ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری می شه یه هارد رو مخفی کرد و همزمان ازش استفاده کرد

face_2_faces
01-04-2011, 02:38
سلام به همه دوستان سال نو هم مبارک

من یه هارد 1 ترابایت دارم و در مغازه می خوام ازش استفاده کنم ولی اطلاعات داخل هارد ممکنه واسم دردسر بشه توسط اماکن

بگذزیم
من می خوام هارد رو کلا مخفی کتم وچند روش هم تو اینترنت با یه گشت ساده پیدا کردم روشهای خوبی بود ولی مشکلشون این بود که وقتی مخفیشون بکنی دیگه تا باز نکنیشون و به حالت اولیه برشون نگردونی قابل استفاده نیستن من می خوام در هین مخفی شدن بشه به یه ترفندی دیدشون و رایت کرد اطلاعاتشونو .

یکی از ذوستام می گفت دیده روی یه سیستم که یه نفر هاردشو مخفی کرده بود واصلا نبود ولی وقتی روی نوار بالای مای کامپیوتر مینوشت نام هارد رو (مثلا \:E ) هارد بالا می اومد

سرتونو درد اوردم ببخشید .اگه راهی می دونید کمکم کنید

مزسی

hosseinriasati
01-04-2011, 06:39

من یه هارد 1 ترابایت دارم و در مغازه می خوام ازش استفاده کنم ولی اطلاعات داخل هارد ممکنه واسم دردسر بشه توسط اماکن

بگذزیم
من می خوام هارد رو کلا مخفی کتم وچند روش هم تو اینترنت با یه گشت ساده پیدا کردم روشهای خوبی بود ولی مشکلشون این بود که وقتی مخفیشون بکنی دیگه تا باز نکنیشون و به حالت اولیه برشون نگردونی قابل استفاده نیستن من می خوام در هین مخفی شدن بشه به یه ترفندی دیدشون و رایت کرد اطلاعاتشونو .

یکی از ذوستام می گفت دیده روی یه سیستم که یه نفر هاردشو مخفی کرده بود واصلا نبود ولی وقتی روی نوار بالای مای کامپیوتر مینوشت نام هارد رو (مثلا \:E ) هارد بالا می اومد

مزسی
الان تنها گزینه ای که به ذهنم میرسه اینه که یه ویندوز مجازی نصب کنین، فایل های مشکل دار رو بزارین اونجا! برای دیدن، باز کردن، و تغییر فایل ها حتماً باید ویندوز مجازی رو باز کنین و اگه باز نباشه نمی تونین اطلاعات رو ببینین.
بعداً هم ویندوز مجازی رو Hidden می کنین:20:
پیشنهاد من : برنامه VMware workstation یا سبک تر از اون برنامه VirtualBox
خدایا منو ببخش. بد آموزی هم داره ها :31:

taia
01-04-2011, 08:52

بگذزیم

مزسی

اگر صرفا می خواهید نام پارتیشن از داخل مثلا my computer حذف بشه و مثلا با زدن N: در ادرس بار به اون پارتیشن بره، برنامه ی tweak UI اینکار رو می کنه، برای راهنما هم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
01-04-2011, 09:37
با نرم افزار 1st drive protectetd میتونید اینکاور بکنید

face_2_faces
01-04-2011, 15:00
اول از همه شما تشکر می کنم که جواب دادین

ذز جواب ذوست عزیزم حسین جان من می خوام روشی بهم یاد بدین که سریع تا اماکن اومد تو مغازه فایل ها رو مخفی کنم اونجوری اگه وسط کار باشم تا هایدن کنم طول می کشه .امکانش هست روشی بگی که زمان کمتری ببره

در جواب taia عزیز .با این روش فکر کنم با یه سرچ راهت تو ویندوز می تونن فایل ها رو پیدا کنن.اونا فقط سرچ می کنن تو کل سیستم و دستی یه گشتی می زنن

در جواب مهرداد گل هم بگم که لینک دانلود این برنامه رو پیدا نکردم داداش که تستش کنم تونستی لینکی بذار

بازم ممنون از شما عزیزان .منتظر جواب شما هستم

hosseinriasati
01-04-2011, 15:19
احتیاجی به Hidden کردن هم نیست. من خودم که از ویندوز مجازی استفاده می کنم، هر وقت خواستم ضربدر می زنم بسته میشه. اینم یه عکس از ویندوز سون و ویندوز xp مجازی خودم :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
01-04-2011, 15:20
این لینک دانلود اون نرم افزار هست

face_2_faces
01-04-2011, 16:47
احتیاجی به Hidden کردن هم نیست. من خودم که از ویندوز مجازی استفاده می کنم، هر وقت خواستم ضربدر می زنم بسته میشه. اینم یه عکس از ویندوز سون و ویندوز xp مجازی خودم :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون .می شه یه اموزش از نصبش و چگونگی استفادشو بگی ؟ برای xp

hosseinriasati
01-04-2011, 21:48
دو تا برنامه قوی برای نصب ویندوز مجازی می شناسم.
اینم آموزش هر دوش:

Password:

face_2_faces
02-04-2011, 04:51
اقا ممنون همه چیز عالیه فقط مشکل اینه که هارد و فلش هایی که به سیستم میزنم رو ویندوز اصلی بالا میاد ولی روی ویندوز مجازی که با برنامه VirtualBox نصب کردم بالا نمی ان مشکل کجاست. تنظیمات داره ؟

hosseinriasati
02-04-2011, 08:17
اقا ممنون همه چیز عالیه فقط مشکل اینه که هارد و فلش هایی که به سیستم میزنم رو ویندوز اصلی بالا میاد ولی روی ویندوز مجازی که با برنامه VirtualBox نصب کردم بالا نمی ان مشکل کجاست. تنظیمات داره ؟
تنظیمات که داره، ولی به صورت Default باید بشناسه. در ضمن محل نمایش دادن آیکون فلش همون جایی نیست که شما انتظار دارین اونجا باشه (کنار CD-ROM). بلکه باید توی درایوهای که از ویندوز اصلی نشون میده دنبالش بگردین (آخرین گزینه توی My Computer)

face_2_faces
02-04-2011, 16:01
تنظیمات که داره، ولی به صورت Default باید بشناسه. در ضمن محل نمایش دادن آیکون فلش همون جایی نیست که شما انتظار دارین اونجا باشه (کنار CD-ROM). بلکه باید توی درایوهای که از ویندوز اصلی نشون میده دنبالش بگردین (آخرین گزینه توی My Computer)

می شه با 1 عکس نشونم بدی کجا. هر چی گشتم پیدا نکردم.

این هم عکس سیستم من از مای کامپیوتر مجازی نه سی دی رام داره نه هارد اخرین درایو هم مال خود برنامه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

face_2_faces
03-04-2011, 22:13
:2: چی شد ؟

hosseinriasati
04-04-2011, 15:24
ببخشید. توی تنظیمات بگردین پیدا میشه