشون نميده
-در مورد srt مشكلي نداره بايد توي منوي tools قسمت كدينگ رو روي عربي يا فارسي بگزارين و از هم نام بودن فايل زير نويس با فيلم مطمئن باشين
ata.royalfalcon
01-04-2011, 14:20
درضمن راهی وجود نداره تک فایل بالاتر از 4 گیگ تو فلش ریخت ؟؟ فیلم های HD حجم بالا ر و نمیشه ریخت
برای اینکار فلش باید NTFS فرمت داشته باشه
Abolfazl3007
01-04-2011, 14:23
دوست عزیز تلویزیون من منوی TOOLS نداره ؟ از کجا باید بیارمش ؟؟؟
الان حدود 90% SRT ها رو به صورت مربع نشون میده .
t_tanhayam
01-04-2011, 14:26
زمانيكه شما در media player در حال اجراي فايل هستين كليد tools رو بزنيد و اونجا زبان رو فارسي كنيد
Abolfazl3007
01-04-2011, 14:33
دستت درد نکنه داداش - خیلی آقایی
SRT ها که مربع مربع میشد درست شد .:11::11:
فقط دوست عزیز 2 تا سوال دیگه داشتم :
1_زیرنویس های SUB/IDX رو هیچ راهی نداره بشه با LCD دید ؟
2فلش رو چطوری میشه NTFS کرد ؟
Xx Hossein xX
01-04-2011, 14:34
+ یه روش دیگه :
برای مشکل مربع نشون دادن باید زیرنویس رو با نوت پد باز کنید و Save As رو بزنید و اینو پایین unicode رو انتخاب کنید و سیو کنید . مشکل کاملا بر طرف میشه . :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t_tanhayam
01-04-2011, 14:36
دستت درد نکنه داداش - خیلی آقایی
SRT ها که مربع مربع میشد درست شد .:11::11:
فقط دوست عزیز 2 تا سوال دیگه داشتم :
1_زیرنویس های SUB/IDX رو هیچ راهی نداره بشه با LCD دید ؟
2_فلش ها فرمتشون FAT32 هست به خاطر همین تک فایل بیشتر از 4 گیگ نمیشه داخلشون ریخت . این قضیه وقتی میخوای فیلمهای HD کیفیت بالا(یک فایل MKV مثلا 6 گیگ ) رو ببینی نمیتونی بریزی داخل فلش . شما خودتون چجوری این مشکل رو حل کردید ؟
-بسيار عالي
-والا ميشه چسبوند به فيلم راههاي داره اگر يك گوگله كوچيك بكنيد پيدا ميكنيد
-خوب بخاطر محدوديت هاي fat نميتونيم بالاي 4 رو داشته باشيم تغيير فرمت به ntfs بهترين كار ممكن هست
-البته نرم افزارهايي مثل hjsplit هم وجود دارهكه بدون تغيير در كيفيت فايل ها رو تكه تكه ميكنه
Abolfazl3007
01-04-2011, 14:43
-بسيار عالي
-والا ميشه چسبوند به فيلم راههاي داره اگر يك گوگله كوچيك بكنيد پيدا ميكنيد
-خوب بخاطر محدوديت هاي fat نميتونيم بالاي 4 رو داشته باشيم تغيير فرمت به ntfs بهترين كار ممكن هست
-البته نرم افزارهايي مثل hjsplit هم وجود دارهكه بدون تغيير در كيفيت فايل ها رو تكه تكه ميكنه
دوست عزیز میشه یه توضیحی درباره تغییر فرمت به NTFS بدی ؟ من هر کاری کردم نتونستم .
t_tanhayam
01-04-2011, 14:47
دوست عزیز میشه یه توضیحی درباره تغییر فرمت به NTFS بدی ؟ من هر کاری کردم نتونستم .
-عزيز كليك راست كنيد روي درايو ويا هاردتون و گزينه format رو انتخاب كنيد
و type رو ntfs بگزارين
Abolfazl3007
01-04-2011, 14:48
آخه قبلا گزینه NTFS نبود گوگل زدم ترفندش پیدا شد اضافه شد .
دست گل همتون درد نکنه - کمک بزرگی کردید
موفق باشید
:11::11:
آقا فلشتو وصل کن به کامپیوتر بعد روی درایو فلشت توی my computer راست کلیک کن.گزینه format رو انتخاب کن.حالا در قسمت file system باید fat رو به ntfs تغییر بدی.سپس فرمت رو انتخاب کن و صبر کن تا فلشت فرمت شه.فقط دوتا نکته:
1-وقتی فلشتو فرمت میکنی تمام اطلاعات روش پاک میشه.حتما اطلاعاتتو رو کامپیوتر کپی کن و بعد فرمت کن.
2-تی وی من وقتی فرمت فلش ntfs باشه اونو نمیخونه واصلا نمیشناسه.تیوی من سونی هستش.شاید سامسونگ سیستمش فرق کنه و ntfs رو اجرا کنه.
t_tanhayam
01-04-2011, 19:33
آقا فلشتو وصل کن به کامپیوتر بعد روی درایو فلشت توی my computer راست کلیک کن.گزینه format رو انتخاب کن.حالا در قسمت file system باید fat رو به ntfs تغییر بدی.سپس فرمت رو انتخاب کن و صبر کن تا فلشت فرمت شه.فقط دوتا نکته:
1-وقتی فلشتو فرمت میکنی تمام اطلاعات روش پاک میشه.حتما اطلاعاتتو رو کامپیوتر کپی کن و بعد فرمت کن.
2-تی وی من وقتی فرمت فلش ntfs باشه اونو نمیخونه واصلا نمیشناسه.تیوی من سونی هستش.شاید سامسونگ سیستمش فرق کنه و ntfs رو اجرا کنه.
عرفان جان منظور ايشون نداشتن فرمت ntfs در ويندوز xp بود كه روش ساده اي براي اضافه كردن داره
در مورد فرمت ntfs در سامي ها مشكلي نيست راحت دتكت ميكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.