مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید مودم وایرلس
مهدی صمصامی
01-04-2011, 10:57
سلام به همه دوستان
میخواستم یه مودم وایرلس بخرم. بیشتر از 50 تومن هم نمیتونم هزینه کنم.
بردش خیلی زیاد مهم نیست. فقط تو فضای خونه راحت کار کنه. من شنیدم D-Link ها خیلی خوب نیستن.
چون من میخوام با گوشی هم وصلش بشم و شاید 50 درصد کارم باهاش با گوشی هست...
ممنون میشم یه مدل خوب معرفی کنید
hosseinriasati
01-04-2011, 11:11
من Porsche DSL-911 WIFI خریدم 46 تومن. بردش خوبه. با گوشی هم وصل می شم.
اینم سایتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با همه ISP های توی ایران هم سازگاره
joe_satriani
01-04-2011, 11:19
با سلام
من هم مودم Alfex چهار پورت رو بهتون پيشنهاد ميكنم
خودم چندسالي هست باهاش كار ميكنم و تا بحال باهاش به مشكلي نخوردم
موفق باشيد.
مهدی صمصامی
01-04-2011, 11:40
من Porsche DSL-911 WIFI خریدم 46 تومن. بردش خوبه. با گوشی هم وصل می شم.
اینم سایتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا همه ISP های توی ایران هم سازگاره
ممنون دوست عزیز
بردش چند متره؟؟؟
نظرتون درباره TP-Link TD-W8901G چیه؟؟؟
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
با سلام
من هم مودم Alfex چهار پورت رو بهتون پيشنهاد ميكنم
خودم چندسالي هست باهاش كار ميكنم و تا بحال باهاش به مشكلي نخوردم
موفق باشيد.
ممنون از لطفتون
امکانش هست لینکی چیزی بذارید؟؟
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
راستی این مودم ها مثلا وقتی که دیگه سیم تلفن رو بهش وصل کنی، همزمان میتونن 5 یا 6 تا دستگاه از اینترنت استفاده کنن؟؟؟
hosseinriasati
01-04-2011, 11:49
بله. همزمان میشه چند نفر از اینترنت استفاده کنن
مودم Porsche خودمو تست نکردم ببینم بردش چند متره. ولی همین بگم که وقتی شدت پخش فرکانسشو روی 10 درصد تنظیم می کنم توی کل خونه می تونم ازش استفاده کنم:20:
tplink td 8901g مودم خوبیه ولی چون 50 تومن دارید smc خریدش به صرفه تره
مهدی صمصامی
01-04-2011, 18:21
tplink td 8901g مودم خوبیه ولی چون 50 تومن دارید smc خریدش به صرفه تره
ممنون. قیمت این مودم 45 تومن هست.
اونوقت smc چیه؟؟
مهدی صمصامی
01-04-2011, 22:30
HELP PLZ...
HELP PLZ...
smc یک برند دیگه برای مودم هست از tp link کیفیتش بهتره و گارانتی بهتری هم داره
مهدی صمصامی
02-04-2011, 16:05
smc یک برند دیگه برای مودم هست از tp link کیفیتش بهتره و گارانتی بهتری هم داره
ممنونم.
میتونید یه لینک واسه خرید بهم بدید ؟؟؟؟
20 تا 25 بزار رو پولت Linksys 120n بگیر.......
مهدی صمصامی
03-04-2011, 12:43
20 تا 25 بزار رو پولت Linksys 120n بگیر.......
ممنون دوست عزیز
تا این حد نیاز ندارم. تازه همین رو که میخوام بگیرم، قراره روش رمز و اینا بذارم!!!
ممنون دوست عزیز
تا این حد نیاز ندارم. تازه همین رو که میخوام بگیرم، قراره روش رمز و اینا بذارم!!!
برای شما همون smc بهتره باستاندارد n هم برای مصرف خونه اصلا لازم نیست و استاندارد g کافیه
saeedblack
01-05-2011, 09:04
دوستان من یه مومدم adsl احتیاج دارم که بشه بدون روشن بودن دسکتاپم از اینترنتش واسه لپ تاپ و موبایلم استفاده کنم. بردش هم در حد یه خونه 110 متری تو در تو
من تو بحث مودم زیاد وارد نیستم.پس ایا اصلا همچین چیزی وجود داره و اگه وجود داره قیمت ارزونترینش + برند ومدلش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
mohamad skystar
01-05-2011, 13:36
دوستان من یه مومدم adsl احتیاج دارم که بشه بدون روشن بودن دسکتاپم از اینترنتش واسه لپ تاپ و موبایلم استفاده کنم. بردش هم در حد یه خونه 110 متری تو در تو
من تو بحث مودم زیاد وارد نیستم.پس ایا اصلا همچین چیزی وجود داره و اگه وجود داره قیمت ارزونترینش + برند ومدلش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
بهترین گزینه برای شما TP-LINK 8901G هست با قیمت حدود 40000 تومان
سلام من خودم 4 ماهی میشه که D-LINK مدل DSL-2640u رو گرفتم وایرلسم داره.قیمتش حدوداً 50 تومنه.من که ازش راضیم.وایرلسش که تو خونه خوب جواب میده.پیش فرضشم اینه که همزمان می شه 16 تا سیستم رو همزمان از طریق وایرلسش به ADSL وصل کرد که می شه این رقم رو کم و زیادم کرد.تنها ایرادش به نظر من اینه که یه کم زیاد گرم می کنه که اینم مشکلی تا حالا ایجاد نکرده.
سلام من خودم 4 ماهی میشه که D-LINK مدل DSL-2640u رو گرفتم وایرلسم داره.قیمتش حدوداً 50 تومنه.من که ازش راضیم.وایرلسش که تو خونه خوب جواب میده.پیش فرضشم اینه که همزمان می شه 16 تا سیستم رو همزمان از طریق وایرلسش به ADSL وصل کرد که می شه این رقم رو کم و زیادم کرد.تنها ایرادش به نظر من اینه که یه کم زیاد گرم می کنه که اینم مشکلی تا حالا ایجاد نکرده.
dlink الان برند معتبری در مودم adsl نیست و کیفیت سابق رو نداره الان کیفیت tplink و smc و linksysy و .... بهتره
jupiterx
28-06-2011, 09:13
سلام میشه لطف کنید و استانداردهای مودم و سرعت هر کدوم رو بگید. مثلا استاندارد n سرعتش چنده و بقیه استانداردها چی هست و سرعتش چنده
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.