ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن رد برنامه بطور کامل بدون تعویض ویندوز

mojtaba_2006
01-04-2011, 06:46
سلام دوستان:11:

آیا نرم افزاری یا ترفندی هست که بشه ، تمامی رد نرم افزار را پاک کرد ، بطوریکه اثری از آن باقی نمونه .
من از نرم افزار ptgui استفاده میکردم ، سریال این نرم افزار تو لیست سیاه قرار گرفته ، هرچه ردپای رجیستری داشت پاک کردم ، اما بعد از نصب بازهم متوجه شدم که اثرات آن باقی مونده ، با نرم افزارهای آنیستال کار را تکرار کردم ، فایده نداشت .نمیخوام ویندوز عوض کنم .
:41:
آیا راهی هست که تمامی متعلقات (هم فایلها و هم کدهای رجیستری) وابسته به یک برنامه را پاک کرد ؟

ممنون میشم کمک کنید.:20:

joe_satriani
01-04-2011, 11:15
با سلام
به طور كامل كه فكر نكنم نرم افزاري اين كار رو انجام بده
اما معمولا نرم افزار Your Uninstaller رجيستري و كليدها و ... رو به صورت كامل پاك ميكنه

موفق باشيد.

MicrosoftH
05-04-2011, 20:07
از نرم افزار Uninstaller استفاده کن ببین جواب میده

mojtaba_2006
07-04-2011, 07:50
سلام:11:

نه متاسفانه هیچکدام از نرم افزارهای uninstall جواب نمیده ، یه برنامه میخوام که این برنامه را اساسی از ریشه دربیاره ، اما مثل اینکه این طور برنامه ای پیدا نمیشه .:41:

MicrosoftH
07-04-2011, 09:21
برنامه revo uninstaller تمامی رد پای برنامه رو تو ریجستری حذف میکنه فکر نکنم این برنامه که شما میگین تنظیماتش رو تو ریجسترسی بزاره مال قفل

mojtaba_2006
07-04-2011, 09:32
ممنون از شما
اتفاقا خود من هم همین فکر را کردم ، حتما یک فایلی را جایی کپی میکنه که ما نتونیم پیداش کنیم ، مثلا اگر برنامه ای بود که در هنگام نصب همه چیز را زیر نظر میگرفت که هرفایلی کجا کپی میشه ، خیلی خوب بود . اونوقت میتونستیم خیلی راحت بفهیم فایلهای مربوط به قفلش را کجا کپی میکنه.

در هر حال ممنون از پاسخت.